- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi Radyoloji_2015
-
Bende bundan var. Oğlum 5 aylık severek yatıyor. İlk aylarda en üst kademede kullandık. Biraz hareketlenince orta kademeye indirdik. Yaşından sonra en alt kademeye indireceğim. Bana park yatak güvenli ve konforlu gelmiyor. Ayrıca bebekler sınırları öğreniyorlar. Ona göre yatıyorlar. Tabi uyku eğitimi verecekseniz ve çok geziyor gece farklı yerlerde uyuma durumu oluyorsa park yatak almalısınız.Annelerrrr!!
Yardımınıza ihtiyacım var bebeğim için beşik alacağım ama doğduktan sonra 4 yaşına kadar falan kullanmak istiyorum sonra çocuk odası olacak inşallah park yatakla mobilya kademeli beşik arasında kaldım.bu gorseldeki mi park yatak mi ne önerirsiniz kullanan var mı avantaj dezavantaj? Bı de öneride bulunanlar marka onerisindede bulunursa sevinirim
Kesinlikle park yatak almalısın biz aldık sonra park yatak almak zorunda kaldık bu yatağa hiç gerek yok büyük yatak alırsın ilerde şimdi park alAnnelerrrr!!
Yardımınıza ihtiyacım var bebeğim için beşik alacağım ama doğduktan sonra 4 yaşına kadar falan kullanmak istiyorum sonra çocuk odası olacak inşallah park yatakla mobilya kademeli beşik arasında kaldım.bu gorseldeki mi park yatak mi ne önerirsiniz kullanan var mı avantaj dezavantaj? Bı de öneride bulunanlar marka onerisindede bulunursa sevinirim
Peki hangi marka aldinizKesinlikle park yatak almalısın biz aldık sonra park yatak almak zorunda kaldık bu yatağa hiç gerek yok büyük yatak alırsın ilerde şimdi park al
Park yatagi sadece ev dışında mi kullandiniz yoksa evde de kullanıyor muydunuzBöyle ahşap alacaksan büyüyen karyola tavsiye ederim. Onu da odasında yatmaya başlayacağı zaman alabilirsin. Park yatak ben de kullandım. Memlekete, tatile giderken bagaja koyuyorduk toplayıp. Holmer marka kullanmıştım. 10 yıl olmuştur alalı, hala sapasağlam
Evde kendi odamdayken park yatakta yatıyordu ama bebek odası için büyüyen karyolasını zaten alıp koymuştum. İki tane yatağı vardı yaniPark yatagi sadece ev dışında mi kullandiniz yoksa evde de kullanıyor muydunuz