Ovulasyon tarihini net biliyorsaniz daha iyi tahmin ederdik.Dollenme gec oldugu zaman yanlis cikiyorBilmiyorum malesef. Ama en son 15+3 haftalıkken kesin kız dedı doktorum. Kaşke erkek olsabirincimiz kız ikincimiz erkek olsun isterdık
Ilk kiz ikinci erkekIlk bebeginiz ay sonu adet gordugunuz icin net cikmaya bilir ama erkege yatkin.kesin ovulasyon biliyorsaniz soyleyin yeniden bakayim Ikinci bebeginizde erkege yatkib
Ovulasyon tarihi kesin olmayinca yanlis cika biliyor.ilk bebeginizde ay sonunda adet oldugunuz icin yanlis cikma ihtimali yuksekti.Ilk kiz ikinci erkek
Tesekkurler
Ben normalde cin takvimine gore bakmistim dogru cikmisti
Anladım ama bilemiyorum. gebelığı planlı bir şekilde yapmadığımız için aklıma gelmedi. Kaza bebeğıOvulasyon tarihini net biliyorsaniz daha iyi tahmin ederdik.Dollenme gec oldugu zaman yanlis cikiyor
Hayır. Bu da son fotosuBunda belli degil
Onceki resimde sanki cikinti var ama gobek kordonuda ola bilir.Ayrintilidadami gormedi doktor?
Burda erkege cok benziyor canim.Neden baska bi doktora gitmiyorsunHayır. Bu da son fotosu
Bu hafta gideceğim canım hayırlısıyla.Burda erkege cok benziyor canim.Neden baska bi doktora gitmiyorsun
Kiza yatkin .oyrenince yazin30.08.1990
10.04.2021
Son adet :04. 07.2020
Ovulasyon çat sanırım:16. 07.2020
Teşekkür ederim cumartesi 12 haftalık olucak ogün kontrol var tüyo verirse yazarım inşallahKiza yatkin .oyrenince yazin
Dogum yili dogum tarihi adet tarihi.
Miniğim için yorum alabilirmiyimKiza yatkin
18.07.1990 anne yaşıDogum yili dogum tarihi adet tarihi.
merhaba 12.04.1995 dogum tarihimKiza yatkin .oyrenince yazin
60%erkek gibi 40 % ķiz gibimerhaba 12.04.1995 dogum tarihim
Sat:08.11.2020 ..24 gunden bir regl oluyorum. Fakat hamile kasim ayinda ayin 11i regl olmaliydim 8 i oldum iliski gunlerim 12.15.18 kasim
Bebegin taqribi dogum tarihi 15.08.2021 lutfeeen yardimci olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?