Yeni dogum yaptim kv hergün bizde

Hayırlı olsun. Siz de bebeğiniz de iyisinizdir inşallah. Birkaç gün sonra kibarca tek başına kendiniz halledebildiğinizi zahmet etmemesi gerektiğini ifade edin. Annenizle aranız iyiyse sadece o olsun sizinle.

Gündüz gelip yemeği yapıp işlerin ucundan tutup akşam eve gidecekse bir sorun yok hatta keyfini çıkarın. Çocuğu babaanneye bırakıp bir güzel duşunuzu alıp, yemeğinizi yedikten sonra yatıp uyuyun. Hem sütünüz iyi gelir hem de uykusuzluk sorunu çekmemiş olursunuz.

Bak lohusa olduğunu unutma,çocuğunu emzir gazını çıkar uyut ve sen de her bulduğun fırsatta uyu dinlen.Kv de gelirim diyomus gelsin sana baksın o halde.Eğer sen iyiyim diye ayaklanırsan tüm işler üZerine kalır.En azından bir ay sana baksınlar sen de ağrın sızın olmasada yataktan çıkma

kadincagiz yakinindaymis madem, ugrasin her gun ne guzel. kalma yok dogru anladiysak, e daha ne olsun uc bes gun corba kaynatsa evi duzenli tutsa, bebege yardim etse.

kalbinizi temiz tutun. lohusasiniz:)

Ev temizligi ve yemek için kalacaksa oh ne ala tabiki kalsın..
Ama torun severım yada siz bilmezsiniz cocuk bkmayı dusuncesındeyse lohusalık ruh halının sıze verdıgı yetkıye dayanarak anne ben tek basıma bakmak ıstıyorum dıyın

e gelsin yardım edecekse ne güzel..
siz de ona iş bulun sürekli, gidin içeri dinlenin.

Back
X