Yeni dolgu topuk ayakkabım

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
$19072012033.webp $19072012034.webp $19072012035.webp $19072012036.webp
nasıl yeni ayakkbım kızlar ben çok beğenerek aldım sizlere de göstermek istedim :34:

Son düzenleme:
çok güzelmiş ayağında paralansın:). ben artık giyemiyorum artık bebişim doğduktan sonra giyerim bende

bebiş doğunca giyersin artık sen de. teşekkür ederim :) ayrıca sağlıkla doğsun bebiş inşallah :)

ben beğendim beyaz ince topuklu sevmeme rağmen :) bu da bi alternatif.beyaz mini elbiselerle güzel durur.güle güle giy.

aynı ayakabıyı bende beğenmiştim ama almak nasip olmadı. güle güle güzel günlerde giy canım :)

aynı ayakabıyı bende beğenmiştim ama almak nasip olmadı. güle güle güzel günlerde giy canım :)

bana nasipmiş senin yerine de kullanırım artık :)
teşekkür ederim ayrıca canım...

bende sütlü kahvesini almıştım beğenerek ama kullanışlı değil. çok bantlı ayakkabılar. o bantlar yapıştıkları yerden esnemeye ayrılmaya doğru yol alıyo zamanla :( benm ayaklarım 35 buçuk ve çok ta incedir kolay kolay ayakkabbılarım eskimez ama bu eskidi ona da bantlarının çok fazla olduğundan kaynaklandığına karar verdim. yinede güzel günlerde kullan hayırlı olsun

bende sütlü kahvesini almıştım beğenerek ama kullanışlı değil. çok bantlı ayakkabılar. o bantlar yapıştıkları yerden esnemeye ayrılmaya doğru yol alıyo zamanla :( benm ayaklarım 35 buçuk ve çok ta incedir kolay kolay ayakkabbılarım eskimez ama bu eskidi ona da bantlarının çok fazla olduğundan kaynaklandığına karar verdim. yinede güzel günlerde kullan hayırlı olsun

ben işte bu yaz aldım her gün giydim desem abartı olmaz sanırım :)
şimdilik bir eskime yok bende de eskirse de artık ne yapalım olacağı varmış :)
teşekkür ederima yrıca...

Back
X