Umursamıyorlar. Ben buranın yerlilerine üzülüyorum. Biri de ağzını açıp tek kelime laf söylemiyor. Bi de beni susturmaya çalışıyorlar. Elimizde bi bu doktor var, bu da giderse ne yapacağız, sus diyorlar. Doktor da gelmiş hem suçlu hem güçlü kavga ediyor bi de. Ben de hiç alttan almadım. Sen Adana'dan geldiysen biz de Ankara'dan geldik, zorla mı getirdik seni dedim. Nereye şikayet edersen et, ben böyle çalışıyorum diyorlar. Gelen doktor kaçıyor. Kaçamayan da hırsını hastalardan çıkarmaya çalışıyor. Vallahi bıktık artıkumursamıyorlar mı nedir, gerçekten bu bebeklerle alakalı hastane hatası haberleri genelde doğudan geliyor
Vallahi doğum yapmaya korkuyorum. Allah vere de erken doğum yapmasam. Doğu'da hep böyle. Hastayı tınlamıyorlar, bağırıp çağırıyorlar. Özen göstermiyorlar. Bir de şikayet ediyorlar. Sanki biz burada bayılarak yaşıyoruz ya da zorla getiriyoruz onları buraya. Yazıktır ya
Ya ne bileyim batının 2 ilinde gittim en ufak sorunla karşılaşmadım. Doktorlar zamanında geliyor işe. Burada saat 09.10'a randevu alıyorum. 12.20 de giriyorum muayeneye ya. Bir de kibarca randevum vardı şu saatte dememe rağmen, doktor bağırıp çağırıyor.merak etme, doğu-batı heryerde aynılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?