sağol canım cevabın için bu arada ben göğüs pompasını kesin almaya karar verdim çünkü göğsümün biri yarık resmen ve onu veremediğim için çocukta artık tutamıyo tersine geliyo birini emzirip birini sağıcam artık yapılacak bişi yok başka..
şimdi hangi marka alsam ona karar veremiyorum malum az para değil işe yaramıcak yada göğsümün yarasını daha da kötü edicek bişi almak istemiyorum senin kullandığın o medela marka göğüs ucuna zarar veriyomuydu bide manuelmi kullandın elektrkli filan mı
canım ben medeladan memnundum..
ilk önce öylesine bebedor'un manualini almıştım ilk kızım için ama çok zor oldu... sonra da arkadaşım medelayı verdi denedim kullandım.. bu kez kendim aldım, hatta doğum çantama da koydum
medelanınkini hepsiburadadan aldım elektirikli ve pilli, göğsü acıtmıyor... kraft ve medela arasında kararsız kalmıştım .. sonra vazgeçtim krafttan
canım normal yapmadığım için bilemicem ama illaki normaldir sonuçta normalde olsa sezeryanda olsa vücüt yıpranıyo kolay değil yani ..lanolin kesinlikle en iyi krem
ya normal doğum yaptım hala ağrılarım var 19.günüm normalmi acaba
Yasemin inş sen de memnun kalırsın canım... göğsün için ne yapıyorsun ne sürüyorsun
ben de normal doğum yapmıştım ama ben de hemen kendime geldim, öyle çok ağrım falan da olmamıştı... inş yine öyle olur :)
senin de ağrıların bian önce geçer inş.
lanolin kesinlikle en iyi krem
ya normal doğum yaptım hala ağrılarım var 19.günüm normalmi acaba
maalesef bende göğüslerden şikayetçiyimilk gün almıştı ne güzel, öyle çok fazla yara falanda yapmadı, yani tam yapmaya yüz tutmuştu ki bepantenle geçti hemen özel birşey yapmama gerek kalmadı. ama kızım almıyor göğüslerimi, taş gibi oldular çatlayacaklar neredeyse, çok can yakıyor. dikişlerimden falza acıyor diyebilirim
Canim sen de biliyosundur belki ama gogsunde sut saklama sakin ben oyle bi gaflette bulundum mahvoldum sag gogsum mastit oldu iltihap yapmis ateslendim bayildim.antibiyotik tedaviye basladik pompayla sagip sagip atiyorum.tabi can acisida cabasi.
kızlar bende kısmetse 2,5 ay içinde doğurabilirim.göğüs kremini doğumdan 1 ay önce kullanmamı önerdiler aranızda öyle yapan,ya da öneren var mı?
öyle yapmadım ama yapmadığıma bin pişmanım şimdi nerde bi hamile görsem hemen diyorum 7. ayında başla göğüslerine krrem sürmeye diye kesinlikle sür canım ihmal etme zararı olcak değil ya belki faydası olur ..
benim şu an göğüslerim düzeldi ama ilk haftalarım kabustu asla unutmucammm 10 kez sezeryan olsam bukadar çekmezdim sanırım
kızlarrr merhaba :) bende yenı dogum yaptım 1 hafta oldu.ikizlerım oldu
emzırmekte bende sorun yaşıyordum ,halada yaşıyor gıbıyım
hastanede sezaryan oldugum için sütüm gelmedı hemen
bıberona alıştılar ama benı emıyorlar
anam agladı memeye döndurene kadar
fakat meme ucunu bulana kadar oğlum sınırınde aglıyor banada olan oluyr
kızım ona göre daha küçük gücü yetmıyor çekmeye.. ona kendımı sagıp bıberonla verıyorum
ama anne sütüne hep devam...
lansinohu çok methettiler bende aldım ama bana pek faydası dokunmadı çünkü geç kaldım..Sağol canım bende bir an önce alayım o zaman..İşe yaradığını söylediler bana da o yüzden sizlere de bi sorayım dedim....
vuslatcım ilk günler öyle oluyo inş düzene girer canım sıradan ğöğüs pompalarıyla uğraşıp mahvetme sakın göğüslerini ben bi tane kullandım bu ecz satılan korna gibiler varya ondan mahvetii ..
benimde göğüsüm şişiyodu ilk haftalarda bebeğim tamamen boşaltamıyodu bide yara olduğu için doğru dürüst emziremiyodumda gerçekten beter bişey ..
o silikon uçları denmedim ama inş işe yarar canım ..
ya çok klasik olucak belki canım ama durmadan memeyi ver tutamasada uğraş ..
of canım allah sabır versin kendimde çektiğim için okadar iyi anlıromki inş hemencecik geçer bu sıkıntıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?