Yeni dogum yapan annelerin zayiflama topigi :)

Canim ben pentide guzel bir korse aldim. Baya sıki bisi giymesi baya zor şimdilik onunla idare edicem tavsiye ediyorum.

Ben 3 gundur kalca egzersizlerine basladim diyet yapmak isyemiyorum acikcasi sutu etkiler die bence bol su ve spor yaparak baslamaliyiz canim
Diyet derken cok kati bisi degil ama seker ve ekmegi kesses yetiyor zaten. Sut icin bol su icmeye çalışıyorum. Zaten basindan beri benim cok sutum yok yesemde ayni yesemde.

Bende mama takviye ediyorjm canim. Bunyeyle akakali sanirim bu sut isi. Cokta yesem farketmiyo.

Canim tum gun ac kaldigimida biliyorum catlayana kadar uedigimide suyunu bol ic gerisi hikaye
Aynen katiliyorum canim.
Kızlar bu hamilelik takvimi tarzında zayıflama takvimi gibi bişey varnasıl yapıldığını biliyor musunuz

Canim onu bende merak ettim eskiden vardi cunku. Moderatorlere sordum. Kaldirmislar.

Selam kizlar

2 gundur giremedim sitedemi sorun vardi biomiyorum. Giris yapiyorum cevap yazicam atiyi sistemden neyseki bugun duzeldi.

Gelelim kilo durumuna

Diyete basladigim sabah tartildim. 74.9 cikti
Ertesi sabah 73.5
Bu sabah 73.1

Boyle devam etmez tabi baya hizli oldu ama sanirim su felan atmistir vucut. Ama tabi nolursa olsun tartida görünce cok sevindim.

Beslenmeme gelince ekmek ve sekeri azalttim.

Sabah peynir domates 1 dilim ekmek

Arada 4 ceviz

Oglen ekmeksiz yemek yada yogurt haslanmis nohut tarzi hafif seyker yedim.

Arada 1 yumurta hasladim

Tekrar acikirsam ayran yogirt vs idare ettim

Aksam icinde yogurtlu bisiler yedim yine.

Dun.mesela 2 yumurta hasladim bide 1 avuc kada haslanmis nohut yedim. Dun.disarda oldugum icin dondurma yemistim cunku.

Sizlerdende bekliyorum haberlerinizi

Coo opuyorum

Selam
Hic sesiniz cikmiyo yokmi dyete baslayan

Ben bu sabah tartida 72.8 cikti. Ama bugun disardayim dikkat edemicem . sanirim yarin sabah dusus olmayacak.

Ben de dikkat etmeye başladım . Ama sıkı diyet şeklinde değil. Sadece çok fazla şekerli aburcubur yiyordum onları kestim. Şimdiden elim ayağım titremeye başladı acıkınca. Bakalım daha sıkılaştırınca ne olacak. Ama yapıcam bu işi hiçbir istediğim kıyafe giyemiyorum yoksa. Bu arada 83,5 kiloyum

Ben takipteyim hanımlar :) ben girebiliyorum gebelik öncesi kıyafetlerime ama göbeğim var biraz bide önce de kilo fazlalığım vardı emzirirken vermek daha kolay aslında o yüzden değerlendirmek lazım.ama ben buraya yediklerimi yazarsam kovarsınız beni :)) çikolatalar gofretler havada uçuşuyor şerbetli tatlılar filan üff yani ama azaltarak bırakcm inşallah benim de antalyaya gitme durumum var çünkü denize girerim belki :)

Ben full yemek yiyorum acikcasi çünkü cok
Acıkıyorum kahvaltida cok ekmek tuketiyorum ya uff
Ama 8 gundur lkalca bacak egzersizleri yapiyom ve bol su icmeye calisiyom bakalim en son 80 dim simdi tartilmayacam 14 temmuzda aşımız var ozaman tartilacam inşallah zayiflarim ya hicbir kiyafetim olmuyo bugun alışverişe ciktim eski halimden iki beden fazla kiyafetler oluyo buda cok sinir bozucuu

Gazami mubarek olsum canlar
Benimde tatlilara Malesef ki zaafim var ama suda bir gerçek ki tatli yedikce daha cok acikiyo rum bu yuzden dondurma haric tatliyi kestim. Ama yarin da misagirler var onlara yaptiklarimdan mutlaka tadarim. O yuzden yarin hic ekmek yemeyi dusunmuyorum kahvaltida. Oglende onlara yaptiklarimdan tadarim. Aksam icinde nohut haslayip ayran icinde onu kasiklarim. Bakalim nolu cak. Tabi bugunde denize gittik biraz ucu kacti yarin sabahi merak ediyorum

guz_1 liste paylaşırım yazmıştın canım . Fırsatın olursa bekliyorum. Tam uymasakta yakın bişeyler yapmaya çalışırız. Ben de bayramdan sonra gidicem diyetisyene

Ben bugün yine 80 gr çikolata yedim bide kızımdan fırsat bulup yemek yapamadığım için sabah kaşarlı öğlen de salçalı peynirli tost yedim :)) biraz süt içeyim bari de sağlıklı birşeyler girsin mideme bari

Ben hamile kaldigimda 68 kiloydum boyum cok kisa degil 1.67 kilomdan memnundum ama suan 80 malesef hedefim 70 10 kilo versem baska bisey istemem yani
Ben 12 kilo aldım canm şimdi 60 kiloyum doğum kilolarımı verdim 3-4 kilo daha verirsem evlendiğim zamanlara döncm inşallah :) senin hedefin kaç kilo vermek?

Ben de 52 kiloyla hamile kaldım 65 kilo doğuma girdim şuan 36 gunlüguz ve 58,5 kiloyum... ilk hedefim 5 kilo vermek ama özellikle kalça basen ve bacak üçlüsünden kurtulmam lazım. Pantolonlarım dolapta beni bekliyor :) En büyük sorunum karşı koyamadığım tatlı isteyim...

Ben doğumdan sonra 8 kg verdim. Sonrasında tatlı isteğim aşırı artti ve karşı koyamadim. Kilolari geri aldim. Suan doğum kilosundan 3 kg eksigim sadece. Herkes hamilemisin diyor. Çok moralim bozuk 15 kg fazlam var

Ben doğumdan sonra hızla kilo verebildigimi görüp çok yiyip kilo aldim. Şimdi kalıcı olmasindan cok korkuyorum. Teşvik bekliyorum sizlerden

Ben doğumdan sonra hızla kilo verebildigimi görüp çok yiyip kilo aldim. Şimdi kalıcı olmasindan cok korkuyorum. Teşvik bekliyorum sizlerden
Canım emziriyorsan diyet spor önerilmiyor ancak bol su içip tatlı yemeyi azaltabilirsin.ben acayip iştahlandım hamileyken aşermedim emzirirken aletsizim kadar ve ben de kilo almaya başladım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…