Yeni & eski karisik

Sizi burdan tanıdığım kadarıyla bunların altından kalkabilcek bi kadınsınız. Hiç tereddüt etmeden söyleyebiliyorum bunu. Konuyu okudum sonra nicke baktım aaa darkmore kesin yapar ya niye sormuş ki dedim :KK66:
Cok tesekkur ederim,beni seven de varmis demek ki ;):KK15:
Sansimi denemek istiyorum,dusuncesi hayali bile beni heyecanlandiriyor su an

Biliyor musun darkmore darkmore
Bende de bu var
Konu açınca yazan her üyeye adeta sevgi patırcığı oluyorum

Ama yorumlar :/

Burda bile whatsapp grubu oluşturnuşsunuz

Sen mi sosyal hayattan geri duran?

Kovulduğun kulübe dönmek ister misin?

:)))

Biliyor musun darkmore darkmore
Bende de bu var
Konu açınca yazan her üyeye adeta sevgi patırcığı oluyorum

Ama yorumlar :/

Burda bile whatsapp grubu oluşturnuşsunuz

Sen mi sosyal hayattan geri duran?

Kovulduğun kulübe dönmek ister misin?

Ama yorumlar derken?
Valla whatsap grubu zaten sosyal hayattan geri duranlarin isi oluyor biraz ;)

pek sevgi pitircigi degilimdir, kkda kimseye kirilmam kizmam sadece. Ondan olabilir,bir de ev sahibi misafir olayi var. Konu benim ve eger ki konuyu actiysam kufur etmeye gelen bile olabilir gayet normal :KK45:

Onemli olan benim gelecek her turlu fikir ve yoruma acik olmam.

Kovuldugum zaman cok uzulmustum evet ama sanirim gurursuzluk yapip geri donecegim.

Ama yorumlar derken?
Valla whatsap grubu zaten sosyal hayattan geri duranlarin isi oluyor biraz :KK66:

pek sevgi pitircigi degilimdir, kkda kimseye kirilmam kizmam sadece. Ondan olabilir,bir de ev sahibi misafir olayi var. Konu benim ve eger ki konuyu actiysam kufur etmeye gelen bile olabilir gayet normal :KK45:

Onemli olan benim gelecek her turlu fikir ve yoruma acik olmam.

Kovuldugum zaman cok uzulmustum evet ama sanirim gurursuzluk yapip geri donecegim.
Tamam

Ama beni kib yapma

Ciddiyim.

İstersen küfür bile ederim :)))

Ben yorum yaptım geçtim

Hepsi bu

Niye kibleyeyim ya durduk yere :KK66: sadece yorumlar derken ne demek istediginizi anlamadigim icin sormustum
Ben cee eee
Desem banlanıyorum

Sen durmadan yazıyorsun

Bak sabah yine gri olurum

Ben de yazıyorum

Sen de yazıyorsun

Ben durmadan gri oluyorum,

Demek istediğim bu :)

Asla üyeliğine yönelik değil

Bu genel isyan genel

:))

Düzenledim

Şey olmasın diye

Espri yapıyorum

Ben cee eee
Desem banlanıyorum

Sen durmadan yazıyorsun

Bak sabah yine gri olurum

Ben de yazıyorum

Sen de yazıyorsun

Ben durmadan gri oluyorum,

Demek istediğim bu :)

Asla üyeliğine yönelik değil

Bu genel isyan genel genel
Aaa anladim ;) hayret hic oyle kiblenecek bir yorumunuza da denk gelmemisim ben ,sadece sanssizliktan olmustur bence
Bazen oyle degisik uyeler denk geliyor,bir kisiye gicik kapip gordukleri yerde kibliyorlar.

İsyanin genel olmasina sevindim su an:)

Aaa anladim :KK66: hayret hic oyle kiblenecek bir yorumunuza da denk gelmemisim ben ,sadece sanssizliktan olmustur bence
Bazen oyle degisik uyeler denk geliyor,bir kisiye gicik kapip gordukleri yerde kibliyorlar.

İsyanin genel olmasina sevindim su an:)
Ben de
Sevinmene sevindim :)

Bı sunucu vardı,bebeği kucağında dünyayı gezip ülkeleri tanıtiyordu..geçen Tv'de gördüm çocuğu bayağı büyütmüş:)))...kadın isterse herşey olur. .

Madem 1 sene sonra da iş hayatına dönecekseniz bence bir bakıcı ya da kreş bulmanın zamanı gelmiş :) Bir kadın isterse her şeyi yapabilir. Siz zaten sosyal bir insanmışsınız çok çabuk adapte olursunuz.

Cok tesekkur ederim,beni seven de varmis demek ki :KK66::KK15:
Sansimi denemek istiyorum,dusuncesi hayali bile beni heyecanlandiriyor su an
Bu duyduğunuz heyecan bile üstesinden geleceğinizin göstergesi..

Kovulma kısmına da gelince Allah aşkına şu hayatta istemediğimiz halde muhattap olmak zorunda kaldığımız insanlar olabiliyo.. kendim için, sevdiğim için bi taviz de benim için vereyim nolcak ki derdim ben olsam tabi bunun adı tavizse.. üstelik hatalarını anlamışlar ki tekrar davet ediyolar.. eskisinden daha iyi olur umarım sizin her şey..

Bı sunucu vardı,bebeği kucağında dünyayı gezip ülkeleri tanıtiyordu..geçen Tv'de gördüm çocuğu bayağı büyütmüş:)))...kadın isterse herşey olur. .
Tesekkur ederim,yap olur diyorsunuz. Yarin ilk antrenmanima cikacagim bakalim

Madem 1 sene sonra da iş hayatına dönecekseniz bence bir bakıcı ya da kreş bulmanın zamanı gelmiş :) Bir kadın isterse her şeyi yapabilir. Siz zaten sosyal bir insanmışsınız çok çabuk adapte olursunuz.
Cok tesekkur ederim. Cocuklarin krese gitmesi gerektigini savunurum her zaman zaten. Su son zamanlardaki kres facialarindan endiselenmedim degil. Gerci en mukemmel bakildiklari yerlere de versek hep gozumuz arkada kalacak ona suphem yok.

Bu duyduğunuz heyecan bile üstesinden geleceğinizin göstergesi..

Kovulma kısmına da gelince Allah aşkına şu hayatta istemediğimiz halde muhattap olmak zorunda kaldığımız insanlar olabiliyo.. kendim için, sevdiğim için bi taviz de benim için vereyim nolcak ki derdim ben olsam tabi bunun adı tavizse.. üstelik hatalarını anlamışlar ki tekrar davet ediyolar.. eskisinden daha iyi olur umarım sizin her şey..
Normalde de pek gururluyumdur ama insanlari sanirim kolay affediyorum. Cok hayati bir konu degilse. Ya bir de elalemin insanlari bunlar akrabam degil anam babam degil cok da tinlamayacagim artik. O zamanlar genctim fazla ciddiye aldim herhalde. Kendi isime yoluma bakmak en guzeli. Cok tesekkur ederim yorumunuza

Back
X