Teşekkür ederim canım daha cinsiyetini bilmiyorum.Erkek hissediyorum ama kız gönlümden geçen :)) sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değilCanım ya kime soylediysem yanlis cikti .oyuzden hevesini kursainda birakmak istemem.
Ama yinede benden cevap almak umidiyle yazdigin için soyleyim mesajın cevapsız kalmasin.kiz gibi görünüyor
28.07.1993: Kendi dogum tarihinizi yazin
kendi bilgilerinizi yazin
Bide adet tarihinizi
Erkek dediler ama hiddiyatım hep kız bir de işk çocugunu soyleyim isterseniz sağlama yamanız için
20.12.1988 doğum tarihim
Adet tarihim 13 ekim 2014
Bence kız canımErkek dediler ama hiddiyatım hep kız bir de işk çocugunu soyleyim isterseniz sağlama yamanız için
20.12.1988 doğum tarihim
Adet tarihim 13 ekim 2014
İlki erkek 3 yaşında oğlumBence kız
Bence kız canım
Bunlarin hepsi eğlence amaçlı.en doğrusunu Allah bilir.en önemlisi sağlıklı hayırlı evlatTeşekkür ederim canım daha cinsiyetini bilmiyorum.Erkek hissediyorum ama kız gönlümden geçen :)) sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil
Allah bagislasin evlatlariniİlki erkek 3 yaşında oğlum
Teşekkür ederimAllah bagislasin evlatlarini
Canm yazdım ama gormedin galibaAllah bagislasin evlatlarini
Erkek benceBanada bakarmsn canm 28.07. 1993 21.07 2012.Bilgiler
Özür dilerim canım geç yazdığım içinCanm yazdım ama gormedin galiba
Tuttu evet oğlum var peki ay i ilk tarihle 03.02.2010 bakarmsnz size zahmetErkek bence
Canım buda erkek benceTuttu evet oğlum var peki ay i ilk tarihle 03.02.2010 bakarmsnz size zahmet
Ne zahmeti var canım .kimi istersen sora bilirsin.yeterki işine yarasin ,yardımcı ola biliyimTuttu evet oğlum var peki ay i ilk tarihle 03.02.2010 bakarmsnz size zahmet
28.07.1993 24.12.2014Ne zahmeti var canım .kimi istersen sora bilirsin.yeterki işine yarasin ,yardımcı ola biliyim
Erkek28.07.1993 24.12.2014
Bu kız qaliba28.07.1993 24.12.2014
Ilki tuttu kuzum ama son ikisi kiz
Evet cnm kizBu kız qaliba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?