Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde sürekli karnına o masajları yapıp bastırıyor aklım gidiyodu kalçası yerine oturmayacak diye. Kontrole gittik bir sıkıntı çıkmadı. Bu konuda kocamı dövmeme ramak kaldı ama tuhaf şekilde kızın hoşuna gidiyor rahatlıyor saniyesine kakasını yapıyor42 günlük bebeğim var yakınım gazını çıkartırken dizlerini biraz karnının yukarısına doğru baskı yaptı bebeğim öğürdü ama kusmadı kusacak gibi oldu yani bebeğim iyidir demi midesine veya organlarına bir şey olmamıştır diymi böyle olay yaşayan varmı
ALLAH razı olsunSırtında 5 kez 8 çizip 3 kez hafifçe vurun etkili
yaaa kıyamambir dey olmamıştıe korkmayın. bebeğin eklemleri daha oluşmadı bile. ama ilk 3 ay bebeğin bacaklarına çok baskı yapmayın. kalça çıkıklığı vs olabilir.
ben gazını öıkarmak için karnına gaz öasajı yapıyordum internetten bakabilirsiniz. tummy time da çok etkili gaz çıkarmada.
ALLAH korusun kalçasına bir şey olsa ağlar seni durmaz yaniyaaa kıyamambir dey olmamıştıe korkmayın. bebeğin eklemleri daha oluşmadı bile. ama ilk 3 ay bebeğin bacaklarına çok baskı yapmayın. kalça çıkıklığı vs olabilir.
ben gazını öıkarmak için karnına gaz öasajı yapıyordum internetten bakabilirsiniz. tummy time da çok etkili gaz çıkarmada.