Yeni doğan alışverişı????

Kızlar alışverişimizi yaptık bitirdik şimdilik benım gibi bilmek isteyenler varsa onlar için yazıyorum listede aldiklarimizi..

Öncelikle besigimizi seçtik

Nevresim yastık yorgan ve
Alt açma battaniye bunları ceyizciye verdim daha indirimi oldu

Biberon seti aldik markası avent

Küvet seti aldik
havlusu :anneadayı:

Bakim seti (masaj yağı .pişik kremi .şampuan ve sabun ) markası chicco

Yeni doğan bezi marka molfix göbek bagi sadece bu markada var

Alt açma bezi
Islak mendil
Tırnak makasi
Tarak
Ateş ölçer
Burun temizleyici
Bebek arabası
Puset
Önlük

Hastane cikışı 2 kutu aldık geri kalan elbiselerini 3-6 ay aldık fazla almadık zamanla aliriZ diye

Simdilik bu kadar eksigimiz varsa siz hatırlatın kızlar :anneadayı::KK76:

Evet çocuklar çabuk büyüyor ama o takımlar falan bol olması iyi oluyor. Hele benim oğlum gibi her kakada kafasına kadar yaparsaaaaa.... @snglylmzcskn kesinlikle bol almanız iyi olmuş. Bebek bu çişini bile yaptığı zaman oluyor altını açarken. Tabii her yer batıyor :KK70: emzirme örtüsü var emziren anneler onu da alabilir. Aventi ben beğenmedim ama nuk güzel. Oğlumda kullandım. Buna da mamajoo aldım. Banyo filesi kesinlikle rahat bebeği tek bile yıkayabiliyordum. Göğüs için krem alabilirsiniz. Lanisoh öneriliyor genelde ablam da kullandı memnun kaldı. Bebek patikleri iyi oluyor genelde ayakları üşüdüğünden.. Büyük eşya olarak bebek arabası oto koltuk gerekli. Yatağı da tercihinize göre seçebilirsiniz. Ben park yatak kullandım oğlumda duruyor bunda almayacağım

Merhabalar park yataktan memnun kaldın mı neredeyse normal beşikten pahalılar. İçinde yatagı bile yokken 600-700 civilde kolumu koydum içine göçtü hiç güvenli gelmedi de fikirlerinizi merak ettim

Back
X