YENİ DOĞAN ALIŞVERİŞİ (genel)

Mother care tulumlar cok güzel üclü satılıyor tavsiye ederim. Yeni dogan seti bol bol al cok lazım oluyo. Islak mendil uni baby yenidoğan. Emzik avent yenidoğan. Bol bol pamuk mendil. Kusmayı önlemek icin yan yastıgı. Konak icin linola şampuan. Bol bol atlet. Bez olarak ben Huggies kullandım hep. Burnu icin serum fizyolojik. Benim en cok kullandığım seylerden biri de ev tipi puset cok kullanıslı.

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben deterjan olarak hacı şakirin granül sabununu kullanıyorum. Memnunum.
Bebek bezi kesinlikle prima premium care ipek gibi yumuşacık diğer bezler naylon gibi hep.
Islak mendil kullanmıyorum. Pamuğu ışık suda ıslatıp siliyorum altını. Çok hassas oluyor ciltleri ıslak mendil sürmeyin derim. Pişik kremi en iyisi sudocrem. Diğer tüm pişik kremlerine 10 basar.
Unibaby yenidoğan şampuanını kullanıyorum memnunum.

sebamed pişik yaparsa bepanthol kullanım derim.. biz öyle yaptık :) iyi günlerde kullanın :)

Gule gule kullanin. Yeni doganda basini haftada bir on ginde bir sampuanlaminizi tavsiye ederim. Mustela konak onleyici ile yikadim konak oldu. Sampuan onemli degil. Yikama sıkligi onemli. Sampuan yag dengesibi bozuyor ve iyi durulanmazsa konak oluyor. Bebe yagi yerine losyonu tavsiye ediliyor. Yaglar gozeneklerini kapatiyormus.

Merhabalar, bebeginizi saglikla kucaginiza almissinizdir ins.. dogum yapacak olan annelere de bir yarari olabilir diye kendi deneyimlerimden yazmak istedim.
*Kizim 9 aylik ve teni cok hassas bircok marka bez denedik ama Huggies den gayet memnun kaldim. Benimki biraz hareketli ve diger bezlerle kakiskolar sirtimizdan cikiyordu :) ve bacaklarinin kenarlari tahris olabiliyordu. Huggies in bacak kenar oyuntulari bizi kurtardi ve arkasindaki bantla kakiskolar sirtimiza cikmaz oldu:)) isterseniz www.huggies.com.tr e girip uye olup numune isteyebilirsiniz.
*Ates olcer olmazsa olmazlardan ,ben philipsin kulaktan olculenini almistim gayet iyiydi.
*tirnak makasi da cok gerekli cunku ben eldiven takmak istememistim , esyalara dokunarak farkindaligi baslasin diye o yuzden de o tirnaklarla yuzu gozu surekli ciziyordu, 3 gunde bir kesiyordum.
*benim bebegim gogsumden emmedi o yuzden de surekli sagip biberonla verdim. Cocuklarin emis gucu gibi olmasada tavsiye uzerine hastane tipi makine kiraladim. Ondan da cok memnun kaldim ve herkese tavsiye ederim ikisini birden 15 dk da sagiyordum hala da sagiyorum:) biberonumuz cam ve dr browns un gaz yapmayi onleyenlerden..
*ilk dogdugunda islak mendil kullanmadim, kare seklindeki pamuklari islatarak kullandim ama simdi yine huggies in islak mendilini kullaniyorum, bebeklerin tenine zarar verecek hicbir kimyasali icermiyor...
aslinda listeyi daha cok uzatabilirim smdilik bu kadar:) konu basligini daha daraltarak yine tecrubelerimi seve seve paylasirim...
herkese bebekleriyle mutlu ve saglikli gunler ☺️

Back
X