- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi aksamustugelen
evet bizler yine iyiyiz ama sırf bu korkutmacalar yüzünden normal doğumdan vazgeçen insanlar var.. yani sonra da neden %50 sezeryan oranı var diyoruz.. zaten kadınların sevilmediği bir toplumda berbat bir halde yaşıyoruz.. kadınların kadınlara saygısı ve desteği üstün olmalı ki toplumdaki yerimiz ve olaylara bakışımız değişsin.. doğumdan korkan çok kişi var.. ben de şu sıralar doğumun başlatıldığı suni sancı olayından ürküyorum ama kaçmıyorum savaşıyorum.. hala normal yolla doğumum başlamadı ama yapacak bir şey yok.. belki de süresi dolacak ve sezeryan olacağım.. ama hem hepsinin acısını biliyorum hem hepsinden ürküyorum hem de hepsiyle savaşacak gücüm var. Çünkü KADIN olmak harika bir şey. Göster oğlum amcaya pipini diyenlerin aksine, kızıma ilk adet gününde parti yapacağım ve orkid dağıtacağım kızımla birlikte.. Annem bana tokat atmıştı, artık kadın oldun adet gördün demişti.. Durum buralara kadar uzanıyor bence.. Ay ne cici bi kızım olcak![]()
Kesinlikle haklısın canım. Valla bizlere çok iş düşüyor erkek ve kız anneleri olarak yapacağımız çok iş var. Bu kafalardan kurtulmak lazım