Mutlaka adet döngünüzü duzenleyin .ovulasyonda fark yapıyor adet duzensizligi .Bu yuzdende cinsiyet hesaplamaya uymuyor.ocak ayına kadar düzene sokunevlilikden once de hep gecikirdi adetim. şimdide oyle. hep gec oluyor. evet
Çok teşekkur ederimMutlaka adet döngünüzü duzenleyin .ovulasyonda fark yapıyor adet duzensizligi .Bu yuzdende cinsiyet hesaplamaya uymuyor.ocak ayına kadar düzene sokun
Ben teşekkür ederim.Gönlünuzdeki olsun inşallahÇok teşekkur ederim
yumurtalığın buyuyub çatlaması problemi var. inşallah bu ayın sonuna kadar hamile kalırım. her şey için teşekkurler. eğer kalırsam ovulyasyonu da bilicem o zaman yazarım))Mutlaka adet döngünüzü duzenleyin .ovulasyonda fark yapıyor adet duzensizligi .Bu yuzdende cinsiyet hesaplamaya uymuyor.ocak ayına kadar düzene sokun
yumurtalığın buyuyub çatlaması problemi var. inşallah bu ayın sonuna kadar hamile kalırım. her şey için teşekkurler. eğer kalırsam ovulyasyonu da bilicem o zaman yazarım))Mutlaka adet döngünüzü duzenleyin .ovulasyonda fark yapıyor adet duzensizligi .Bu yuzdende cinsiyet hesaplamaya uymuyor.ocak ayına kadar düzene sokun
inşallah her kesin))Ben teşekkür ederim.Gönlünuzdeki olsun inşallah
Tamam canım ovulasyonu yazarsin bakarim .İnşallah tez zamanda güzel haberini alırızyumurtalığın buyuyub çatlaması problemi var. inşallah bu ayın sonuna kadar hamile kalırım. her şey için teşekkurler. eğer kalırsam ovulyasyonu da bilicem o zaman yazarım))
Kız gibi
Ovulasyon zamanında oluyorsa kız gibi.cinsiyet belli degilmi daha14/05/1993
07/09/2018
Bir tahminde ben alabilirmiyim
Dogum günüm 26 temmuz 1990 ilk çocuğum son adet 31 Nisan 2015 ikinci çocuğum son adet 25 temmuz 2017Dogum yili dogum tarihi adet tarihi.
Adetiniz kaç günde bir oluyor?ovulasyon biliyorsanizDogum günüm 26 temmuz 1990 ilk çocuğum son adet 31 Nisan 2015 ikinci çocuğum son adet 25 temmuz 2017
Ovulasyon mayis 14une kadarsa kız gibi 2015 adetinizDogum günüm 26 temmuz 1990 ilk çocuğum son adet 31 Nisan 2015 ikinci çocuğum son adet 25 temmuz 2017
28 günde bir oluyorAdetiniz kaç günde bir oluyor?ovulasyon biliyorsaniz
Neyden bakiosunuz iki tane oğlum varOvulasyon mayis 14une kadarsa kız gibi 2015 adetiniz
İkinci bebeginiz doğum tarihinizle aynı ayda oldugu için yanlış çıka bilir ama kiz gibi
Mayan gender pregnancy calendar28 günde bir oluyor
Neyden bakiosunuz iki tane oğlum var
Ovulasyon zamanında oluyorsa kız gibi.cinsiyet belli degilmi daha
Kız gibi25.10.1993 6.11.2017 hamile kaldim ovulasyon 30 gunde bir
evet bildin canım 2019 2020 de erkek bebek zamanları biliyomusun :)Kız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?