Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yeni çıkan saçlarım beni deli ediyor!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
41
K.K.T.C.
Doğum yaptıktan sonra inanılmaz saçlarımm döküldü, özellikle ön taraflar. Uyguladığım kürlerden sonra( bir süre sarımsaklı şampuan, sinameki kür, Ampuller ) şimdi şükür saçım eski sağlığına kavuştu ama önde çıkan saçlar küçük küçük deli ediyor beni. sanki elektirik çarpmış gibi havalardalar :78: Kuaföre gittim saçımın önünü kısattırdım onlar uzayana kadar öyle idare ederim dedim ama perçemin şeklinide bozuyorlar. Sıcak memlekette yaşadığım için sürekli deniz ve duşa giriyorum. Kuruyunca yine aynı şekil:59: Özel günlerde köpük, sprey ve krep tarağıyla resmen yapıştırıyorum. Günlük hayattada hep bandana ve taç takmak zorunda kalıyorum. Bir çözüm önerisi olan var mı ? :89:

iyi de onlar uzayınca düzgün bir şekil alır zaten.:21: hepsi dökülse çok kötü görünürdü önleri açık açık.. şükretmelisin bence eski haline kavuştuğu için. idare etmeye çalış canım:61: bi süre sonra uzayınca rahat edersin. şampuanın içine koyduğun bal elektriklenmesini önleyecektir

Cevabın için teşekkür ederim. balı da deneyeyim bakalım :71:

Bu konuya sadece 1 kişi mi cevap vermiş :31: bu küçük küçük elektriklenmiş gibi saçlar bende de var, saçımı topladığımda, küçükler jöle ile diklertişmişim gibi havaya çıkıyo. Dün sinirden gittim saçımı kestirdim, hala yoluk yoluk duruyolar ya tepede. :50:

elseve mucivevi yagını deneyebilirsin gayet güzel yatıstıyo bende fönden sonra sürüyorum yaglı gibide durmuyor diger serumlar gibi

elseve mucivevi yagını deneyebilirsin gayet güzel yatıstıyo bende fönden sonra sürüyorum yaglı gibide durmuyor diger serumlar gibi

Hmm bi inceleyeyim teşekkürler. Ne maskelere baktım da yoluk yoluk saçları indirmek için bi maske yazılmamış:30:

Doğum yaptıktan sonra inanılmaz saçlarımm döküldü, özellikle ön taraflar. Uyguladığım kürlerden sonra( bir süre sarımsaklı şampuan, sinameki kür, Ampuller ) şimdi şükür saçım eski sağlığına kavuştu ama önde çıkan saçlar küçük küçük deli ediyor beni. sanki elektirik çarpmış gibi havalardalar :78: Kuaföre gittim saçımın önünü kısattırdım onlar uzayana kadar öyle idare ederim dedim ama perçemin şeklinide bozuyorlar. Sıcak memlekette yaşadığım için sürekli deniz ve duşa giriyorum. Kuruyunca yine aynı şekil:KK59: Özel günlerde köpük, sprey ve krep tarağıyla resmen yapıştırıyorum. Günlük hayattada hep bandana ve taç takmak zorunda kalıyorum. Bir çözüm önerisi olan var mı ? :89:

aynı şeyi yaşıyrum, uzasalar bile yenileri çıkıyor ve hep havadalar, çoğu zaman saç bandı takıyorum bazenden ortadan iliye ayırıp yanları döndürerek tokalıyorum o zamanlarda biraz kamufle oluyorlar.

aynı şeyi yaşıyrum, uzasalar bile yenileri çıkıyor ve hep havadalar, çoğu zaman saç bandı takıyorum bazenden ortadan iliye ayırıp yanları döndürerek tokalıyorum o zamanlarda biraz kamufle oluyorlar.
Ben şu ürünü aldım:
Toni&Guy Prep Smoothing Detangler 150 ml - Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum
bir nebze işe yaradı, duştan sonra 2 pompa şıkıp yoluk yoluk duran saçlara yediriyorum, sönüyo kıvırcıklar ama daha 4 kere kullandım, etkisi duştan sonra geçiyo tabi. Şu saçların güçlenip uzaması gerek onu bekliyorum..

Ben şu ürünü aldım:
Toni&Guy Prep Smoothing Detangler 150 ml - Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum
bir nebze işe yaradı, duştan sonra 2 pompa şıkıp yoluk yoluk duran saçlara yediriyorum, sönüyo kıvırcıklar ama daha 4 kere kullandım, etkisi duştan sonra geçiyo tabi. Şu saçların güçlenip uzaması gerek onu bekliyorum..

teşekkürler, bende deneyeyim ;)

Back
X