Yeni doğan bebeğin günde kaç saat ağlaması normaldir?

birbaktim

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
258
-299
13
33
Ne kadar süre ağlaması normal kabul edilir? Benimki uyku ve emme dışında neredeyse sürekli ağlıyor.

Ne kadar süre ağlaması normal kabul edilir? Benimki uyku ve emme dışında neredeyse sürekli ağlıyor.
Havalar çok sicak ustunu kendiniz gibi giydirin. Bebektir uşur diye diye fazla giydirirseniz de aglar, hergun banyo yaptirin rahatlar. Bebek masaj yaglariyla karnini masaj yapin. Gaz ola bilir. Kulak agrisi ola bilir. Evet bebek aglar ama rahatsizsa ve birseyler isterse aglar. Acsa, bezi islaksa, gazi varsa uykusu varsa ve saire. Egee surekli agliyorsa rahatsiz oldugu bir durum vardir.

Nasıl dayandınız nasıl mücadele ettiniz bununla ben bazen delirecek gibi oluyorum. Resmen kendi evladıma yabancılaşıyorum. Çok kötü bir his. Gücüm tükendi.
Çok zorlandım. Gece 6 saat uyurdu, gündüz de toplam 2 saat. Kalan vakitlerde bapıra bağıra ağlardı. 4 ay böyle devam etti. Sonra bi anda kesildi. Çok kusardı bi de. Günde 20 kere kustuğunu bilirim. Ben çözüm bulamamıştım sadece zamanı gelince bitti. Çok kolay gelsin, üzülmeyin, hepsi geçiyor ve çok tatlış minnoş bişey oluyolar. Şu an oğlum 3 yaşında, 6 aylık da kızım var. Kızım o kadar ağlamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…