- 19 Temmuz 2018
- 447
- 870
- 33
- 44
Ayy ins cnm adet tarihimde bi karmasa olduKız çıkıyo ablacım
Merhaba benimki çok yeni ama merak ettim sadece doğum yılım 04.05.1985 hamile kaldığım ay 07.şubat.2019 daha yeni bu durumda cinsiyeti ne olmuş oluyor :)Kız çıkıyo ablacım
Merhaba canım bana da geleceğe dönük bakabilir misinKız çıkıyo ablacım
Kız çıkıyo cnmMerhaba bana da bakabilir misiniz?
Doğum tarihim: 26/04/1979
Son adet tarihim: 08/12/2018
Sizinde kız görünüyo rabbim can sağlığı versin yavrularınıza inşMerhaba benimki çok yeni ama merak ettim sadece doğum yılım 04.05.1985 hamile kaldığım ay 07.şubat.2019 daha yeni bu durumda cinsiyeti ne olmuş oluyor :)
Tabi ne zaman misalMerhaba canım bana da geleceğe dönük bakar misin
bu yıl için 1985 eylül dogumluyumTabi ne zaman misal
Bu yıl ocak,mart,kasım ve aralık erkek diğer aylar kız çıkıyo tatlım yinede herşeyin en iyisini rabbim bilir tabiki bizimki sadece tahminBu yıl içinde doğum tarihim 09.09.1985
Inşallah dediğiniz gibidir bir oğlum var, yarın nasip olursa cinsiyeti öğrenicez, burdan yazarım, çok teşekkür ederim, rabbim gönlünüze göre versin inşallahKız çıkıyo cnm
Amin cnm bu arada hepinizin regaip kandili mübarek olsunInşallah dediğiniz gibidir bir oğlum var, yarın nasip olursa cinsiyeti öğrenicez, burdan yazarım, çok teşekkür ederim, rabbim gönlünüze göre versin inşallah
İnşallah hayırlı sağlıklı olsunda bakalım tutacakmı:)) amin ALLAH razı olsunSizinde kız görünüyo rabbim can sağlığı versin yavrularınıza inş
Aynen cnm herseyin hayırlısı olsun öncelikle, inşallah bir avazda doğurursunuz ..Hayırlı cumalar herkese, doktoradan geldim kızlar, yüzde 75 kız dedi, rabbim herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eyleyip versin inşallah
Âmin inşallah canım.Aynen cnm herseyin hayırlısı olsun öncelikle, inşallah bir avazda doğurursunuz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?