Yeni doğum yapanlar ve yapacak olanlar toplaşalım :)

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Öncelikle hepinize kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum.

Evet anneler ve anne adayları konumu açmamın sebebi hamilelik döneminde yapacağımız hazırlıklar da birbirimize yardımcı olmak ve fikir alışverişi yapmak. Özellikle doğurmuş annelere sesleniyorum sizin tecrübeleriniz biz yeni hamişler ve yeni doğaracaklar için çok önemli

Fikir almak istediğim ilk konu

Bebeğiniz doğduktan sonra eve ve hastaneye gelen yakınlarımıza verilecek hediyeler ve ikramlar
Evet belki bir çok şey var internette ama ben birbirimize fikir verelim değişik şeyler yapalım istiyorum :)
Gereksiz olan şeyler ne mesela?
Hatıra olarak vereceğimiz hediyelerimiz ne olmalı

Aklımda bir çok şey var ama ben buradaki anne adaylarınında sormak istediği şeyleri merak ediyorum ve konumda sizlerinde sorularına yer vermek istiyorum.
Evet anne adayları merak ettiklerinizi sorun konuma ekliyim ve birbirimize yardımcı olalım...

Şimdiden okuyan herkese teşekkür ediyorum...

İnşallah meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Böyle resimler atıp fikir verebiliriz :)

Eklentiler

• hd7v2.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 108
Evet kızlar sizlerdende böyle resimler istiyorum

Evet kızlar sizlerdende böyle resimler istiyorum
Hepsi çok güzeller. Ben ilk bebeğimi kaybettiğim için şu an hiçbir hazırlık yapmıyorum zaten önceden biçok şeyi hazırlamıştım hepsi kaldı elimde. Onları kullanıcam duruyor öylece. Bu biberonlu olanlardan almıştım. İçinede badem şekeri koymayı düşünüyorum.

Çok az kalmış. Rabbim sağ salim saglicakla kucagina almayı nasip etsin.. Gerisi Fasa fiso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…