• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni doğan bebek gaz çıkarma

zardacal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
79
13
3
20
42 günlük bebeğim var yakınım gazını çıkartırken dizlerini biraz karnının yukarısına doğru baskı yaptı bebeğim öğürdü ama kusmadı kusacak gibi oldu yani bebeğim iyidir demi midesine veya organlarına bir şey olmamıştır diymi böyle olay yaşayan varmı

Merak etme birşey olmaz da zorlamayın bebisi, dize karnınin üzerine doğru yatirirsan gazı cikar

Daha 42 günlük çok sert hareketler yapmayın bence. Hemde o yapılan hareket kalça çıkıklığına sebep olabilir. Daha yumuşak gaz masajları var onları yapabilirsiniz

Sırtında 5 kez 8 çizip 3 kez hafifçe vurun etkili

Bir şey olmamıştır inşallah. Benimde 29 günlük bebeğim var gazı var. Masaj yapiyormusunuz

42 günlük bebeğim var yakınım gazını çıkartırken dizlerini biraz karnının yukarısına doğru baskı yaptı bebeğim öğürdü ama kusmadı kusacak gibi oldu yani bebeğim iyidir demi midesine veya organlarına bir şey olmamıştır diymi böyle olay yaşayan varmı
Benim eşimde sürekli karnına o masajları yapıp bastırıyor aklım gidiyodu kalçası yerine oturmayacak diye. Kontrole gittik bir sıkıntı çıkmadı. Bu konuda kocamı dövmeme ramak kaldı ama tuhaf şekilde kızın hoşuna gidiyor rahatlıyor saniyesine kakasını yapıyor

yaaa kıyamam 🥰🥰 bir dey olmamıştıe korkmayın. bebeğin eklemleri daha oluşmadı bile. ama ilk 3 ay bebeğin bacaklarına çok baskı yapmayın. kalça çıkıklığı vs olabilir.

ben gazını öıkarmak için karnına gaz öasajı yapıyordum internetten bakabilirsiniz. tummy time da çok etkili gaz çıkarmada.

yaaa kıyamam 🥰🥰 bir dey olmamıştıe korkmayın. bebeğin eklemleri daha oluşmadı bile. ama ilk 3 ay bebeğin bacaklarına çok baskı yapmayın. kalça çıkıklığı vs olabilir.

ben gazını öıkarmak için karnına gaz öasajı yapıyordum internetten bakabilirsiniz. tummy time da çok etkili gaz çıkarmada.

ALLAH korusun kalçasına bir şey olsa ağlar seni durmaz yani

tabii ki kuzucum bir sey olsa anlardın endişe etme 😂 ama bundan sonrası için dikkatli ol. bizim doktorumuz “kollarını ne istiyorsan yap ama ilk 3 ay cocuğun bacaklarına dokunma” demişti.

Back
X