• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni elti????

Yok vallahi benim görümcem elti gibi hep bir eekabet içinde ama elti daha fenaymısss ilk izlenimlerim :D
Hahah :KK48: maşallah ya şaka bi yana elti en fenası kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler en iyisi olsa bile hep bi rekabet oluyor ama görümce arkadaş gibi olabilir arada rekabet yok çünkü

Hahah :KK48: maşallah ya şaka bi yana elti en fenası kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler en iyisi olsa bile hep bi rekabet oluyor ama görümce arkadaş gibi olabilir arada rekabet yok çünkü
Aynen zaten benden büyükler yaşça sanırım onun da etkisi var :) oh tek gelinim valla mis :KK8::KK75:ama sizin acınızı paylaşıyorum arkadaşlar yanlış anlamayın :cool::ruh:

Aklımda bulunsun :)) zayıflamak istiyordum diyete başlamıştım sonra öğrendim eltim olacagını onun yüzünden zayıflıyorum sanıyorlar :KK70: birde saclarımı boyattım önü hafif sarımsı oldu görümcem diyorki (xxx) kişisine benzedin şizofrenler

Abooww bacim bunlar tam eglenilecek tipler al cekirdeklerini size layik olmaya calisiyorum efenim de :KK70::KK70::KK70: ben senin yerinde olsam aynen boyle yaparim neden moral bozuyorsun ki. Kaliteleri ortada sen kufur etsen iltifat sanirlar :KK70:

Abooww bacim bunlar tam eglenilecek tipler al cekirdeklerini size layik olmaya calisiyorum efenim de :KK70::KK70::KK70: ben senin yerinde olsam aynen boyle yaparim neden moral bozuyorsun ki. Kaliteleri ortada sen kufur etsen iltifat sanirlar :KK70:
Bacım anlatmaya calıstıgımda bu zaten moral bozmak değil aslında eğleniyorum bir yandan daha elti olmadan yüzünü gösterdi :halay: eşime söyledim engellemiş beni diye inanmadı adam :oha:

Bana başta onu övmeleri onu daha çok sevmeleri garip geliyordu kendimi kötü hissediyordum sonra dedim ki ben bu insanları sevmiyorum ki zaten hiçbirine sevgim yok niye kendimi kötü hissedeyim bu insanlar için dedim ve Allaha bıraktım şimdi yerimde oturmuş film gibi onları izliyorum :rapci:

İşte hislerim... bende kötü hissettim sonra dedimki diyettesin çekirdek cıtlama bi soda ac ta izle :KK50:
Bana başta onu övmeleri onu daha çok sevmeleri garip geliyordu kendimi kötü hissediyordum sonra dedim ki ben bu insanları sevmiyorum ki zaten hiçbirine sevgim yok niye kendimi kötü hissedeyim bu insanlar için dedim ve Allaha bıraktım şimdi yerimde oturmuş film gibi onları izliyorum :rapci:

Benim hayatım niye böyle atraksiyonlu değil ya:rapci: benim yerime de izleyin :KK53::KK8:

Bacım anlatmaya calıstıgımda bu zaten moral bozmak değil aslında eğleniyorum bir yandan daha elti olmadan yüzünü gösterdi :halay: eşime söyledim engellemiş beni diye inanmadı adam :oha:

Esine hic bisi deme kotu sen olursun sen cekirdek citle sadece :rolleyes:

selam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.:KK64:
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????
Hahahah daha elti olmadan tasası başlamış aman umursamayın sonçta ilk gelen o olur :-)

Back
X