Yeni eltim ve düğün dertleri

Kv niz kendine mi yapıyor düğünü. Ayıp yani buda. Bence siz arada kalmak istemediğinizi belirtin kv nize. Ben söyleyeyim siz kendi aranızda uzlaşın sonrasında evrakların sizin üstünüze olduğundan birşey dese gelin hanım verecek cevabınız da olmaz

Kv niz kendine mi yapıyor düğünü. Ayıp yani buda. Bence siz arada kalmak istemediğinizi belirtin kv nize. Ben söyleyeyim siz kendi aranızda uzlaşın sonrasında evrakların sizin üstünüze olduğundan birşey dese gelin hanım verecek cevabınız da olmaz

Kaynım da erteleyip söylememe taraftarıydı. Gerçi elti hamileymiş 2 aylık ortalık karıştı biraz. Nikahla evlenecekler galiba oluyorsa hemen.

Kaynım da erteleyip söylememe taraftarıydı. Gerçi elti hamileymiş 2 aylık ortalık karıştı biraz. Nikahla evlenecekler galiba oluyorsa hemen.
Aboo😀 nikahtan gelsin artık. Bebekle yaparlar düğünü. Burada iki taraf da haksız ama en haksız olan kayın. Yeni yuva yalanla kurulmaz. Dürüstçe ben iptal ediyorum demeli. Zaten kız öğrenirse yüzüğü atar.

Böyle tuhaf iş olmaz, mantıkla yaklaşılmalı.

Düğün normal tarihinde yapılırsa salonun parasını kim verecek?

Bir kere o sözleşmeyi kesinlikle devredin, sözleşme sizin üzerinizde ama para başkasında. O akraba size kızsa parayı vermese tamamen siz ödeyeceksiniz.

Kaynana ve kaynınızla konuşun, sözleşmeyi üzerlerine alsınlar. Uzaktan şöyle yap böyle yap diyerek yönlendirmeye hakları yok.
Almıyorlarsa geline teklif edeceğinizi söyleyin, sizi arada bırakmasınlar.

Bu gelini muhtemelen ellerinden kaçıracaklar ve siz kv ile başbaşa kalacaksınız.

Yuh artık düğünü iptal etmeseler Haziran ayında düğünde elti hanım 5-5.5 aylık hamile olacaktı yani?
harbi bu eltinin kafası normal çalışmıyor anlamış oldum. Böyle durumu varsa insan düğünüm iptal olmasın diye diretir mi hiç

Böyle tuhaf iş olmaz, mantıkla yaklaşılmalı.

Düğün normal tarihinde yapılırsa salonun parasını kim verecek?

Bir kere o sözleşmeyi kesinlikle devredin, sözleşme sizin üzerinizde ama para başkasında. O akraba size kızsa parayı vermese tamamen siz ödeyeceksiniz.

Kaynana ve kaynınızla konuşun, sözleşmeyi üzerlerine alsınlar. Uzaktan şöyle yap böyle yap diyerek yönlendirmeye hakları yok.
Almıyorlarsa geline teklif edeceğinizi söyleyin, sizi arada bırakmasınlar.

Bu gelini muhtemelen ellerinden kaçıracaklar ve siz kv ile başbaşa kalacaksınız.

Parayı ödeyecek olan kv ve kp benim ondan kaçacaklarını düşünmedim. Kız da kaçamaz gibi şu anda. Benim kayın uyanık çıktı.

İyi de kız beğenmiş tutmuş ona ne alamanyadan gelmesinler hayret bir şey kv ye gizli bir iş yapmayacağınızı söyleyin

Evet ya nasıl olsa evlenecek benle diyor pişkin pişkin. Aldırma süresi bile geçmiş. Haziranda nasılsa düğün yapamayız diyormuş zaten baştan beri karnı belli olacak diye. Hesap kitap yapmış çoktan..
Bunları bu şekilde mi anlattı? 😱😱
Ayıp cidden ayıp. Rezil etmiş kızı resmen.
Üç kuruşa düğün yapmamak icin kendini düşürdüğü duruma bak. 🤦‍♀️

Evet ya nasıl olsa evlenecek benle diyor pişkin pişkin. Aldırma süresi bile geçmiş. Haziranda nasılsa düğün yapamayız diyormuş zaten baştan beri karnı belli olacak diye. Hesap kitap yapmış çoktan..
ayyy kaynın cok pis simdi kıza üzüldüm cok cakal adam bide anasıyla bir oooo o kız yandı yarın bisey dese kız evlenmeden yattın diye neler sayar kim bilir ahh ahh

Parayı ödeyecek olan kv ve kp benim ondan kaçacaklarını düşünmedim. Kız da kaçamaz gibi şu anda. Benim kayın uyanık çıktı.

Kayınpeder üzerine alsın, telefon açın konuşun. Düğün tarihi konusunda erkek kız tarafında görüş ayrılıkları olduğu konusunda söylentiler duyduk. Çaresiz kaldık iki tarafı da üzmek istemiyoruz diyin. İsterseniz Kv ve oğlunuz ile görüşün, sonucu bize dönebilir misiniz diyin. Kendi aralarında çözsünler.

Elti hamile ise aileye gelir, size öfke duyarak gelmesin. Kp burada aracı olabilir.

Back
X