• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni doğan için pişik yapmayan bebek bezi önerisi

4 ay sonra doğumum var bebek bezi araştırması yapıyorum ama çok arada kalıyorum yeni doğan bebek bezi öneriniz varmı?
Piyasadaki En iyi bebek bezi molfix premium.
Molfix in dünya başarı ödülü var.

Hem yerli ürün. (boykot önemli. Kendi bebeğin şifa bulurken gazzeli bebekleri de düşünelim.Primayı boykot ede ede fabrikayı kapattırdılar. Piyasadakilerde biter tükenir inşaAllah.)

Hem ıslaklık göstergesi çok iyi oluyor.

Hem oksijen teknolojisi ile pişiği önlüyor.

Kaliteli bez ve pişik önleyici krem. Düzenli alt yıkama havalandırma ve sık değiştirme yaparsan da pişik sorunun olmaz.

Prima ve sleepy kullanıyorum karışık Kızım 5 aylık şuana kadar hiç ıslak mendil ve pişik kremdi kullanmadım bez de önemli olabilir ama ıslak mendil kullanmadığım için hiç pişik problemi olmadı e bebekten bebek temizleme pamuğu kullanıyorum.

doğduğundan beri prima premium care kullanıyoruz. memnunum. bir ara molfix denedim ama katı gıdaya gecene kadar kakası çok sıvı oluyor ve molfix bizde istisnasız hep tasırdı. primada tasırma yasamadık

Prima ve sleepy kullanıyorum karışık Kızım 5 aylık şuana kadar hiç ıslak mendil ve pişik kremdi kullanmadım bez de önemli olabilir ama ıslak mendil kullanmadığım için hiç pişik problemi olmadı e bebekten bebek temizleme pamuğu kullanıyorum.
Bebeğim 2.5 aylık sleepy bio naturel kullanıyorduk. Sonra naturel kullanmaya başladık. Çoook uzun süre 1 numara kullandık hatta 2 numaraya dün geçtim diyebilirim.( Bebeğim 5kg) ilginç bir şekilde sleepy naturel 1 no. bile sızdırma yapmadı bio naturelden daha küçük boyutu (geceleri 1 kere değiştiriyorum) 3-4 saat hiç değiştirmediğim oluyor. Ama sabah 2 numaraya kaka yapınca feci şekilde sızdırdı. Neden olabilir sizce ya da napmalıyım?
2 numarayı ara ara deniyorduk geçmek için ama hep sızıntı olunca tekrar 1 alıp 1 numaradan devam ettik.

Bebeğim 2.5 aylık sleepy bio naturel kullanıyorduk. Sonra naturel kullanmaya başladık. Çoook uzun süre 1 numara kullandık hatta 2 numaraya dün geçtim diyebilirim.( Bebeğim 5kg) ilginç bir şekilde sleepy naturel 1 no. bile sızdırma yapmadı bio naturelden daha küçük boyutu (geceleri 1 kere değiştiriyorum) 3-4 saat hiç değiştirmediğim oluyor. Ama sabah 2 numaraya kaka yapınca feci şekilde sızdırdı. Neden olabilir sizce ya da napmalıyım?
2 numarayı ara ara deniyorduk geçmek için ama hep sızıntı olunca tekrar 1 alıp 1 numaradan devam ettik.
ben sık alt altığım için mi nedir bilmiyorum benim hiç başıma gelmedi sızdırma olayı şuan 3 numara kullanıyorum ek gıdaya geçtik kaka da yapıyor ama hiç yaşamadım

4 ay sonra doğumum var bebek bezi araştırması yapıyorum ama çok arada kalıyorum yeni doğan bebek bezi öneriniz varmı?
Herkesin önerisiyle sleepy ile başladım inanılmaz sızdırma ve koku yapıyordu. Benim bebeğim emmeyi çok seven bir bebek 14 bez değiştiriyordum ilk başlarda. Sonra molfix premiuma geçtim güzeldi ama bebeğim hassas tenli olduğundan pure&soft serisi daha çok hoşuma gitti. Şu an 5 numaradayız. Aylardır taşma bir iki kez yaşadım o da bebeğim çok hareketli gece de değiştirmiyorum son 2 aydır 6 buçuk aylık. Sabaha karşı bezini kaydırırsa oldu. Ben sık değiştiren biriyim ama o ıslaklık göstergesinin hepsinin dolması benim için uygun değil. Ama bu bezde hiç pişik olmadı sleepyde oldu ama.

Back
X