Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Topigim size yardımci olabilir belki inceledigim indirimde olan ve begendigim urunleri paylasiyorumMerhaba arkadaşlar Allah izin verirse 4 ay sonra bebeğimi kucağıma alacağım.Kızım olacak. Bir alışveriş listesi hazırlıyorum. Neler almalıyım ve marka tercihim ne olmalı. Detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim
Bebek deterjani yumusatici pisik onleyici gogus pedi islak mendil e bebekten aldim baby&me marka cok memnunum.cogu esyamida oradan aldim
Kiyafet ve bebek tekstilinde lcw nin urunleri cok guzel ve uygun fiyatli
Daha iyisi olsun dersen carters harika
Bebek arabasi puset e bebek jolie ve nuna satiyor ikiside harika ve siklikla indirim yapiyor
Topigim size yardımci olabilir belki inceledigim indirimde olan ve begendigim urunleri paylasiyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebegimi-beklerken-arastirdigim-urunler.1049650/
Ben de listemi hazırlarken bu topikten faydalanmıştım
Kurutma makinen varsa cok alma
Kimi bebek 4 ay 0-3 giyiyor kimisi 2 ay ihtiyacina gore internet sipariside yaparsin.10 tane cit cit badi iyidir .tulumda 5-6 iyi bence .ihtiyaca gore bakarsin.
3-6 en cok kullandigin olacak ama yaz olacagi icin tulum alma yarim tulum veya badi giyecek .2li takim tavsiye etmem ben 6 aylik oldu hala tulum kullaniyorum .sirti acildi ustu bozuldu yok.tulum alirken onu komple acilanlari tercih et. Alttan giydirilenler cok zor oluyor.2 tanede penye yelek isini gorur
Valla canım onca uğraştn sonra ben gebe kaldım öyle çatlak falan çok umrumda değil ama varsa bi öneriniz alayım bendeDoğumdan sonra gözünün göreceği tek şey önce sağlıklı olması, sonra da sütünün gelmesi. :) her şey ikinci planda. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Valla canım onca uğraştn sonra ben gebe kaldım öyle çatlak falan çok umrumda değil ama varsa bi öneriniz alayım bende
6 ay galibaBen şuan sadece vücuduma bebe yağ kullanıyorum.Arkadaşımda bebe yağı kullandı hiç çatlağı olmadı. Normalde duştan çıktıktan sonra yapardım şimdi nerdeyse hergün yapıyoruö çünkü kuruyor . Sürerek masaj ypıyorum bakalım inşallah olmaz .
Aynı zamanda arkadaşlar aepet beşikleri çocuklar ne zamana kadar kullanabiliyor.şimdi oda yapmıcam kendi odama koyacağım. Çok alan olmadığı içinde seper beşiklerden alıcam .Öneriniz nedir
marka BENCE kıyafette önemli değil. %100 pamuk ve mümkün olduğunca beyaz alıyorum 40ı çıkana kadar sadece kendinden eldivenli ve patikli tulumlar giydiricem.Merhaba arkadaşlar Allah izin verirse 4 ay sonra bebeğimi kucağıma alacağım.Kızım olacak. Bir alışveriş listesi hazırlıyorum. Neler almalıyım ve marka tercihim ne olmalı. Detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim
marka BENCE kıyafette önemli değil. %100 pamuk ve mümkün olduğunca beyaz alıyorum 40ı çıkana kadar sadece kendinden eldivenli ve patikli tulumlar giydiricem.
deterjan jokerden friendlynin kendinden yumuşatıcılı kokusuz deterjanını aldım.
bez-ıslak mendil vs. e bebeğin kendi ürünlerini alıcam çünkü bayaa primanın beyazına muadil bence
biberon dr.browns
şampuan ve pişik kremi mustela
mama golden goat
dönencesi vtech-sevimli uykucu
araba ve yatağımız abimizden kalanı kullanıcaz. onları o zamanda markasız almıştım.
marka olayının tmmen para tuzağı olduğunu düşünüyorum belirli ürünler haricinde.
izmirden selamlar olsun
Ben 5 tane tulum bi kaç zıbın aldım. Daha hediye gelecekler de var.. hastane çıkışı hariç hepsi 1 aylık aldım. 40lanana kadar yeterArkadaşlar bebek alışverişinde hangi bedenden kaçar tane alınmalı. Çok kafam karıştı yardımm