Yeni elti adayı geliyor gibi :)

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Selam kızlarr :) İyi bayramlar :)
Dertten çok komiğime gidiyor bu durum . Eşimin kardeşinin bi sevgilisi vasr daha 3 5 aylık sevgililer . Biz eşimle sevgiliyken çok zorluklar çektik çok ayrı kaldık benim ailem ayırmaya çalıştı vs o yüzden gerçekten çok acılar çektik .Ve ben o yüzden kayınvalidemle ailecek görüşemedim komşusuda değildim annem arkasdaşıda değildi . Kaynım ( eşimin kardeşi ) ın teyzesinin arkadaşı bu kadın . Kaynımda bu kızla daha 4 5 aydır çıkıyor . Kızın gelip gitme sorunu yok ya hemen yalakalığa başladı . Yok temizliğe geleyimmi yok birşey lazım olursa çağır demeşler . Eşimde bana diyo sen demiyordun bak sevgiliyken . Ben senin yanına zor geliyordum annene temizliğemi gitseydim dediğimde haklıısn diyor eşim de . Neyse yok daha 4 5 ay olmuş seni çok seviyorum diye mesaj atmalar filan . Ne ara tanıdında ne ara sevdin ya :) Kayınvalidemde bayramda bana diyorki sendende bekliyoruz bunları bende ayağına geliyoruz daha ne yapalım dedim . Kızla bi kaç kez sohbet ettik aramda bi sıkıntı yok anlaştıkta . Şimdiden böyle yalaka davranması bi garibime gitti .O yalakalık yapmaya devam etsin yarın birgün tüm işleride yapar artık ben ben olayım bana yeter diye düşünüyorum . Bilse kayınvalidenin sürekli para istiyeceğini . Biryere gidiyoruz eşimden para istiyo . Bayram ziyaretine gittik elini öpeyimde para ver diyo . Sürekli sigara parası istiyor . Kendsinin borcu yok bizim 50 bin borç var bizden istiyo . Kendi oğluna babası araba aldı biz kendi kazancımzla aldık tek kuruş yardm etmediler hala bizden para bekliyor . Önceden her masrafını veriyorduk şimdi öteki oğlu çalışıyo kurtulduk bu seferde her gittiğimzde para istiyo .. Üzerine bilerek 1 tl bile almıyo yok diyo eşime ödetiyo herşeyi . Bizim elti adayı da seni çok seviyorum diye mesaj atıyo

Belki yalakalık için değil gerçekten sevgi dolu bir insan olduğu için gerçekten sevdiği için yapıyordur?

Belki yalakalık için değil gerçekten sevgi dolu bir insan olduğu için gerçekten sevdiği için yapıyordur?

Daaha 4 5 ay tanıdığın bir komşu kadına seni çok seviyorum der miydiniz ? onnuda daha tanımıyor 2 3 kez yüzünü görmüş birine ? en fazla kanın kaynar ayy seni sevdim dersin seni çok seviyorum biraz yalakalık sanki . Birde bu insan sevgilinin annesiyse dhaa bi yalakalığa dönüyo sanki . bi de evine doğru düzgün oturmaya gidemiyo sevgilisyle aşırı rahat dolaşamıyo kendi annesinin haber yok . Anneside zaten kayınvalidemin ablasının arkadaşı . Yani şimdi sen teyzenin arkadaşının evine ya ihtiyaç olursa çağır yardm ederim ben der miydin ? yaşlı olsa dersin yine ayınvalidem daha 40 yaşlarında

Yalakalık değil de yardımseverlik bence. Siz sadece onunla sizi kıyas ettikleri için rahatsız olmussunuz ve belki de biraz kıskanmış da olabilirsiniz onun övülmesini.

Kaynanadan genel olarak gram hazzetmeyen bir gelin olarak "Kayınvalidemde bayramda bana diyorki sendende bekliyoruz bunları bende ayağına geliyoruz daha ne yapalım dedim" cümlesi bana bile kırıcı geldi.

Bir de kız 4-5 ayda aşık olup sevemez mi ? O kısmı bile eleştirmişsiniz.

