Cinsiyeti ogrenince yazin )) tutmayanlarda var cabim eglence amacli..Ay doğru bildiniz vallaa :))
Kiza daha yatkinDoğum yılım = 27/07/1994
Son adet = Şubat 01 / 2020
Bil bakalım
Tabiki canım yüzde yüz olmaz :)Cinsiyeti ogrenince yazin )) tutmayanlarda var cabim eglence amacli..
Ozur dilerim ocak kiz subat erkekKiza daha yatkin
Erkek cnm rabbim evlatlarımızı kötü insanlarla karşılaştırmasın inş bu arada sana da teşekkürler yorumun için sağolKiza daha yatkin
Canim 1yazdigin icin karistirdim birinci ay sandim yeniden duzletdim yorumladim subat erkek yazfimErkek cnm rabbim evlatlarımızı kötü insanlarla karşılaştırmasın inş bu arada sana da teşekkürler yorumun için sağol
Gördüm tatlım sıkıntı yok olabilir böle şeler yinede sağolCanim 1yazdigin icin karistirdim birinci ay sandim yeniden duzletdim yorumladim subat erkek yazfim
22 ağustos ovülasyon :)Ovulasyonunuz zamaninda oluyorsa .adetin 12i 20 gun araliginda oluyorsa kiz gibi
Kiza yatkinsiniz22 ağustos ovülasyon :)
Ogrenince yazin22 ağustos ovülasyon :)
Erkege yatkin
Lutfen kendi dogum tarihinizi acik yazin .hangi ay gun oldugunudaDoğum yılım 1991
Tahmini Doğum tarihi 21 mart 2021
Son adet tarihim 14.06.2020
20.01.1991Lutfen kendi dogum tarihinizi acik yazin .hangi ay gun oldugunuda
Adetiniz kac gunde bir oluyor ?Ovulasyon tarihinzii biliyormusunuz?20.01.1991
Kiza daha yatkinsinizDoğum yılım 1991
Tahmini Doğum tarihi 21 mart 2021
Son adet tarihim 14.06.2020
90% kiz gibi20.01.1991
Normalde son regl tarihi 28 haziran 2020 ama doktorumuz 1 hafta geç döllenme dedi 1 temmuz 2020 diyelim dedi beklenen de nisan ama tam tarih belli değilDogum yili dogum tarihi adet tarihi.
Adet dogum tatihiNormalde son regl tarihi 28 haziran 2020 ama doktorumuz 1 hafta geç döllenme dedi 1 temmuz 2020 diyelim dedi beklenen de nisan ama tam tarih belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?