- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Belki yalakalık için değil gerçekten sevgi dolu bir insan olduğu için gerçekten sevdiği için yapıyordur?
Sizi ilgilendiren bir durum pek göremedim ben.Kendi ilişkileri sonuçta,herkesin yapısı farklıdır.İnsanları hemen yalaka diye yaftalamanız hoş değil.
kayninin teyzesinin arkadasiysa kvyi tanir. yalakalik hos olmamis ama sen bosver bunlari. senden de bekliyoruz derse cevap ver ben ogluna hizmet icin eclendim ana de ne bilim biraz hazircevap olun canim
O elti yalakaysa sen onu öyle kabul et bir günde temizlik yapmaz kötü o olur sen sadece izle bence
İşte bakın onun ki yalakalık değil ama sizin ki kıskançlık oluyor şuan kusura bakmayın.Herkesin yeri ayrıdır ailede.Onun yapısı farklıdır sizin ki farklıdır.Kimse kimsenin yaptığı şeyleri yapmak ya da aynı şekilde davranmak zorunda değil.Siz kıza yalaka diyerek ayıp ediyorsunuz şuan.Belki sıcakkanlı bir insandır,hemen samimi olan bir tip olabilir sonuçta çok iyi tanımıyorsunuz daha.Şimdi bu kız yalakalık yaptıkça ona çağır buna çağır dedikçe ben gözden düşmezmiyim ? bendende beklenecek onun yüzünden .
Diyebilir neden diyemesin? Ben demem sen demezsin ama o diyebilir. Niye insanlar sizin gibi davranmıyorlar diye hemen bir sıfat yapıştırıp yargılarsınız anlamam.Daaha 4 5 ay tanıdığın bir komşu kadına seni çok seviyorum der miydiniz ? onnuda daha tanımıyor 2 3 kez yüzünü görmüş birine ? en fazla kanın kaynar ayy seni sevdim dersin seni çok seviyorum biraz yalakalık sanki . Birde bu insan sevgilinin annesiyse dhaa bi yalakalığa dönüyo sanki . bi de evine doğru düzgün oturmaya gidemiyo sevgilisyle aşırı rahat dolaşamıyo kendi annesinin haber yok . Anneside zaten kayınvalidemin ablasının arkadaşı . Yani şimdi sen teyzenin arkadaşının evine ya ihtiyaç olursa çağır yardm ederim ben der miydin ? yaşlı olsa dersin yine ayınvalidem daha 40 yaşlarında
İşte bakın onun ki yalakalık değil ama sizin ki kıskançlık oluyor şuan kusura bakmayın.Herkesin yeri ayrıdır ailede.Onun yapısı farklıdır sizin ki farklıdır.Kimse kimsenin yaptığı şeyleri yapmak ya da aynı şekilde davranmak zorunda değil.Siz kıza yalaka diyerek ayıp ediyorsunuz şuan.Belki sıcakkanlı bir insandır,hemen samimi olan bir tip olabilir sonuçta çok iyi tanımıyorsunuz daha.
Diyebilir neden diyemesin? Ben demem sen demezsin ama o diyebilir. Niye insanlar sizin gibi davranmıyorlar diye hemen bir sıfat yapıştırıp yargılarsınız anlamam.
O öyle biridir, öyle kabul etseniz olmuyor mu yani illa sizin yaptığınız gibi yapıp sizin düşündüğünüz gibi mi düşünmeli herkes?
Olabilir ama kıskanacağım birşey yokki o kızı . Kskanmıyorum gerçekten . Kıskanç biriyimdir kıskandıığımda kabul de edeirm ama cidden kıskançlık yapacğım bi durum yok sadec bi mesaj atıyo kayınvalide sendende bekliyoruz diyo hemen şimdi temizlik yapaym çağır diyo ben gitmiyorum yardıma onun yüzünden bak bak o gelmiyo olucam ondan sinir oluyorum
İyide burada kıza sinir olunacak ya da yalaka denilecek bir durum yok.Kayınvalide kıyaslama yaparak,sizi yarışa sokarak ortalığı karıştırıyorsa suç kayınvalidende.Sen temizlik yapmak istemiyorsun diye kızın karakterini değiştirmesini bekleyemezsin ya da bunu yapıyor diye yalaka diyemezsin.Sen istemiyorsan yapma.Olabilir ama kıskanacağım birşey yokki o kızı . Kskanmıyorum gerçekten . Kıskanç biriyimdir kıskandıığımda kabul de edeirm ama cidden kıskançlık yapacğım bi durum yok sadec bi mesaj atıyo kayınvalide sendende bekliyoruz diyo hemen şimdi temizlik yapaym çağır diyo ben gitmiyorum yardıma onun yüzünden bak bak o gelmiyo olucam ondan sinir oluyorum
Ha şöyle.. Kıskandım diyin olsun bitsin.Şimdi bu kız yalakalık yaptıkça ona çağır buna çağır dedikçe ben gözden düşmezmiyim ? bendende beklenecek onun yüzünden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?