- 31 Ekim 2023
- 54
- 3
- 16
- 26
- Konu Sahibi hadicanimmelke
4 ay sonra doğumum var bebek bezi araştırması yapıyorum ama çok arada kalıyorum yeni doğan bebek bezi öneriniz varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim 2 aylık doğduğundan beri molfix premium serisini kullanıyorum4 ay sonra doğumum var bebek bezi araştırması yapıyorum ama çok arada kalıyorum yeni doğan bebek bezi öneriniz varmı?
Ben molfix kullandım artı sleepy ikiside güzel, bi kere a101den almıştım acil almam lazımdı kendi markasını mahvetti çocuğu4 ay sonra doğumum var bebek bezi araştırması yapıyorum ama çok arada kalıyorum yeni doğan bebek bezi öneriniz varmı?
Piyasadaki En iyi bebek bezi molfix premium.4 ay sonra doğumum var bebek bezi araştırması yapıyorum ama çok arada kalıyorum yeni doğan bebek bezi öneriniz varmı?
Bebeğim 2.5 aylık sleepy bio naturel kullanıyorduk. Sonra naturel kullanmaya başladık. Çoook uzun süre 1 numara kullandık hatta 2 numaraya dün geçtim diyebilirim.( Bebeğim 5kg) ilginç bir şekilde sleepy naturel 1 no. bile sızdırma yapmadı bio naturelden daha küçük boyutu (geceleri 1 kere değiştiriyorum) 3-4 saat hiç değiştirmediğim oluyor. Ama sabah 2 numaraya kaka yapınca feci şekilde sızdırdı. Neden olabilir sizce ya da napmalıyım?Prima ve sleepy kullanıyorum karışık Kızım 5 aylık şuana kadar hiç ıslak mendil ve pişik kremdi kullanmadım bez de önemli olabilir ama ıslak mendil kullanmadığım için hiç pişik problemi olmadı e bebekten bebek temizleme pamuğu kullanıyorum.
ben sık alt altığım için mi nedir bilmiyorum benim hiç başıma gelmedi sızdırma olayı şuan 3 numara kullanıyorum ek gıdaya geçtik kaka da yapıyor ama hiç yaşamadımBebeğim 2.5 aylık sleepy bio naturel kullanıyorduk. Sonra naturel kullanmaya başladık. Çoook uzun süre 1 numara kullandık hatta 2 numaraya dün geçtim diyebilirim.( Bebeğim 5kg) ilginç bir şekilde sleepy naturel 1 no. bile sızdırma yapmadı bio naturelden daha küçük boyutu (geceleri 1 kere değiştiriyorum) 3-4 saat hiç değiştirmediğim oluyor. Ama sabah 2 numaraya kaka yapınca feci şekilde sızdırdı. Neden olabilir sizce ya da napmalıyım?
2 numarayı ara ara deniyorduk geçmek için ama hep sızıntı olunca tekrar 1 alıp 1 numaradan devam ettik.
Çizgi maviye dönmeden mi değiştiriyorsunuzben sık alt altığım için mi nedir bilmiyorum benim hiç başıma gelmedi sızdırma olayı şuan 3 numara kullanıyorum ek gıdaya geçtik kaka da yapıyor ama hiç yaşamadım
Çizgi mavi olunca çiş yapınca alıyorum tabi çizgini boydan boya mavi olmasını beklemiyorum çizginin uzunluğu bezin ne kadar dolu olduğunu gösteriyor ıslak mendil kullanmadığım için sadece sık alıyorum altınıÇizgi maviye dönmeden mi değiştiriyorsunuz
Herkesin önerisiyle sleepy ile başladım inanılmaz sızdırma ve koku yapıyordu. Benim bebeğim emmeyi çok seven bir bebek 14 bez değiştiriyordum ilk başlarda. Sonra molfix premiuma geçtim güzeldi ama bebeğim hassas tenli olduğundan pure&soft serisi daha çok hoşuma gitti. Şu an 5 numaradayız. Aylardır taşma bir iki kez yaşadım o da bebeğim çok hareketli gece de değiştirmiyorum son 2 aydır 6 buçuk aylık. Sabaha karşı bezini kaydırırsa oldu. Ben sık değiştiren biriyim ama o ıslaklık göstergesinin hepsinin dolması benim için uygun değil. Ama bu bezde hiç pişik olmadı sleepyde oldu ama.4 ay sonra doğumum var bebek bezi araştırması yapıyorum ama çok arada kalıyorum yeni doğan bebek bezi öneriniz varmı?