Yeni eltim ve düğün dertleri

Canım hamileymiş ondan istiyormuş inatla
Haziranda düğünü olsa 4 -5 ay sonra erken!? doğum mu yapacakmis gelin kizimiz:işsiz: Aman diyeyim siz hicbirseye karışmayın hiç yorum da yapmayın !! Ne eşinizin kardeşi aklı başında bir adam ne eltiniz...kendilerini böyle bir duruma düşüren insanlar genelde etraflarındaki kişileri de konunun içine çekip sonra kendileri birlik oluo etrafı suclarlar.Siz eşinizle huzurunuzu bozmayın.Unutmadan eltiniz de saf bir kadın değil kayinvalidenizde ...ortada sizi rezil etmelerine izin vermeyin

Elti hala düğünü istiyor ama salonu iptal etmeyelim derdinde tek nikahla evlenemezmiş. Kaynım da hamile karıya(kendi lafı) düğün yapamazmış.

Evlilik öncesi ilişkiye hayır diyen hanımları çağdışılıkla suçlayıp ağlaşan erkeklere cevap niteliğinde. Kadıncağız da güvendi demek ki. 😔

Haziranda düğünü olsa 4 -5 ay sonra erken!? doğum mu yapacakmis gelin kizimiz:işsiz: Aman diyeyim siz hicbirseye karışmayın hiç yorum da yapmayın !! Ne eşinizin kardeşi aklı başında bir adam ne eltiniz...kendilerini böyle bir duruma düşüren insanlar genelde etraflarındaki kişileri de konunun içine çekip sonra kendileri birlik oluo etrafı suclarlar.Siz eşinizle huzurunuzu bozmayın.Unutmadan eltiniz de saf bir kadın değil kayinvalidenizde ...ortada sizi rezil etmelerine izin vermeyin

Şimdi bile suçlayacak yer arıyorlar zaten kocaman insanlar. Ben gidip konuştum bugün iptal için onaylanacak büyük ihtimalle yarın. Dedim de iptal edeceğimi benim dışımda yürütün sorunlarınızı dedim. Dediğiniz gibi ne olsa benden bilecekler şimdi olumsuz.

Back
X