Biraz önyargılı buldum sizi.
İnşallah çok iyi anlaşır, ilerde bu günleri düşünüp gülümsersiniz.

kayninin teyzesinin arkadasiysa kvyi tanir. yalakalik hos olmamis ama sen bosver bunlari. senden de bekliyoruz derse cevap ver ben ogluna hizmet icin eclendim ana de ne bilim biraz hazircevap olun canim

Şimdi bu kız yalakalık yaptıkça ona çağır buna çağır dedikçe ben gözden düşmezmiyim ? bendende beklenecek onun yüzünden .
İşte bakın onun ki yalakalık değil ama sizin ki kıskançlık oluyor şuan kusura bakmayın.Herkesin yeri ayrıdır ailede.Onun yapısı farklıdır sizin ki farklıdır.Kimse kimsenin yaptığı şeyleri yapmak ya da aynı şekilde davranmak zorunda değil.Siz kıza yalaka diyerek ayıp ediyorsunuz şuan.Belki sıcakkanlı bir insandır,hemen samimi olan bir tip olabilir sonuçta çok iyi tanımıyorsunuz daha.

Diyebilir neden diyemesin? Ben demem sen demezsin ama o diyebilir. Niye insanlar sizin gibi davranmıyorlar diye hemen bir sıfat yapıştırıp yargılarsınız anlamam.
O öyle biridir, öyle kabul etseniz olmuyor mu yani illa sizin yaptığınız gibi yapıp sizin düşündüğünüz gibi mi düşünmeli herkes?

Olabilir ama kıskanacağım birşey yokki o kızı . Kskanmıyorum gerçekten . Kıskanç biriyimdir kıskandıığımda kabul de edeirm ama cidden kıskançlık yapacğım bi durum yok sadec bi mesaj atıyo kayınvalide sendende bekliyoruz diyo hemen şimdi temizlik yapaym çağır diyo ben gitmiyorum yardıma onun yüzünden bak bak o gelmiyo olucam ondan sinir oluyorum

bi mesaj atıyo kayınvalidem sendende bekliyoruz diyo şimdi temizliğe gitcek bendende beklenecek sorun o zaten . belki ben gitmek istemyorm temzliğe Bu seefer bu gelin gelmyo denecek arkamdan

Kaynanada beleş temizlik elemanı bulmuşken sana nispet yapıyor , güya seni dize getirecek zorla , kaynananıda pek kişilikli bulmadın , fırsatı değerlendiriyor yatalak değil hasta değil aslında ,maksa t 2 birbirinize düşürmek, dikkatli ol bu oyuna gelme

İyide burada kıza sinir olunacak ya da yalaka denilecek bir durum yok.Kayınvalide kıyaslama yaparak,sizi yarışa sokarak ortalığı karıştırıyorsa suç kayınvalidende.Sen temizlik yapmak istemiyorsun diye kızın karakterini değiştirmesini bekleyemezsin ya da bunu yapıyor diye yalaka diyemezsin.Sen istemiyorsan yapma.

Şimdi bu kız yalakalık yaptıkça ona çağır buna çağır dedikçe ben gözden düşmezmiyim ? bendende beklenecek onun yüzünden .
Ha şöyle.. Kıskandım diyin olsun bitsin.

Kız mesafeyi koruyamadıysa bu onun problemi. Çocuk gibi gözlemlemişsiniz. Bence öğretmene şikayet etmelisin:)

Konu başlığınızdaki gülen yüzü ters çevirip üzgün surat yapmanız daha yerinde bir hareket olacaktır.
Kusura bakmayın ama sizin şu kahkaha atan smileyleriniz devamlı yeni eltinizin ezileceğini vurgulamanız falan bariz kıskanıyosunuz hatta çatlıyosunuz...
3-5 ay birine aşık olabilmek için gayet yeterli bir zaman dilimi,ha kaynana adayının evini temizlemek vs bence doğru değil ama kızın tercihi bu yöndeyse saygı duymak zorundasınız.
Hoş tüm bunlardan zaten size ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…