Doğuma Hazırlık Yeni doan iin ampuan, Vcut Sabunu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nickminkenari

sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.397
22
158
İstanbul
arkadaşlar bebeklerinize nasıl şampuan aldınız. vücut için sabunmu alıcaz yoksa şampuan aynı zamanda vücudu için kullanılıyormu.uninin yenidogan şampuanını gördüm başka markaların varmı yoksa uni iyimi.direk dalinle başlasak olurmu.

canım ben johnson babynin yenidoğan setini almıştım

orda herşey var
vucut şampuanı ayrı saç şampuanı ayrı

setin içindekiler
saç için şampuan
johnson-and-johnson-baby-shampoo-chemicals.jpg

vucut şampuanı
ebbk39185_927.jpg

yağı
1524-1996-large.jpg

pişik kremi
ST31868BR.JPG

ıslak mendili
ST96033BR.JPG

bunlara ek olarak ben şunları aldım
vazelin
pr_01_9963_min.jpg

bebe kolonyası
16677638_0.jpg

sabun
31944_buyuk.jpg

ben büyük oğluma sebamed kullanıyorum, küçük oğlum için de chicco nun setini aldım denemek için. bakalım inşallah memnun kalırım, kokusu çok güzel ama :lepi:

canım ben johnson babynin yenidoğan setini almıştım

orda herşey var
vucut şampuanı ayrı saç şampuanı ayrı

setin içindekiler
saç için şampuan
johnson-and-johnson-baby-shampoo-chemicals.jpg

vucut şampuanı
ebbk39185_927.jpg

yağı
1524-1996-large.jpg

pişik kremi
ST31868BR.JPG

ıslak mendili
ST96033BR.JPG

aynılarını bende aldım açıkçası yenidoğan için sadece ıslak mendil aldım unibabynin oda pişik filan olmasın diye diğer cilt ürünlerini jhonson aldım yenidoğan alıp sonra değiştirmeyi düşünmüğyorum ilk günden alışsın sonra değişince ciltte alerji sorunu olabiliyo
sebamed çok pahalı ve hiç gerek yok bence ho kadar para vermeye ayrıca kimden duyduysam pişik kreminden filan hiç memnun değiller
dalinin kokusuda çok baskın bebeğinkini bastırıyor ben oğlumu koklamak isterirm açıkçası hem dalinin kokusunu beğenmiyorum
ama jhonson yada nivea kullanabilirsin ikiside gerçekten ablam nivea kullanıyo

bişiy sorcam kızlar bu jhonson babynin kolonyasını ben kendi yüzüme filan sürünce alev gibi yakıyo bebeğime nasıl sürerim
kendine deneyen varmıı bi benimi yakıyo

ben jonhson baby set aldım ama bana tüm arkadaşlarım sebamed kullan en az 6 ay eczane ürünü olsun dedi.şimdi bakıyorum sebamed alıcam.

birde ilk aylarda sakın ıslak mendil kullanmayın dediler ıslak pamukla temizlemek lazımmış hemen tahriş olduğu içinmiş bilginiz olsun.

VALLA BEN ISLAK MENDıL KULLANIYORUM DAHA KIZARIKLIK BıLE OLMADI MAŞALLAH
ama alkolsüz ve parfümsüz alıyorum
ıslak mendilde huggside tavsiye ederim süper

johnsondan memnunum ben,
bütün ürünleri çok güzel kokusuda süper

canım kolonyayı cildine sürmüyorum bazen kıyafetine sıkıyorum,fresh bir kokusu var bebişe ferahlık versin die
özellikle softu kullanıyorum oldukca hafif

jhonson yılların markası sebamedi kullanmadım zaten oğlum daha doğmadıki :))
ama kiracımız almış zavalı 8 sene sonra olmuş bebekleri tedaviyle en iyisi olsun diye dünyanın parasını verdik dedi diğerlerine çok pahalıymış
pişik kreminden hiç memnun değil sabununa filanda çok para vermişler hiç gerek yokmuş salaklığıma yanayım demişti ordan söyledim bende açıkçası sebamed bana hiç cezbedici gelmiyo ısınamadım zaten o isme bana böylede bi huyum var :))

shadowflower demişki en az 6 ay eczane ürünü olsun diye arkadaşım o daha kötü bebeğin neye alışıyosa hep onu kulanmalısın o zaman daha ters etki edebilir ıslak mendile gelincede unibaby yenidoğan alabilirsin parfümsüzz öyle pamukla filan uğraşmana gerek yok

bende Johnson's Baby'nin yeni doğan setini aldım, 22 tl'ydi, bugün aldım hatta, fiyatı bana çok uygun geldi. sebamed baya pahalıydı, 50 küsürdü.

