yeni doğum yapanlar ...

canım ben medeladan memnundum..
ilk önce öylesine bebedor'un manualini almıştım ilk kızım için ama çok zor oldu... sonra da arkadaşım medelayı verdi denedim kullandım.. bu kez kendim aldım, hatta doğum çantama da koydum
medelanınkini hepsiburadadan aldım elektirikli ve pilli, göğsü acıtmıyor... kraft ve medela arasında kararsız kalmıştım .. sonra vazgeçtim krafttan

canım netten medelanınkini sipariş ettim lansinohla onun arasında kaldım medela aldım inş memnun kalırım çünkü göğsümün biri tamamen iptal ve sütte doldukça acayip sızlıyo inş hemenceecik gelir

lanolin kesinlikle en iyi krem

ya normal doğum yaptım hala ağrılarım var 19.günüm normalmi acaba

canım normal yapmadığım için bilemicem ama illaki normaldir sonuçta normalde olsa sezeryanda olsa vücüt yıpranıyo kolay değil yani ..
benim kuzenim de normal yaptı tam 1 ayda kendine geldi ama bazılarıda 1 haftada turp gibi oluyo işte kişiden kişiye değişiyo ..
ben sezeryan oldum hiç yatmadım hiç ağrım olmadı sanki ameliyat olmamaış gibiyim ama benden 1 hafta önce sezeryan olan arkadaşıma hala emzirmesi için bebeği başkaları veriyomuş yani kalkamıyo..
inş en yakın zamanda geçer canım geçmiş olsun ..

Yasemin inş sen de memnun kalırsın canım... göğsün için ne yapıyorsun ne sürüyorsun

ben de normal doğum yapmıştım ama ben de hemen kendime geldim, öyle çok ağrım falan da olmamıştı... inş yine öyle olur :)
senin de ağrıların bian önce geçer inş.

canım lansinoh kullanıyorum bi tanesi geçti sadece onu verebiliyorum kuzuma diğeri tam göğüsün ucunun birleşme yerinden yarık gibi oldu bayağ vahim durumda yani o yüzden onu veremiiyorum çünkü kızım damağyla çok eziyo göğsümü
bu süt pompası umarım o ucundaki yarayı daha kötü yapmaz tek umudum o kaldı ..
bide sürekli sağ göğsümü emdiği için solu verdiğimde tutamadı sanırım tek göğse alıştı ..
dün özelcan sitesinden sip ettim yarına gelse keşke

aynı sıkıntı bende de var 10 gün önce doğum yaptım ama göğüs acısı doğum acısını unutturdu tahının uzerinde biriken yağ biraz daha yumuşatıyo benmim kızımda göğsümğn birini rahat tutuyo ama diğerinin ucu olmadığı için tutamıyo göğüs ucu kullanmayı dene ben kullanıyorum faydası oluyo bebek biraz zor tutuyo ama zamanla alışıyo hem ucuzda bişey göğüs yarasınıda birazda olsa hafifletiyo

benim göğüs pompası bi günde geldi valla bu siteyi bu yüzden çok seviyorum kullandım meemnun kaldım hiç acıtmıyo en önemlisi bu 10dkda 50cc filan çıktı zamanla daha da artar inşallahhh .. bide sessiz çalışsa tam süper olcak :)

maalesef bende göğüslerden şikayetçiyim ilk gün almıştı ne güzel, öyle çok fazla yara falanda yapmadı, yani tam yapmaya yüz tutmuştu ki bepantenle geçti hemen özel birşey yapmama gerek kalmadı. ama kızım almıyor göğüslerimi, taş gibi oldular çatlayacaklar neredeyse, çok can yakıyor. dikişlerimden falza acıyor diyebilirim

Ayni dert bende de var.bugun 18.gunum oturmayi biraz beceriyorum ama yuruyemiyorum.azcik ayakta durayim alt tarafim dikislerim feci aciyo.bide dusmediler hala bukadar uzun mu suruyo acaba bilemedim.

