Doğuma Hazırlık yeni doğan bebeğin nerde yatacağı konusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende mecburen yatak odama kurdum besiğini yerim yok cünkü. zaten ilk zamanlar cok zor olur baska odada.. kii bebeğin annenin sıcaklıgına cok ihtiyacı war, hem güwen acısından hemde güwenlik acısından. :49:
Allah korusun boğulma ihtimali ws..
birde kızlar sakın yatagınıza almayın bebegi beraber uyumayın, Allah korusun kolunuz bile gelse o kısımda da tehlike war, uyuyakabilirsiniz.. :18:
yatagı da yarı ortapedik yatak olarak alınması gerekiyor diye biliyorum :emir_bebek:

en azından 1 yaşına kadar kesinlikle annenin yanında olması taraftarıyım.ben öylebir beşik aldımki istediğim yere taşıyabiliyordum onu.ama 8 aylık olunca oğlum mecbur çıkartmak zorunda kaldım artık beşikte ayağa kalkınca düşüyordu.8 aydan sonra yine yatak odamızda yer yatağı yaptım ona orda yattı.ve şuan 20 aylık.ikinci meleğim geliyor mecbur büyük eve taşınacaz ozaman oğlumun odasını ayıracam ama meleğim yine benim yanımda olacak.

benim anlamadığım bebek kendi dasında olsa nasıl bi güven eksikliği olacakki zaten her ağladığında uyanacağız kucağımıza alıp emziricez uyuynca yerine bırakacağız beşik odamızdada olsa aynı şey olmayacakmı

doğru haklısın gece yatarken yanımda olmalı zaten yatak odasına koymayı düşünüyorum beşiği ama oturma odası bana saçma geldi gecede mi oturma odasında yatacaksın oturma odasını çocuk odası yapacaksın resmen bunu yaparkende kanepenin birini çocuk odasına koy diyor insanlar geldiğinde nereye oturacak park beşik almayı düşünüyorum ben geceleri yatak odasına taşıyayım diye gündüz çok sıkıntı olursa hole çıkartırım ordan takip etmesi daha kolay olur bari

söylediğin çok mantıklı...

bir de mümkün olduğunca tv'den uzak tut.. bebeğin yanında tv açma..

bütün uzmanlar bas bas bağırıyor tv otizmi tetikliyor diye.. ama nedense bizde herkes sese alışsın daha iyi diyor.. ne alakaysa!!!!

benimde ekimde doğacak bebeğim bu arada bizde büyük bir eve taşınıcaz. ama yine de bebeğe ayrı oda yapmıcam. park yatak alıcam yatak odasında bizimli birlikte yatıcak. ben başka yerde bebek başka yerde rahat edemem ki uyurken ya dönerse nefes alamaz boğulursa vs vs naparım ozaman ben. park yatağı hem salona da getirebilirim gündüzleri gözümün önünde olur. ahşap beşik düşünmüştüm ama hem kafasını sağa sola çarpma ihtimali var hemde ayağa kalkmaya başladıgında düşme tehlikesi oluyormuş. o yüzden içim park yatakta rahat edicek. biraz büyüdüğünde oyun odası yapabilirim ama

Son düzenleme:
Back
X