bende realde set halindeydi işte ilk sayfada alıntıladıklarımın hepsi var içinde ıslak mendil pişik kremi
saç şampuanı vücut şampuanı bebe yağı makyaj cantası gibi bi çanta içinde 29. tl idi

insanın kafası karışıyor, bende bim de görüp johnson seti çok uyguna bulup almıştım sanırım 17 tl idi.bir tane daha alayım diyordumki arkadaşlarım sebamed olsun mutlaka diyince vazgeçtim.
sezen ıslak pamuk annemlerde bizlere kullanmışlar o zamanlar ıslak mendil nerdeee..
ama şuanki şartlarda bana da çok mantıklı gelmemişti doğrusu sadece pamuk ama dediğim gibi herkes birşey söylüyor en iyisi mantıklı geleni yapmak.alkolsüz parfümsüz mendiller olabilir dediğiniz gibi..

canım ona bakarsan annelerimiz bize hazırbezde kullanmamış

pamuk belki daha sağlıklı olabilir ama şimdi herşeyin kolayı cıktı yani parfümsüz kremsiz ıslak mendiller var ilk etapta onu kullanabilirsin

sebamed konusuna gelince bu bi tercih değildir aslında deneme yanılma yöntemidir çünkü bebeğin teninin neye reaksiyon göstereceğini bilmiyoruz sebamedide kabul etmeyen cilt mutlaka vardır

ama tabi içine hangisi siniyorsa onu kullan sonuçta jhonsonda niveada dalinde hipoalerjen bir ürün bebekler için özel tasarlanmış

ben ilk oğluma johnson bebe yağını aldım, felaket alerji yaptı kıpkırmızı oldu teni. sonra kendimde denedim, bende de kızarıklık ve kaşıntı yaptı. nivea nın pişik kreminden hiç memnun kalmamıştım, sürüp sürmemek farketmemişti oğlumda. en son seba med aldım ve inanılmaz memnun kaldım, pişik kremi mükemmel, losyonu ve şampuanı harika kokuyor.
bu bebeğim içinde hem seba med aldım hem de çok tavsiye edildiği için chicco aldım. lk oğlumda seba med kullandığım sürede hiç pişik sorunu yaşamadım. k.validem bile "hayret maşallah çocuğu pişiksiz büyüttü" demişti kaydirigubbakcemile3
ama tabi her bebekte farklı reaksiyon göstermesi normal. eczaneler küçük eşantiyon satıyor çoğu zaman, önce onları alıp deneyin derim yerimseniben

işte dedimya bu bir tercih değildir deneme yanılma yöntemidir
kiracımızda senin nivea gibi sebamedi sürdümmü sürmedimmi belli değil hiç etki etmiyo dedi dünyanında parasını vermiştim yazık oldu dedi
ablamda yengemde niveanın pişik kreminden çok memnunlar

birde ablamın görümcesi almaynadan penaten marka ürünler getirmişti çok memnun kalmıştı ablam banyo köpüğü şampuanı bebe yapı pişik kremi vs ürünler bitmek üzereydi 2 yıl filan kullandı
yeğenimin cilti alerji oldu doktora götürdü doktor kullandıgın ürünleri değiştir dedi değiştirdi niveaya başladı ama cocuk yine meğer tatlıya alerjisi varmış yavrumun çikolata yiyince çok kaşınıyo kızarıyo
sonra birdaha yurtdışından getirtmek yerine hazır niveaya başladım devam edeyim dedi ve çok memnunmuş kalan bikaç açılmamış ürününü bana verdi bende jhonson almıştım
zaten sonra baktıkki penatenin bi köşesinde jhonson&jhonson yazıyo aynı firmanın ürünleriymiş

bende hamile kalamdan öncesinden beri bebeyağı sürerdim ablamdan almıştım bi kutu
hamile kalıncada jhonson aloaveralı aldım nerdeyse 7 aydır kullanıyorum mis gibin kokuyo

ben sebamed' in ürünlerini aldım bebeğim için.. hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah..:Saruboceq:

sezen cim haklısın, bakalım daha neler deneyip yanılıcaz görücez, inş bebişlerimiz için doğru tercihleri yaparız da hiç pişik olmadan ya da o hassas ciltleri hiç zarar görmeden kullanırız ürünlerimizi.

inşallah canımm inşallah

bak bide nediycem bi arkadaş anlattı hani pişik kremlerinin üzerinde her alt açmada kullanın yazıyoya işte benim arkadaşta her alt açmada kullanmış sonra bebeğin cildi alışmış tabi krem yazın pişik olmuş yavrucak kız ne sürse geçirmemiş pişiği hangi kremi aldıysam geçmedi dedi doktor demiş her alt açmada sürmeyin bebeğin cildi alışıyo sonra fayda etmiyo diye geçmeyincede bebeklerinize antibiyotikli pişik kremi kullanmak zorunda kalıyosunuz oda çok iyi bişey deil demiş

ben şahsen zaten agustos sonuna denk gelicek doğpumum kısmetse
çok sıcaklara denk gelmicek hergün sürmeyi düşünmüyorum 2 günde bir filan yani o bile çok belkide

Back
X