Canım doğduğun ayda hamile kaldığın içi çelişkili kaldım ama erkeğe yatkın.uktrason resmini atarsan ona gorede değerlendirme yapariz
Canım seninki kesin erkek gibi.cinsiyeti belli degilmi daha?
Senininkide dogum gunune denk gelmiş böyle durumlarda çelişkili kalıyorum .yanlış çıkma ihtimali olduğu için.ama erkeğe yatkın gibi
Teşekkür ederim dr en son kontrolde erkek dedi canımSenininkide dogum gunune denk gelmiş böyle durumlarda çelişkili kalıyorum .yanlış çıkma ihtimali olduğu için.ama erkeğe yatkın gibi
Sağol canım:) dr. son gittiğimde söylemedi erken olur diye, bi sonraki randevum 2 hafta sonra.. bakalım hayırlısı kız mı erkek miCanım seninki kesin erkek gibi.cinsiyeti belli degilmi daha?
Tebrikler canım.Allah kucagina almayı nasip etsin inşallah)Teşekkür ederim dr en son kontrolde erkek dedi canım
Ben tesekkur ederim canım.ultrason resmini koy değerlendirelimSağol canım:) dr. son gittiğimde söylemedi erken olur diye, bi sonraki randevum 2 hafta sonra.. bakalım hayırlısı kız mı erkek mi
Ben buna kesin erkek derim))Aa yorumlayacak birilerini arıyordum ben de
5+4 ve 7+4 haftalık ikiside vajinal usg canım
Eki Görüntüle 2201591 Eki Görüntüle 2201592
Ben buna kesin erkek derim))
Canım bu ultrason resmi duzmu yönde cekdin?Aa yorumlayacak birilerini arıyordum ben de
Senin ultrason resmin ters gibiAa yorumlayacak birilerini arıyordum ben de
Canım bu ultrason resmi duzmu yönde cekdin?
Ben tesekkur ederim canım.ultrason resmini koy değerlendirelim
Kıza yatkın gibi.ultrason resminide at degerlendreyimKendi doğum tarihim: 05.03.1989
Son adet tarihim: 26.08.2018
Kıza yatkın gibi.ultrason resminide at degerlendreyim
Canım benim Selvi benimde ultrason resimlerim var onlara baktim .burda resim ters dusmus qaliba.eyerki ters yondeyse çocuk solda yani kiz gibi .anladinmi canim benimDüz çektim canım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?