Erkek gibiDogum tarih: 240978
Adet tariherkeki 12 mart 2010
Sat 28 gün :)
Neyim olmus
Yok canim kizim oldu.Erkek gibi
Erkeğe yatkın olduğun ayda kıza hamile kalmışsın.kız çocuğuna daha yatkınsın.Allah kızlarını bağışlasın sana .MaşallahYok canim kizim oldu.
3 kizim var :)
Amin canim, cumlemizin kini bagislasin Rabbim.Erkeğe yatkın olduğun ayda kıza hamile kalmışsın.kız çocuğuna daha yatkınsın.Allah kızlarını bağışlasın sana .Maşallah
Ay canım inşallah tez zamanda bide oğlun olurAmin canim, cumlemizin kini bagislasin Rabbim.
Bu baktigin yorumcu mu?
Bende ona bakarak hamile kalmistim. Allah biliyor ya 2 kizdan sonra birde oglum olsun istemistim. Rabbim kiz uygun gordu ve kizim oldu. Iyikide olmus diyorum :)
Yok canim orayi hic bilmiyorum. Ben sadece yorumcuya baktim ama galiba yanlis bakmisim :) hamile kaldiktan sonra baktigimda kiz olacak demisti yorumcu.Ay canım inşallah tez zamanda bide oğlun olur
Bska birşey uyguladinmi erkek bebek olmasi için?
Mayam gender pregnancy calendar canım baktigim
Neden olmasinki canım.ne zaman istersen burdayım))Yok canim orayi hic bilmiyorum. Ben sadece yorumcuya baktim ama galiba yanlis bakmisim :) hamile kaldiktan sonra baktigimda kiz olacak demisti yorumcu.
Allah kismet ederse bir oglum olsun isterim ama yasim olmus 40, buyuk kiz 16 yasinda. Bilmiyorum ki cesaret edermiyim :)
Ay canim insAllahNeden olmasinki canım.ne zaman istersen burdayım))
İnşallah bir tanede tez zamanda oğlun olur
Bide jinekoloji problem oldugu zamanda kız olma ihtimali yükseliyor
Tamam canım İnşallahAy canim insAllah
Yeni işe girdim, bir sene geçsin bakalim. Buralarda olursa sana ulaşırım
29kasımda hamile kaldıysa erkeğe yatkınBilgiler Merhaba bir arkadasimin bebegi için soracaktim dogum tarihi 12.03.1980
Asilama tarihi 29 kasim 2018
Adetleriniz duxenliyse kız gibi
Çok düzenli olduğu söylenemez ama bakalım sonucu öğrenince yazarımm size daha çok yeniAdetleriniz duxenliyse kız gibi
Ocak 3üne kadar hamile kalırsanız kız gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?