Doğuma Hazırlık yeni doğanlarda bakım ürünü olarak hangi markayı tavsiye edersiniz???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

alyamia

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
5
0
16
İstanbul
Arkadaşlar rica etsem tecrübeli arkadaşlar yada doktor tavsiyesi olarak DALİN'mi JOHNSON BABY mi CHICCO mu SEBA MED mi yoksa başka bi markamı???paylaşırsanız sevinirim:)))

ben de şampuan, sabun, losyon, yağ, pişik kremini sebamed den aldım.
bakalım inşallah memnun kalırız.

mustela yeni doğan konak önleyici şampuandan akrabam çok memnun kaldı. onu aldım.

kesinlikle sebamed diyorum bende ecza deposunda çalışıyorum genellikle doktorlar eczaneler daha çok sebamed yazıyo alıyolar diğer markalar sebamed kadar masum değil malesef

kesinlikle mustela ürünleri diyorum diğer markaların hepsinde kimyasal var..

Arkadaşlar rica etsem tecrübeli arkadaşlar yada doktor tavsiyesi olarak DALİN'mi JOHNSON BABY mi CHICCO mu SEBA MED mi yoksa başka bi markamı???paylaşırsanız sevinirim:)))

ben uni baby aldım fakat tam emin değilim bende içim çok rahat değil sanırım sebamed alıcam uni baby biraz büyüdükten sonra kullanmayı düşünüyorum ilk doğduğunda sebamedi tercih edicem

Selam hamişler :) benim bebiş 3 aylık oldu size hiç sorun yaşamadığımı söyleyebilirim kızımla ilgili maşallah beni hiç üzmedi bugune kadar ne uyku ne gaz ne pişik problemi oldu.
Islak mendil unibaby yenidoğan, bakım ürünleri sebamed onun dısında sudocream harıka bı urun biberon alıcaksanız kesınlıkle gaz yapmayan dr.browns.
bir avazda dogurun kızlar..

canım ben de uzun süre bu konuyu araştırdım içeriğinde paraben vb şu an hatırlayamadığım bir liste madde olmamalı imiş. bu kriterlerde sadece mustela ve chiccoda vardı ben mustelayı tercih ettim bakalım kullanıp görücez inşallah sorun yaşamayız

tatşlım arastırma hastanesınde görev yapan cılt dr u kesınlıkle sebamed ı kullanmamızı önerdı cıldımızde bı takım problemler vardı ona bıle ıyı geldı

Ben başta çok kararsız kalmıştım ama forumda bu konudaki bütün yazıları okuduktan sonra kararımı verdim. Islak mendil olarak Unibaby aldım pamuk ve sudan oluşuyormuş.

Bakım ürünlerine gelince chicco bana hiç mantıklı gelmiyor yani tamam bebek ürünleri satan bir firma ama kozmetik ürünleri ile ünlü bir firma değil kıyafet malzeme tamam iyiler ama cilt ürünlerine güvenemedim açıkcası.

Sebamad e yöneldim önce. Sonuçta cilt üzerine uzmanlaşmış bir firma ama sonra pek çok arkadaştan göz yaktığını duyunca yine ortada kaldım.

En sonunda mustella da karar kıldım. Fiyatı biraz pahallı ama sadece anne ve bebek bakım ürünleri satan bir kozmetik firması dolayısı ile bu alanda uzmanlaşmış ayrıca fransız malı fransızların kozmetik sektöründe en iyi olduğu bilinen bir gerçek.
Dolayısı ile yenidoğan köpük şampuanı, saç ve vücut şampuanı (10 ay gidiyormuş) birde bebek yağı aldım.

Pişik kremi almadım henüz şimdilik karar verebildiklerim bunlar

Back
X