Yeni dogum yapanlar beraber zayiflayalim

Oyyyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
635
399
123
35
Mrb kizlar 2 bucuk ay önce doğum yaptım. Hamile kalmadan öncede kilo almıştım. 60 kiloya hamile kaldım. Şu anda 67 kiloyum. 57 olmam lazım emziriyorum. Tavsiyelerine ihtiyacım var. Yaptıklarım İda burda paylaşacağım. Ayrıca resimde yukleyecem. Hedefim 2 ayda eski halime dönmek

Canım nerdeyse herseyi miz ortak. Benim de iki aylık bebeğim var. Emziriyorym vr ben de 66kg dayım. Doğumdan sonra 74 ten 66 ya düştüm ve bir aydır gr oynamadı. Hani emzirme kilo verdiriyordu ben de zayıflamaya karar verdim. Bu halime alışkın değilim ve cok mutsuzum. Birlikte zayiflayalim mı?

Bende yeni doğum yaptım emziriyorum ama bir gram bile veremedim. Salı gununden beri ciddi anlamda diyetteyim karnım hala hamile karnı gibi caresiz bi sekilde ne yapcam bilmiyorum bugun 100 mekik çektim kanepenin altına ayaklarımı koyarak tlf numaramı verebilirim vapsap tan birbirimizi motive etmek için şimdiden allah sabır versin hepimize

Benim sutum az mama da veriyorum. Ama zayiflayamiyorum gaza gelmem lazım 60 olsam bari işe başlamadan. Doğum iznim bitti 6 aylaylık olana kadar rapor falan evdeyim yani bu kilolarla işe dönmek istemiyorum

Diyet i çok abartmadan yap canım sütün azalmasin

Bende sizdenim bebişim 2.5 aylık 80 le doğuma girip 74le çıktım diyet falan yapmadan 68e kadar düştüm ama son 15 gündür inanılmaz yiyorum veee bugün tartıda 72yi gördüm sanki yediklerim midemde ki bi delikten çıkıp gidiyo hep açım
Neler yapcaksınız bende sizlerde daha ii motive olurum sanıyoru, biri bana dur desin

Akşamları az yemeye çalışıyorum ama yinede gram azalmiyor

Merhaba kızlar. Bugün Tartı da 67.0 gördüm. Kahvaltı yi geç yaptım 10 da 1 dilim tam buğday ekmeği az peynir yarım salatalık yanında limonlu ilik şu. Düzenli yemek yemeye çalışacağım gelişmeleri paylaşacağım hadi bakalım

Slm kızlar içinizde en kotu durumda olan benim ve cok uzgunum 74 kilo ile hamile kaldım 30 kilo aldım ama hamilelikte elim yuzm bacaklarım varil gibi sisti. Dogum yapalı 50 gun oldu 21 kilo gitti ama zatnde kilolu hamile kalmıştım vermem gereken cok kilo var boym 165 kilom83 iki uc gun diyet yaptım ama sutum azaldı o yuzden bıraktım dikket etmeye calısıyorum bakalım bugun yuruyuse basladım gunde 1 saat inşallah fayda eder. Baya uzun oldu ama kusura bakmayın

Tabi diyet sütü azaltıyor. Çok zor yemesende kilo veremiyorsun ama en azından kilo almasak oda iyi. Yürüyüş fayda eder bence devam et

Tabi diyet sütü azaltıyor. Çok zor yemesende kilo veremiyorsun ama en azından kilo almasak oda iyi. Yürüyüş fayda eder bence devam et
İnşallah bugun yurudum 1 saat resmen bittim tembellige alışmısım onceden 90 dk kosarcasına yururdum banamısın demezdim

Canım seninle aynı durumdayız bende 30 kilo aldım 95 ile doğum yaptım 85 kiloyum bi ara 82 oldum ama sütüm azaldı sütümüz azalmadan kilo nasıl vericez ((

Merhaba kızlar ben dün internetten şu Sayaçlı iplerden ve hullahop aldım ip atlamak çok kalori yaktırıyormuş 85 ke başladık ve benim vermem gereken 28 kilo var

Emziren annelere tavsiyem diyetisyen yardımıyla zayıflayın. Bende doğum sonra 92 lere kadar çıktım. Diyetisyenle 7 ayda 27 kilo verdim. Aç kalmadım sütüm çok iyidi. Hiç mama vermedim 15 ay emzirdim. Diyetisyene gitmeden evde vermeye uğraştım önce hem motive olamadım sabah başlayıp öğlen bozdum hemde tatlı krizlerine girdim. Konu açtım doğum sonrası ve diyet sonrası resim ekledim bakabilirsiniz.

Canım seninle aynı durumdayız bende 30 kilo aldım 95 ile doğum yaptım 85 kiloyum bi ara 82 oldum ama sütüm azaldı sütümüz azalmadan kilo nasıl vericez ((
İnan hiç bi fikrim yok kiloları kafaya takmaktan sütümüz gidiyo zaten

Kızlar bir demet dere otunu 2 günde yiyorum günde bir kupa rezene çayı sutum taşıyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…