Ben catlama ignesini tam 1 sene kullandim bi faydasini gormedim tedaviyi biraktim o ay oylesine doktora gittim ve doktor 1 tane kucuk bi yumyrtan var bu ay hic umut yok ama istersen igneyi yinede su gun vurdur dedi ve ilk kez o ay bana adetine ongun kala iliskiyi kes belki tutuyo ama iliskiyle dusuyo dedi ve aynen dedigi gibi yaptim o ay hamile kaldim ve doktir inanamadi keseyi gorene kadar defalarca test yapti ve sukurler olsun kizim suan kollarimda ve tekrar hamileyim...
canım biz eşimle zaten ilişki çok sık olmaz bu iğneden dolayı ilk defa bu kadar sık oldu ama deneyeceğim söylediğini umarım işe yarar canım belkide olabilir, cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Rabbim bana da nasip eder inşallah. Hayrıyla kurtulursun inşallah Rabbim hayrıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Amin canim saol darisi basina ben faydasini gordum ondan soylemek istedim oncesinde biz igneden sonra adete kadar birgun arayla surekli birlikte oluyorduk yani dr oyle soylemisti ilk kez boyle soledi oay oldu o yuzden paylasmak istedim...
Mehaba arkadaslar ben tup bebekle hamile kaldim keseyi gordum ama dusuk oldu
Sonra kendilgimden kaldim keseyi gormeden dusurdum.tekrar basladim tup bebege tedaviler iptal oldu yumurta rezervi azligi yuzunden .Bende artik
Kolomofin ilaci ile normal deneyim karar verdim
Bende Catlatma ignesini 3 haziranda vuruldum ve zaman gecmiyor
Ama icim de yine olmadi tutmadi diye dusunuyorum cunki hic bi belirti yok ilk zamanlar kasik agrisi bel agrisi oldu.ignenin etkisini ooldugunu biliyorum beklemek zor
Erkenden uani 12.gun den once test yapmak
Istemiyorum Isallah hephepimiz hayirli haber aliriz
bende 4 haziranda vuruldum canım, benim göbek kısmım ağrımaya başladı şu an gündüz de kasılmalarım vardı iğnenin etkisi galiba bilmiyorumbeklemek gerçekten çok zor aynı hisleri bende düşünmüyor değilim sanki hamile değilim diye ama kasılmalar olunca da acaba diyorum acaba hamile miyim bilmiyorum içim kararıyor düşününce sen ne zaman test için gideceksin peki? haftayı sabırsızlıkla iple çekiyorum ama bir yandan da ya değilsem diye çok korkuyorum
Canim doktorum belli bi tarih vermedi test icin igneyi vurulduktan sonra 14 gun icinde adet olmassan gel kan testi yapalim dedi bugun 8.gun galiba eger pazartsi saymasak
aynen canım benimde 8. günüm inşallah pozitif olur sonuçlar beraber takipteyiz o zamanhaftaya salı beraber test yaptıralım mı
Insallah canim eger ben kirmizi kart yani adet olmassam yaptiralim insallah pozitifi goruruz bende pek umit yok
Insallaah senin mutlu haberini aliriz
Innnnsallah canim
17 18 haziran diye dusunuyorum cunki 27 28 gunde bi oluyorum gecen ay 22 sinde oldum cunki canim
bende geçen ay 25 inde olmuştum inşallah Rabbim duyar sesimizi de bizim de bebğimiz olur
yok canım testi aldım çantama koydumBugun 9.gun gunler gecmiyo
Idrar testi yapmamak icin zor duruyorum fakat catlatma ignesinin etkisi gitmemistir 12 gun once yapmayin sonra husran olur diye korkuyorum
Sen ne yaptin test falan yaptinmi
yok canım kayınvalidem de annemler de hepsi farklı şehirdeler tekimKendini neden zorladin yokmu kardesin gorumcen akraban arkadasin canim
Yavas yavas yap gerci nasipse bisey olmaz allhin izni ile kendine dikkat et
Bende pazar gunune kadar bisey gelmezsse yapcam test nasipten otesi yok hayirlisi olur inssllah butun bebek isteyenlerede bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?