• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni eşim çocuğumu kabullenemiyor.

Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
Allahıma büyük konuşmiyim ama evladım bi yana dünya bi yana anamı babamı tanımam ki elin adamı benim çocuğuma şu söylediklerinizi yapıcak kusura bakmayın merhametsiz adamdan ne eş ne baba olur yol verin gitsin

Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
[/QUO
Çocuğumu üzen biriyle beraber olmam o kim ki kendi eşim bile çocuguma bagırsa üzülürüm başkası kim köpek

kızınızın öz babası, yeni babaya bir şeyler fısıldamış olabilir mi acaba? yada akrabalarından biri...

Çözüm mü arıyorsunuz? Boşayın! Değil yedi kat yabancı, öz babası bile oğluma ters baksa gözlerimden ateş çıkıyor! O evlatlar bize emanet. Kimseye ezdirmeyin çocuğunuzu.

evladınızın yannıda olun. yeni eşin değil. valla kendi öz babası ile yeri geldi mi kapışırım niye böyle dedin çocuğa diye. büyük konuşmak gibi olmasın ama boşardım sanırım.

Back
X