okurken bunu benmi yazdım dedim resmen canım aynı aynı bizimkiside mesela bugün göğsümün biri çok acıyodu sağdım sütü 70cc filan oldu yani doyar gayet güzel onu içti hooop yine aranıyo tam yarım saat daha beni emdi
sen emziği damaklımı aldın ?ben damaklı almıştım tutmuyo bide silikon normal denicem inş tutar
canım ben basit bişi aldım bebedor diye sütüm çok diye gerek görmedim ..Evet bende damakli aldim normalinden almayi dusunuyorum.bu arada senin sut pompasi ne marka? Ben kraftin elektrikli olanini aldim ama beceremiyorum galiba canim da cok yaniyo.tek gogusten 20 cc anca sagabildim ya da sutum mu yok bilemiyorum
canım ben basit bişi aldım bebedor diye sütüm çok diye gerek görmedim ..
ama sanırım daha orjinal bişi alıcam bu gidişle avent filan olabilir ..
gündüz emme sıkıntımız yokta gece biraz skıkıntı işte
sağıp vermekte pek hoşuma gitmiyo aslında alışırsa diye korkuyorum biberona ...
bide şey sorucam sen hep tazemi sıkıyosun ,gece sağmak zoruma gidiyo yatmadan sağsam nasıl muhafaza edicem bi hemşire buzdolabında sakla sonra ben mari yöntemiyle ısıt dedi ama bilmiyorum ne kadar doğru olur
bende pompa almayı kesin düşünüyodum ama vazgeçicek gibiyim canım ya ben sağdığım gün bizim kız onu içiyo gözler cin gibi hiç uyumuyo ama emince bayılıp kalıyo ..ben medela marka pompa kullanmıştım bi arkadaşımındı geri vermiştim
memnun kalınca yine aynı markadan aldım tavsiye ederim
ilk kızım kışın doğduğu için sağdığım süt oda sıcaklığında 8 saat tazeliğini koruyordu, dolapta 24 saat.. çıkarınca da kaynar su içinde bekleterek ısıtılabiliyor
Amam şimdi havalar sıcak o yüzden daha kısa sürede bozulabilir yani bence de 5 - 6 saatte tüketilmeli
sağol canım cevabın için bu arada ben göğüs pompasını kesin almaya karar verdim çünkü göğsümün biri yarık resmen ve onu veremediğim için çocukta artık tutamıyo tersine geliyo birini emzirip birini sağıcam artık yapılacak bişi yok başka..Nisan'ın da elleri ayakları soyulmuştu hep
dr.a götürmene gerek yok, her bonyodan sonra bebek yağı sür
evt göğsünde çek çek daha çok yorulduğu için uyuya kalıyordur kısa sürede, bende de öyle oluyordu
vuslat ne diyosun sen ne ara doğurdun canım benim aaa hiç haberim yok hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?