Yeni çatlama iğnesi vurulup da bebek isteyenler ve hamile kalanlardan tavsiyeler

Benim de 3 eltim var canım ama aynı şehirde değiliz hiç biriyle de. haklısın canım annem şu halimi görse dayanamaz biliyorum ama ona söylemiyorum üzülmesin diye çünkü annem hasta benim bende çok korkuyorum canım hüsrana uğrarsam diye aynen öyle kimseden fayda yok. zaten kayınvalidem de kendinden başka kimseyi düşünmez ne evlat ne gelin hiç bir şey umrunda değil kadının

Sen neyaptin pazar gunu test yaparim diyodyn yaptinmi
Insallah pozitifi gormussundur ve esinle yemege gitmissindir

Insallah kanda cikar canim.ikinci cizgi cok minik bile olsa golge gobi cikmadimi.ignenin etkisi demekki sende pek fazla etki yapmadi.benim dun adetim gelmeyince 4gun once yapilan erken testlerden denedim.golge yani dikkatli bakinca belli ololuyo.ama aksamada ben ilk basda lekelenmelerke adetim baslar aksamada visne renginde gelmeye basladi.ama bu sabah yine durdu insaallah cogalir kist falan olmamistir
INSAALLAH YARIN KANDA GORURSUN BEBISINI DUALARIM BU YOLDA CABALIYAN ICIN HEKEZLE BERABER

inşallah canım yaa dua et nolursun hepimiz için de :18:yarın da negatif çıkacak diye çok korkuyorum yok hiç gölge de çıkmadı canım net tek çizgi çıktı sonra çöpe attım bakmadım. yarın haber ederim sonucu yazarım dün negatif olunca moralim bozuldu babalar gününü de bahane edip dışarıya attım kendimi gezdim geç saatlere kadar

çatlatma iğnesinden bir gece önce ve çatlatma iğnes yapıldıktan bir gece sonra beraberlik yeterli oluyor :) iğne yapıldığında yumurtam 20-21 mm. di.

çatlatma iğnesinden bir gece önce ve çatlatma iğnes yapıldıktan bir gece sonra beraberlik yeterli oluyor :) iğne yapıldığında yumurtam 20-21 mm. di.
anlamadım canım iğneden 1 gece öncesi niye yaptınız ki o zaman faydası niye oluyo ki daha iğne vurulmadan :26:

Çünkü sperm dediğiniz şey 72 saat yaşıyor, yumurtanın da çatladıktan sonmra yaşama süresi 12-24 saat aralığında. Bu şekilde yumurta çatladığında vajinada sperm olma ihtimali yükseliyor. Neden işi şansa bırakasınız ki?

mantıklı düşünmüşsünüz ama biz öyle yapmadık :44::18:umarım bizimki de tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…