İdrar rengin açıksa erkek olma ihtimali yüksekÇok teşekkür ederim canım, belli olmadı ne yaxıkki, haftaya 15 hafta bitecek ve kontrole gideceğim, o zaman söyler diye tahmin ediyorum
Erkek gibiBanada bakarmısınız son adet 22 mayıs doğum yılım 28.10.1986
evet doğru nasıl hesaplıyorsunuz.Erkek gibi
Canım bende takvim var onla hesapliyorum.evet doğru nasıl hesaplıyorsunuz.
Kiz gibi canımDoğum tarihim : 11.08.1993
Son adet: 01.01.2018
Bak bakalim ne çıkıyor benim bebiş yanimda yatiyor gerci simdi ama test etmis oluruz
Aynen prensesim oldu :) bide oğlum var ama adet tarihimi hatırlamıyorum maalesef ona da bakardin tam test olurdu :)Kiz gibi canım
Sat 16.06.2018 ve dogum tarihim 08.08.1991Canım bende takvim var onla hesapliyorum.
Hatirlarsan iyi olurdu .bende bu testin doğruluğunu arastiriyorumAynen prensesim oldu :) bide oğlum var ama adet tarihimi hatırlamıyorum maalesef ona da bakardin tam test olurdu :)
Umarim doğrudur:) bende tuttuHatirlarsan iyi olurdu .bende bu testin doğruluğunu arastiriyorum
ErkekSat 16.06.2018 ve dogum tarihim 08.08.1991
Tahminler erkek canım :) tesekkurler. Dogum yaptıgımda yada detaylı ultrasondan sonra paylasırım
İnşallah gönlünden gecen olur.ultrason erkekmi dedi?Tahminler erkek canım :) tesekkurler. Dogum yaptıgımda yada detaylı ultrasondan sonra paylasırım
İnsallah canımİnşallah gönlünden gecen olur.ultrason erkekmi dedi?
Erkek gibiBirde kuzeniminki var dogum tarihi:31.07.1991 ve sat: 28.08.2017 bu nasıl cıkacak :)
Dogru bildin kuzenimin erkek dogdu 5 aylık simdi :)Erkek gibi
Allah korusun bebeğiniDogru bildin kuzenimin erkek dogdu 5 aylık simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?