- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Canim 15 subat 1995 dogum tarihim subatta 18 ile 20 si arasi ovulasyon degerlendirme yapicam nasipse buna bir bakar misin.. Birde ilk cocuguma bak istersen emin olalim tutuyor mu diye onda da son adet tarihim 15 temmuz 2016 temmuz ayinda hamile kaldim buna eminimOlabilir cnm neden olmasın ki yaşını söyle ve hangi ayda adet kalmak istediğini söyle en iyisini allah bilir tabi bizimki tahmini, cinsiyeti söylim sana
Teşekkürler canım :)Tatlım seninkide kız görünüyo rabbim can sağlığı versin inş bebişlerinize
Kız görünüyo ilk çocuğun doğrumuCanim 15 subat 1995 dogum tarihim subatta 18 ile 20 si arasi ovulasyon degerlendirme yapicam nasipse buna bir bakar misin.. Birde ilk cocuguma bak istersen emin olalim tutuyor mu diye onda da son adet tarihim 15 temmuz 2016 temmuz ayinda hamile kaldim buna eminim
Dogru canim. Peki digeriKız görünüyo ilk çocuğun doğrumu
Kız görünüyo ilk çocuğun doğrumu
Erkek çıkıyo tatlım ..Teşekkürler canım :)
Bir de ilk bebeğime bakar mısın zahmet olmazsa?
Doğum tarihi 04.09.1981
SAT 12.04.2014
Şöyle söylim cnm öncelikle en iyisini rabbim bilir yinede ama bu yıl senin mart, nisan,haziran ve temmuz aylarında erkek geriye kalan diğer aylar kız çocuğu görünyo..Dogru canim. Peki digeri
Canim takvimin adi nedirŞöyle söylim cnm öncelikle en iyisini rabbim bilir yinede ama bu yıl senin mart, nisan,haziran ve temmuz aylarında erkek geriye kalan diğer aylar kız çocuğu görünyo..
Anladim canim teşekkürler :)Bu çin takvimi cnm uzun yıllar önce annem bi gazeteden koparmış yaşına ve gebe kaldığın aya bakıyorum öle sonuç çıkıyo
Cnm bana baksana 29.09.1991Bu çin takvimi cnm uzun yıllar önce annem bi gazeteden koparmış yaşına ve gebe kaldığın aya bakıyorum öle sonuç çıkıyo
Olabilir cnm neden olmasın ki yaşını söyle ve hangi ayda adet kalmak istediğini söyle en iyisini allah bilir tabi bizimki tahmini, cinsiyeti söylim sana
Evet:)Tatlım seninkide kız görünüyo rabbim can sağlığı versin inş bebişlerinize
Tatlım erkek çıkıyo :)Cnm bana baksana 29.09.1991
Ekim ayinda hamile kaldim
Ocak, mart,nisan, haziran ve temmuz erkek diğer aylar kız canım bu yılbana da bakabilir misin :) doğum tarihim 22/05/1995
Eylül - Ekim gibi hamilelik düşünüyorum kız mı görünüyor erkek mi ?
Yine kız çıkıyoEvet:)
Bide buna bakarmisin canim
31_07_1994
28_06_2017 adet tarihi
Canım bana da bakar mısın 5.6.1986 doğum tarihim 11.01.2019 adet tarihimYine kız çıkıyo
Kız cnm cinsiyeti öğrenince bizede yaz mutlakabana da bakarmısınız 31/07/1987 19.11.2018 son adet tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?