• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni eşim çocuğumu kabullenemiyor.

Neden baba yerine koymasına izin verdiniz
Bence kesinlikle babası değil abi sıfatın da olmalıydı
hatayı en başında yapmışsınız bundan sonraki süreçte böyle devam edin bence kızım o senin baban değil senin bir baban var gibilerinden konuşmalar yapmalısınız
eşinizin sert davranma sebeplerine bakmalısınız bence, tahammül mü edemiyor zaten akşamdan akşama gelen bir adam kızınızı kaç saat görebilir ki kızını erken kaldırıp erken yatırırsınız böylelikle çok karşılaşmazlar
yeni hayatınıza alışması için kızınızla ilgili yazılar okuyun gerekirse pedagoga götürün sizde bilgi alın nasıl davranmanız gerektiği konusun da
"Yazılmaması gereken herseyi yazmışsınız,"Çocuğunu istemeyen herife tekmeyi bas"yazamamışsınız.Pes!

Hala ne yapsam diyorsun
Çocuğunu alıp dönmüşsün işte
Çocuğunu istemeyen adam senden de Uzak olsun.
Böyle yaratıkları da seçmeyin evlenmek için.

Eger cocugunuzun babasi vefat ettiyse lutfen donmeyin. Eger etmediyse de hayattaysa da babasiyla yasasin baba cocuk iliskisini evliliginize devam edecekseniz. Bir cocuga boyle davranan biriyle evlilik vs nasil yurur bilmiyorum ama cocugunuzu dusunun onun icin daha da zordur

Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
Cocugunun babası nerde o ne diyor bu duruma

Ne yapayım diye sormanız abes yani kızınızı düşünüyorsanız ayrılacaksınız böyle olmaz sürekli tersleme falan çocuk onun babası olmadığını net şekilde hissedecek üvey baba psikolojisi yaşayacak aile kavramı yaşayamayacak. Hiç mi eşinizle evlenmeden önce sık sık biraraya getirmediniz tavırlarını ölçmediniz mi? net bir şekilde kızınızla sorun yaşarsa aksi davnırsa bitireceğinizi söylemediniz mi demek ki sizi kaybetmekten de korkmuyor keşke çocuğunuz büyüyünce evlilik işini düşünseydiniz

Başlığı görünce bile içim sıkılıyor ne olur bana çocuğumu istemeyeni ben hiç istemem yazında nefesim kesilmesin o adama söyleyecek hakaret bulamıyorum ya siz bunun konusu bile acilmazki en fazla böyle böyle o yüzden bosadim diye dedikodusu yapılır

Arkama bile dönmeden bu evliliği bitirirdim, bu kadar kesin ve net. Düşündükçe bile kalbim sıkışıyor, ne kadar seversem seveyim çocuğuma ters bir bakış atması bile bütün bu aşkın sevginin bitmesi için yeterli sebep olacaktı.

Kızınızın öz babası Nerde ?

Özür diledi v.s diyince içim sızladı. Ona baba diyecek kadar baba özlemi duyuyor :(

Allah ın cezası İnsan bozuntusu, def edin ne olur .

Yazıklar olsun o adama

Evlat bu ya.inan içim acıdı o yavrucak için.cocuklarima kendi babalari sesini yükseltecek olsa zoruma gidiyo.kaldi ki el yapacak o muameleyi.sen daha ne yapmam lazım diye mı düşünüyosun?

Benden uzak dur dediyse alırım yavrumu aha da uzak duruyoruz sende derim. Çarpar kapıyı çıkarım. Adresine boşanma evrakları ve bir toplu iğne dahi istemeye tenezzül etmediğim bir evrak..Benim evladım ona öyle sıcak davranacak ve adam müsveddesi onun o sevgi dolu kalbini paramparça edecek..! Hasssssssss.... Der giderim arkadaş..! Başlarım öyle aşkın, evliliğin ızdırabına..!

Aman diyim kızının ve senin iyiliğin için kaç kardeşim Allah muhafaza haberlerde neler görüyoruz Rabbim korusun evlatlarımızı 🤲🏻

Kızını korumayacak hissi olustu bende. Zira buraya konu acımaya bile mahal vermeyecek net bir konu bu. Kandırmıssa cocuguna kötü davranmıssa basarsın tekmeyi gider. Adi yaratık. Ne diye konu acıyorsun kafa karısıklığınmı var nedir yani. Cocuguma höt diyecek insan daha doğmadı. Ana olun önce ana. Koca delisi olmayın. Küçük cocuk sana muhtac Baska anası yok. Evlenme otur cocuguna analık yap

Böyle bir babaya ihtiyacı yok bence çocuğunuzun . Babasız da büyüyen çocuklar var. Çocuğunuzu büyütmek için bir babaya ihtiyacınız yok böyle birine hiç yok .

Back
X