Erkek gibi02.01.1989
Sat 22 şubat 2018
Canım ovulasyonu doğum tarihinddn sonra olduğu için birazcık çelişkili kaldım.Ama yinede soylıyım erkeğe yatkın gibicanım kardeşim için bakabilirmisin..suan hamiledir..07.07.1990.
son adet tarihi:28.06.2018
Hamilemisin canım benim? inşallahki hamile kalırsan kesin erkek gibi23.07.1996
01. 10.2018
YaaaHamilemisin canım benim? inşallahki hamile kalırsan kesin erkek gibi
İnşallah hamilesindirYaaahenüz değilim ama adetim hiç geçikmezdi büyük ihtimalle yani :)
Şimdiye kadar yaptığım her test hüsrana uğradığı için açıkcası biraz tedirginim ve elimde şuan hiç test yok eczaneye gitme şansım da yok şu an için eşimle konuştuk pazartesiye kadae beklicez gelmezse direk kan vercem zaten. İnşallah vardır :)İnşallah hamilesindirtest yapsana adetinde geçmiş neden duruyorsun
İnşallah vardir ya))canım sen isini olc bana yaz ben soyeleyeyim hamilemisin degilmisinŞimdiye kadar yaptığım her test hüsrana uğradığı için açıkcası biraz tedirginim ve elimde şuan hiç test yok eczaneye gitme şansım da yok şu an için eşimle konuştuk pazartesiye kadae beklicez gelmezse direk kan vercem zaten. İnşallah vardır :)
Neyi ölçeyim canım anlamadımİnşallah vardir ya))canım sen isini olc bana yaz ben soyeleyeyim hamilemisin degilmisin
Isını termometreyle.geceden bas ucuna termometreyi bırak.sabah 6da uyanir uyanmaz kipirdamadan 5dakika ölç ısını makatdan.4saat kesintisiz uyumalisin ama .bana soyle ben sana diyeyim hamilemisin degilmisin.ben kardeşim kuzenim hep boyle anlariz himleligomiziNeyi ölçeyim canım anlamadım
Termometrem yok vallaIsını termometreyle.geceden bas ucuna termometreyi bırak.sabah 6da uyanir uyanmaz kipirdamadan 5dakika ölç ısını makatdan.4saat kesintisiz uyumalisin ama .bana soyle ben sana diyeyim hamilemisin degilmisin.ben kardeşim kuzenim hep boyle anlariz himleligomizi
Termometrem yok valla
Pazartesiye kadar brkleyeceğiz artık yapcak birşey yok:)
İnşallah sevindirici haberini alirik))Pazartesiye kadar brkleyeceğiz artık yapcak birşey yok:)
Doğum günün olduğu icin zor.Ama erkeğe yatkın gibi))22.07.96
13.07.18
Biraz zor benimkiBakabilir misin?
İnşallah bende haber ederim :)İnşallah sevindirici haberini alirik))
Cinsiyet daha belli degilmi?Doğum günün olduğu icin zor.Ama erkeğe yatkın gibi))
Erkek :)Doğum günün olduğu icin zor.Ama erkeğe yatkın gibi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?