ahhh canım nayıs annelerinin sorunu bu galiba bende 15, 16 kılo aldım bndede kaldı malesef birde bu ikinci herkes kolayına vermessin diyo 7 kılo doğumda gitti bakalım zaten hafif toplu kalmıştım hamıle , söyle bi 7 , 8 kılo daha versem çok ii olucak haftaya bayram ve sarkmış ve hoplayan bir göbeğim var şuann
Diyet derken cok kati bisi degil ama seker ve ekmegi kesses yetiyor zaten. Sut icin bol su icmeye çalışıyorum. Zaten basindan beri benim cok sutum yok yesemde ayni yesemde.Ben 3 gundur kalca egzersizlerine basladim diyet yapmak isyemiyorum acikcasi sutu etkiler die bence bol su ve spor yaparak baslamaliyiz canim
Bende mama takviye ediyorjm canim. Bunyeyle akakali sanirim bu sut isi. Cokta yesem farketmiyo.Selam
20 yasindayim 1.58 boyum 68 le hamile kaldim 78 le dogum yaptim dogum dan sonra hepsini verdim aslinda ama ye sut olsun bilinci beni mahfetti suan 69 kiloyum . 3 aylik bebegim var ne yaptiysam sutum cok olmadi dogdugundan beri mama takviyeli gidiyoruz bende madem olmuyo zayiflama zamani dedim kendime :)
Aynen katiliyorum canim.Canim tum gun ac kaldigimida biliyorum catlayana kadar uedigimide suyunu bol ic gerisi hikaye
Kızlar bu hamilelik takvimi tarzında zayıflama takvimi gibi bişey varnasıl yapıldığını biliyor musunuz
Ben de dikkat etmeye başladım . Ama sıkı diyet şeklinde değil. Sadece çok fazla şekerli aburcubur yiyordum onları kestim. Şimdiden elim ayağım titremeye başladı acıkınca. Bakalım daha sıkılaştırınca ne olacak. Ama yapıcam bu işi hiçbir istediğim kıyafe giyemiyorum yoksa. Bu arada 83,5 kiloyum
Ben takipteyim hanımlar :) ben girebiliyorum gebelik öncesi kıyafetlerime ama göbeğim var biraz bide önce de kilo fazlalığım vardı emzirirken vermek daha kolay aslında o yüzden değerlendirmek lazım.ama ben buraya yediklerimi yazarsam kovarsınız beni :)) çikolatalar gofretler havada uçuşuyor şerbetli tatlılar filan üff yaniama azaltarak bırakcm inşallah benim de antalyaya gitme durumum var çünkü denize girerim belki :)
benim de bi süre verdim 2-3 kilo sonra bi durdu tam durdu yaNe yazikki hayir hala 80 kiloyum doğumda 8 kilo verdim sonrasinda durdu gitmio
benim de bi süre verdim 2-3 kilo sonra bi durdu tam durdu yao da ağzımın hiç boş durmamasından kaynaklanıyo galiba
Ben 12 kilo aldım canm şimdi 60 kiloyum doğum kilolarımı verdim 3-4 kilo daha verirsem evlendiğim zamanlara döncm inşallah :) senin hedefin kaç kilo vermek?Kac kilo aldin doğumda cnm şuan kac kilosun
Ben 12 kilo aldım canm şimdi 60 kiloyum doğum kilolarımı verdim 3-4 kilo daha verirsem evlendiğim zamanlara döncm inşallah :) senin hedefin kaç kilo vermek?
Canım emziriyorsan diyet spor önerilmiyor ancak bol su içip tatlı yemeyi azaltabilirsin.ben acayip iştahlandım hamileyken aşermedim emzirirken aletsizim kadarBen doğumdan sonra hızla kilo verebildigimi görüp çok yiyip kilo aldim. Şimdi kalıcı olmasindan cok korkuyorum. Teşvik bekliyorum sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?