Açı vermişsiniz de yanlış olmuş sadece uyarmak için yazdım. 90 derece ayaktaki haliniz oluyor. Reflü yatakları falan 30 derece örneğin.Doktorumuz olabildigince dik ve 90 demisti cocugu yatirirken olcmedim ama dik yatinca faydasini gorduk.cok merak ediyosaniz bi arastirin.ben cift yastikla yatiriyordum bazen kucuk bebeklerde helede boyle ansizin kusanlarda ani olum tehlikesi yuksek oluyor.bu kadar bilgiden buna takildiniz yani
Aslinda yastık kullanmak doğru değil diye duymuştum. Omurga eğri oluyor diye. En iyisi yine reflü yatağı mantığıyla yatağın baş kısmını yükseltmekDoktorumuz olabildigince dik ve 90 demisti cocugu yatirirken olcmedim ama dik yatinca faydasini gorduk.cok merak ediyosaniz bi arastirin.ben cift yastikla yatiriyordum bazen kucuk bebeklerde helede boyle ansizin kusanlarda ani olum tehlikesi yuksek oluyor.bu kadar bilgiden buna takildiniz yani
Kesinlikle bebeklerde 2 yaşına kadar yorgan yastık önerilmiyor. Boğulma tehlikesine karşı.Aslinda yastık kullanmak doğru değil diye duymuştum. Omurga eğri oluyor diye. En iyisi yine reflü yatağı mantığıyla yatağın baş kısmını yükseltmek
Bu konuda farkli gorusler var baslardaben de kullanmiyordum doktorun yonlendirmesiyle ve deneyerek faydasi oldugunu gorduk.oglum bazen uykuya tam dalacakken agiz dolusu cikariyordu yastiksiz yatsa bogulma gibi tehlikeleri oldugu icin kullandim.konu sahibide deneyerek faydali olani bulur umarim ben sadece ayni sorunu yasadigim icin bilgilerimi paylastim.Aslinda yastık kullanmak doğru değil diye duymuştum. Omurga eğri oluyor diye. En iyisi yine reflü yatağı mantığıyla yatağın baş kısmını yükseltmek
Hanimlar merhaba,
11 gunluk bebegim her emzirme sonrasi kusuyor. Ardindan Yedikleri agizina geliyor ve siddetli agliyor ( cani yaniyor sanirsam)
doktora tabiki goturduk zaten dogumdan beri takipte fakat cok kucuk oldugu icin reflu ilaci alamiyor. Birsuru test yapildi ve hersey yolunda cok sukur. Doktorumuz emzirmeye devam et kussa bile diyor.
acaba bebeginde reflu olan hanimlar varmi ekstradan benim yapabilecegim bisey diye merak ettim. Eger tecrubeleriniz varsa faydalanmak isterim. O agladikca ve elimden bisey gelmedikce cok uzuluyorum. Hep dik tutmaya calisiyorum
Benim oğlum doğduktan 6 ayına kadar bu şekildeydi canım hatta abartarak söylemiyorum fışkırtarak kusardı çok üzülürdüm ac kalıyor diye kusmuk yüzünden boğulma derecesine geldi hatta burnundan geldi çünkü elindengeldiği kadar dik tutmaya bak uyurken yanlız bırakma sakin zamanla geçer zaten umarım herşey gönlünce olur iyi günler:)Hanimlar merhaba,
11 gunluk bebegim her emzirme sonrasi kusuyor. Ardindan Yedikleri agizina geliyor ve siddetli agliyor ( cani yaniyor sanirsam)
doktora tabiki goturduk zaten dogumdan beri takipte fakat cok kucuk oldugu icin reflu ilaci alamiyor. Birsuru test yapildi ve hersey yolunda cok sukur. Doktorumuz emzirmeye devam et kussa bile diyor.
acaba bebeginde reflu olan hanimlar varmi ekstradan benim yapabilecegim bisey diye merak ettim. Eger tecrubeleriniz varsa faydalanmak isterim. O agladikca ve elimden bisey gelmedikce cok uzuluyorum. Hep dik tutmaya calisiyorum
mrh üzerinden zaman geçmiş ama .benim bebeginde aynı sıkıntıları yaşıyor .siz neler yaptınız ne zaman gecti .sürekli ağzına mama geliyor ağlıyor bazen burnumdan geliyor .çok ağlıyor huzursuz uyuyamıyorHanimlar merhaba,
banada bu konuda bi yol gösterir mısınızmrh üzerinden zaman geçmiş ama .benim bebeginde aynı sıkıntıları yaşıyor .siz neler yaptınız ne zaman gecti .sürekli ağzına mama geliyor ağlıyor bazen burnumdan geliyor .çok ağlıyor huzursuz uyuyamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?