Yeni doğan için bebek arabası

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Kızlar kızım için bu bebek arabasını zor da olsa seçtim. Ocağın ortasında gidip alıcam doğum ocağın sonunda. Sizce uygun mu ?

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-25-12-20-46.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 652
Bende dün aldım aynı üründen . Yılbaşından sonra zam gelecek dediler gidip aldık . İnş memnun kalırız. Çok hafif geldi bana ve az yer kaplıyor arabada. Güzel günlerde kullanalım inş

1300 tl canım. Aynen hafif olduğu yazılmış yorumlarda yakından görme fırsatı bulamadım henüz ama bakicam en uygun bu gibi geldi

Geçen hafta mağazada görmüştüm güzel bir model özellikle ana kucağının tam yatar olması beni çok cezbetmişti yalnız kalite bakımından aman aman değil ve kullanan yorumlarında birçok olumsuz yorum gördüm. İnternetten bu yorumlara bakabilirsiniz ben bu yüzden vazgeçmiştim bu modelden. Sonunda da pierre cardin twist modelinde karar kıldım. Şu an kullanıyorum ve çok memnunum.

Ne kadar peki fiyat olarak sorması ayıp Pierre cardin pahalıdır diye düşünüyorum

Benimde istediğim araba bu yakındanda inceledim bana göre gayet kaliteli ve kullanışlı bi model.

quinny zapp xtra 2 ve maxi cosi citi sps ana kucağını aldık. o kadar cok arastırdım kı artık sokakta ınsanların arabalarını gorunce kılosuna kadar soyleyecek hale gelmiştim araba oto koltuğu adaptörleri ilebirlikte gelıyor ve ınanılmaz hafif. aslında bazı sitelerde oto koltuğu ıle bırlıkte satılıyor fakat oto koltugunun tentesı yok bunu extra almanız gerekıyor ki fiyatı daha pahalıya gelıyor o yüzden biz arabayı ayrı oto koltugunu ayrı almayı tercıh ettık aldıgımız model oto koltugunun tentesi de mevcut ilk aylarda oto koltuğu ıle arabayı kullanmayı düşünüyoruz. taşıma kolaylıgı hafiflik isteyenler inceleyebılırler. henüz bebegımız dogmadıgı ıcın deneme sansımız olmadı ama her halınden pratık oldugu kesın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…