- 3 Mart 2025
- 234
- 867
- 18
Kesinlikle herkes aynı değil.Cook güzel yazmışsınız. Ama benim asıl takıldığım şey şu yani ince düşündüğümüz insanlar neden karşılığını vermez?Ben mesela çok vefalı bi insanım yapılan en ufak bi şeyi unutmam karşılıksız bırakmam tamam evet herkes aynı olmak zorunda değil ana bilemiyorum
Sizin bu kadar ince düşünmeniz de mantıklı değil. Her şeyin fazlası zarar, evet iyiliğin de.
Hayatı kararında yaşadığınız zaman iyi hissedersiniz. Bu kadar vefalı olmanıza da gerek yok. Unutuverin ufacık şeyleri, karşılıksız bırakıverin, zararınız olmaz ve inanın kimse de kafaya takmaz.
Yaptığınız şeylerin de karşılığını beklemeyin. Durumunu sizden gizlemiş olması yıldızının barışmadığı anlamına gelmiyor, sadece paylaştığı şeyi belirli kişilerin görmesini istediği anlamına geliyor ki buna da kim ne diyebilir?
Böyle her şeyi sorun edip kafaya takarsanız olan yine size olur. Mental sağlığınız dibe çöker, sonra vücudunuza sıçrar, uğraşıp durursunuz.
Bu esnada da insanlar hayatlarına gayet mutlu mesut devam eder.
Bakın biz buradan daraldık, bir de çevrenizdeki insanları düşünün.
Bunlar çözülmeyecek şeyler değil. Yapmanız gereken terapi almak. Siz de fark edeceksiniz çoğu şeyi gereksiz büyüttüğünüzü. Daha iyi hissetmeniz için gerekiyor.