Canim sen de biliyosundur belki ama gogsunde sut saklama sakin ben oyle bi gaflette bulundum mahvoldum sag gogsum mastit oldu iltihap yapmis ateslendim bayildim.antibiyotik tedaviye basladik pompayla sagip sagip atiyorum.tabi can acisida cabasi.

Canim sen de biliyosundur belki ama gogsunde sut saklama sakin ben oyle bi gaflette bulundum mahvoldum sag gogsum mastit oldu iltihap yapmis ateslendim bayildim.antibiyotik tedaviye basladik pompayla sagip sagip atiyorum.tabi can acisida cabasi.

bilmiyordum bu gün öğrendim canım. sağdığım zaman direk biberonla verdiğimle içiyor gayet güzel bi şekilde. sağmakta göğüslerimi mahvediyor o ayrı tabi. bu gün epey sağdım bi kısmını içti bi kısmını döktük mecburen. azda olsa rahatlamıştı göğüslerim ama tekrar sertleşmeye başladılar. silikon göğüs uçları varmış, şimdi onlardan almaya gitti eşim, onu denicez. olmadı yarın dr. kont. gittiğimde hastanede boşalttırıcaz mecburen

vuslatcım ilk günler öyle oluyo inş düzene girer canım sıradan ğöğüs pompalarıyla uğraşıp mahvetme sakın göğüslerini ben bi tane kullandım bu ecz satılan korna gibiler varya ondan mahvetii ..
benimde göğüsüm şişiyodu ilk haftalarda bebeğim tamamen boşaltamıyodu bide yara olduğu için doğru dürüst emziremiyodumda gerçekten beter bişey ..
o silikon uçları denmedim ama inş işe yarar canım ..
ya çok klasik olucak belki canım ama durmadan memeyi ver tutamasada uğraş ..
of canım allah sabır versin kendimde çektiğim için okadar iyi anlıromki inş hemencecik geçer bu sıkıntıların

kızlar bende kısmetse 2,5 ay içinde doğurabilirim.göğüs kremini doğumdan 1 ay önce kullanmamı önerdiler aranızda öyle yapan,ya da öneren var mı?

kızlar bende kısmetse 2,5 ay içinde doğurabilirim.göğüs kremini doğumdan 1 ay önce kullanmamı önerdiler aranızda öyle yapan,ya da öneren var mı?

öyle yapmadım ama yapmadığıma bin pişmanım şimdi nerde bi hamile görsem hemen diyorum 7. ayında başla göğüslerine krrem sürmeye diye kesinlikle sür canım ihmal etme zararı olcak değil ya belki faydası olur ..
benim şu an göğüslerim düzeldi ama ilk haftalarım kabustu asla unutmucammm 10 kez sezeryan olsam bukadar çekmezdim sanırım

kızlarrr merhaba :) bende yenı dogum yaptım 1 hafta oldu.ikizlerım oldu
emzırmekte bende sorun yaşıyordum ,halada yaşıyor gıbıyım
hastanede sezaryan oldugum için sütüm gelmedı hemen
bıberona alıştılar ama benı emıyorlar
anam agladı memeye döndurene kadar
fakat meme ucunu bulana kadar oğlum sınırınde aglıyor banada olan oluyr
kızım ona göre daha küçük gücü yetmıyor çekmeye.. ona kendımı sagıp bıberonla verıyorum

ama anne sütüne hep devam...

Sağol canım bende bir an önce alayım o zaman..İşe yaradığını söylediler bana da o yüzden sizlere de bi sorayım dedim....

mrb canım hoş geldin allah sana kolaylık versin valla ben bi taneyle başa çıkamıyorum sen iki taneye bakıyosun
ama ne tatlıdır şimdi onlar .. hemde biri kız biri erkek ohh

slm kızlar...

düzeldi canım çok şükür. silikon göğüs ucu kullandım kendime geldim. hakkaten çok beter bişe çekenlere Allah yardım etsin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…