Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzeller çok da yakışmış ayrıca.Özellikle mavi elbisenin üst modeline bayıldım.a.s.
Bitanem,maaşallah diyorum..
çok güzel çıkmışsın,,,
Güzel yorumun için teşekkür ederim cnmm...Evet bence de şalsız daha güzel ama şalımı da yanıma almak zorundaydımm ...a.s.Mavi olan çok yakışmış gerçekten siyah olanı da güzel ama şalsız daha güzel durmuş şal yakışmamış o elbiseye bence.
ne güzel ince dal gibisin...
mavi olan çok yakışmış...
Ayy canım yaa saolasınnnmaşalllah ççok güzelsiniz zannediyorum ne giyseniz çok yakışırdı....:))
mavi elbisen çok güzel gümüş rengi ayakkabıların da harika topuzunu da çok beğendim ,kuzum demiş ki görümceninkini beğenmedimm ama ben göremedim kiiii görümcenin elbisesiniii
Teşekkür ediyorum tatlımmmmmŞenizŞenizharikasın ve harikalar :asigim:
Rüyacımm saol tatlımm daha güzelleri senin olsun inş...Şenizmavi elbise ve topuz çok güzel...bu arada saç renginizide çok beğendim...
çok şeker olmuş hele saçlara bayıldım ben maşallah![]()
canım ne kadar güzel olmuşsın öyle elbiselerin çok şık ve saçında harika olmuş opuyorumnanaktan
:1shok:Üffffffffffffffffffff
Papatyam üf ki ne üffffffffffffffffffff:1shok:
Saçınla,kıyafetinle mükemmelsin birtanem yaaaa
Vallaha küçük dilimi yuttum yeminle:lepi:
41 kere maşallah Rabbim nazarlardan korusun inşallah![]()
papatyam çok güzel olmuşsun :asigim:
her iki elbiseyide çok ii taşımışsın çok yakışmış ve saçların rengide çok güzel bütünlük sağlamış
maşalahh.![]()