• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni doğum yapmış anneye..

Bana universiteden samimi arkadaslarim 7 kisi aralarinda anlasip bebegimin ihtiyaclari neyse onu almaya karar vermisler. Kiz kardesime ulasip bebegin ya da benim neye ihtiyacim oldugunu sormuslar. Bebegin kuvetinden yurutecine , mama sandalyesinden biberona, kasigina, suluguna varana kadar bezini, onlugunu bile almislardi. Acikcasi pek memnun olmustum 😂 beni resmen 2.5 3 binlik masraftan kurtarmislardi. Sagolsunlar 😄 Altindan daha iyi gelmisti bize 😂

Eğer kişinin durumu iyiyse çeyreğe ihtiyacı yoksa bence anneye bir hediye alın.
Ceyrek.
Ben doğum yapan arkadaşıma " fotoshooting" hediye etmiştim. Fotoğrafçı eve gelmişti. Minikle beraber evde cekimleri olmuştu. Arkadaşım cok sevinmişti.
Mesela bu çoooook iyi bir fikirmiş. Bana yapsalardı çook mutlu olurdum😍 Sonra anneye cilt bakım ürünleri olabilir, emzirme özellikli bir kıyafet olabilir çünkü pahalılar ama çok işe yarıyorlar. Eğer takı takmayı seviyorsa takı olabilir.
Yada bebeğin bir ihtiyacı olabilir yukarıda bir arkadaş demiş anne Kucağı mesela. Yada şu an oioi de indirim var ordan ek gıda için Vakumlu tabak kaşık, mama önlüğü, alıştırma bardağı gibi şeyler alıp süsleyebilirisniz. Ki valal bana gelseydi acayip mutlu olurdım ne güzel 6.ayda bir masraftan kurtulmuş olurdum.Evet çeyrek alan da sizi saydığı için insan seviniyor ama böyle düşünüp bir hediye aldıklarında daha mutlu oluyor insan.

Ya yeri gelmişken sorayım. Bundan almak istiyorum kendime ama bir çeyrek atıyorum 400 tl ise bu mübarek 600 tl falan ya neden ki :(
Internette sadece bilekligi 30 liraya felan satiyorlar onlardan alabilirsiniz
Çeyregi ayri alip kuyumcudan bi tarafina daha kulp taktirabilirsiniz

Hazir sattiklarinda cok kâr koyuyor malesef kuyumcular

Ceyrekli bileklik bencede çok güzel.

Ben bebek eldiveni almıştım. Birinin içine yarım ( o şekilde almıştı bana arkadaşım ) gizlemistim, , diğerinin içine de " hep böyle sevinçli sürprizlerle dolu olsun hayatın " diye not gizlemistim.

Minicik bir paket ve içindeki eldiveni alınca teşekkür etti ama sanki biraz şaşırdı :) Giydirip elinde görelim dedim , hoş bir andı.

Bütçe ve samimiyetin dozu önemli.

Bir düşündüm de en yakın arkadaşım doğum yapsa sanırım bir emzirme danışmanlığı hediye ederdim.

Veya bir masöz bulup evinde keyifli bir masaj ayarlardım.

Çeyreği herkes alır, sizinkisi bence daha kişisel olmalı.

Bebiş için de bir uyku arkadaşı olabilir, bir bebek mağazasından hediye çeki olabilir, sling olabilir..
Yakın arkadaş olabilir miyiz? :KK9:

Ben böyle durumlarda anneye hediye alınması taraftarıyım. Güzel bir bileklik olabilir, kolye olabilir. Herkes bebeği düşünüp kıyafet, çeyrek vs alıyor zaten.

Isim yazılıdır kesin. Ya da kenarlarında o ipi geçirecek kancalar vardır altın.
29E2AC11-DBD8-4FD3-80D2-36A4C1CC863B.webp

Bu şekilde en ucuzu bu diyebilirim. Bir çeyrek 450 bile değilken ipten bileklik olunca 200 tl nasıl fark ediyor anlamıyorum. Bilekliğin diğer tarafında da altın bi materyal yok 🙄

Canım zaten genelde büyüklerimiz akrabalarımız çeyrek takıyor böyle bi konu açtığına göre cok yakın bir arkadasin daha özel seni hatırlayacağı bir sey olsa daha hoş olur sanki ne bileyim mesela bebekler icin ilk anilarini koyacak buyuk çerçeveler oluyo ultrason fotoğrafı ayak izi vs bebekle ilgili her seyini koyabiliyosun ondan sonraa bebegin ismi yazılı bi eşya yastık battaniye vs alabilirsin eger arkadasin almadiysa elektrikli kucuk ana kucagida alabilirsin kendi kendine salliyo bebisi aklima gelen bunlar canim😍 arkadasimdan gelen özel hediye bi hamiş olarak daha mutlu ederdi benii 🙈ama eger ihtiyaçları varsa ceyrek almak cok iyi olur bozar kendi harcar :anneadayı: :emir_bebek: :KK200:

2275293

Anneye hediye daha mı güzel sanki?
Şöyle bir kolye nasıl olur?

Aile üyelerinin isimlerini yazdırıp bileklik de yapılabilir.
Bu arada goldstore internet sitesinde bu kolye 630 tl ye geliyor 800 küsürden düşüyor.
Almak güvenilir olur mu? Daha önce hiç internetten altın almadım da kızlar?
İki kardeşim birden doğum yaptı. Onlara düşündüm ben de..

Back
X