• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni eşim çocuğumu kabullenemiyor.

kusrabakmayin ama ben ozellikle küçük yasta cocugu olan kadinlarin enazindan bir muddet evlenmesine karsiyim.
Çocuğunuz buyumeli sizin yaninizda
El adami iste hemen yanardoner oldu
Siz olmasaniz kimbilir daha neler yapacak
Size katılıyorum 🙏

Cocuk kac yasında cok uzuldum neler hıssettı acaba kuzucukk. Tabıkı bı anne olarak bıtıreceksın evlılıgını cocugunu kımseye ezdırmeden buyuteceksın hıc kımse cocugundan daha kıymetlı degıl annen baban bıle olsa es ne cocugunun yanında.

tabii bu tur melek yuzlu iblisler alana kadar canim cicim simdide onu bunu istemez begenmezzz laf eder..bahane eder biseyler icin..
(sanirim kizim olsaydi asla evlenemezdjmm yaa 🙊🙈🙉
canimdan bir parcami kimsee itip kalkamazz onun psikolojisi herseyden degerli 10 koca bulurum ama evladimi kaybedemem )
kizinizla ilgili artik ne derse desin bundan sonra samimj gelmez size ..
bikere belli etti kendini lutfen iyi olur diye beklemeyin olmazz hep fazlalik olarak sorun olarak gorulecektir..
yedigi, ictigi ,yattigi ,kalktigi, harcadigi vs herseyden mutlaka bir sorun cikacaktir..adamin gozune batiyor belliki..artik takinti olmus esinizde..
uzatmiyim size bundan sonrada sadece kizinla bir dunya kurup koca bir huzur ve saglik diliyorum..

Bu kadar olayı anlatıp sonuna 'ne yapmalıyım?' yazan bir anneye verecek cevap bulamadım ben.
Evladımı örseleyecek, itip kakacak adam beni yanında tutamayacağı gibi karşısında bulur.
Bu kadar koca meraklısı olmayın gözünüzü seveyim, yazık o evlada...

Konusahibi boşanmaz.Baksanıza ne yapmalıyım diyor şaka gibi.Düzelir diye bekler böyle

Bir insan ufacık bir çocuk ona baba derken nasıl tersleyebilir aklım almıyor. En iyisini yapmışsınız evden ayrılarak umarım bir an önce de boşanırsınız adam çok bulunur ki eşinize adam diyesim gelmiyor

belki bu yazdığım ağır olacak kendimden örnek vereceğim.
insan birini severse gerçekten değil çocuğu, evcil hayvanına bile sahip çıkar. sevgilimin köpeği var ve ben deli gibi korkan biri olmama rağmen, o köpek onun hayatının en önemli bir parçası diye sevgiyle yaklaşıp alışmayı denedim. ve başardım da. çünkü o adam için değerli ve beraber olacaksak benim de hayatımın bir parçası olacak. yanlış anlamayın sakın, evlat ve evcil hayvanı bir tutarak yazmıyorum, tabi ki..

o sizin kızınız, yavrunuz.. kim bilir o da nasıl umutlar besledi ki ona baba diyerek mutlu olmaya çabaladı, kendince yakınlık kurmak istedi. diyelim ki devam ettirdiniz evliliğinizi, ileride belki de yatılı okula gitsin, başka şehirde okusun diyip evde tutmamaya çalışacak..

tabi ki sizin de bir kadın olarak evlenmek, sevmek ve sevilmek hakkınız ama çocuğunuzu asla ezdirmeyin ve onun kırılan hayalleri üzerine bu adamla evliliğe devam etmeyin derim.

Ay geri zekalıya bak, madem çocuğunuzu kendi çocuğu olarak göremeyecekmiş, niye evlenmiş sizinle? Evlenmeden önce anlamadınız mı bu adamın ne mal olduğunu? Herhalde sevgi saçmıyordu öncesinde de... Ne yapayım diye gerçekten soruyor olamazsınız ya, yok artık. Dünyaya bir çocuk getirdiyseniz, önceliğiniz o şuan. Elbette evlenmeyi, mutlu olmayı hak ediyorsunuz ama ne siz ne de çocuğunuz hıyarın tekinin oyuncağı ya da deney tahtası olamaz. Koyun tekmeyi cehennemin dibine kadar yolu var. Ay bir de yavrum baba demiş de kabullenememiş beyefendi. Müthiş öfkelendim. Cibiliyetsiz, beyinsiz herif. Çocuk sonradan ortaya çıktı sanki. Ay böyle konular uydurma mı ya? Biri öyle desin. Mal mal heriflerle karşılaşıp, bir de ne yapacağım diye bocalamak nedir? Sanki yapılabilecek bir sürü seçenek varmış gibi. Öf!

Bende birkaç arkadaasin yorumuna katlyrm.konu kendiniz olsa bana soğuk vs deseniz asla kimseye şu forumda bosanin demiş biri degilim herkes sorun yaşar düzelir yeni bir evlilik ama olay cocugum olsa o an anında tepkinizi göstermeniz gerek oda sizin ne kdr bu konuda ciddi olduğunuzu anlamalı bir çok kadın var. Önce çocuğum önemli diyen sizde eşinize bunu hissettirmek işiniz çocuğum mutluysa ben varım yoksa yokum diye. Şimdide ne yapmalıyım sorusu çok gereksiz asil esiniz düşünsün ben ne yapayım da geri dönsün diye hakkınızda hayirlisi

Merhabalar çok yeniyim 3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ikimizinde 2.evliligi benim 1kizim var bizimle yaşayan fakat eşim neden se ona devamlı ters ve sert bakıyor ona baba dediğinde senmi dedirtiyosun diyor.
Oyun oynarken ona kızdığında oyununu elinden alıp vermiyceksin diyor bikac kez konuştuk hatta ayrılmak istediğimi bile söyledim çözüm olmadı.
Hep soğuk ona karşı kızımın söylediğine göre ona bana baba deme bidaha diyormuş hata yaptığında özür dilemiş benden özür dileme benden uzak dur dediğinde ipler koptu annemin evine döndüm çocuğumu sevemiyor ve onu dışlıyorsun diyerek çok kırıldım fakat ne yaparsam yapım düzelmiyor ne yapmam gerekli.
Bırakman. Senı seven insan çocuğunu da sever. Çocuğun psikolojisi için dikkat etmek gerek

Çocuğunun psikolojisi bozulmadan bu yalancı adamdan ayrıl hayır gelmez zaten.. sana evlenmeden önce en iyi baba ben olacağım diyip şu an böyle yapması kişilik bozukluğu olduğunun göstergesi..

Neden baba yerine koymasına izin verdiniz
Bence kesinlikle babası değil abi sıfatın da olmalıydı
hatayı en başında yapmışsınız bundan sonraki süreçte böyle devam edin bence kızım o senin baban değil senin bir baban var gibilerinden konuşmalar yapmalısınız
eşinizin sert davranma sebeplerine bakmalısınız bence, tahammül mü edemiyor zaten akşamdan akşama gelen bir adam kızınızı kaç saat görebilir ki kızını erken kaldırıp erken yatırırsınız böylelikle çok karşılaşmazlar
yeni hayatınıza alışması için kızınızla ilgili yazılar okuyun gerekirse pedagoga götürün sizde bilgi alın nasıl davranmanız gerektiği konusun da

Back
X