Yeni & eski karisik

E yerine yenisini buldum ya ben:KK70:
Allah iyiligini versin
Ortak yonumuz cok, zorlanmayiz

Ortak acı yönlerimizi unut, terket mümkünse sil :)
Bu konuda tek kalmayı tercih ederim.
Ben yandım eller yanmasın yani.

Bir de kovulduğun yere gitme boşver :)
Ah şu bir b.ka yaramaz gururum..

Arkadaslar selam
Akil akildan ustundur, bana bir fikir veren ,elestirmek isteyen herkesi yorumlara beklerim :KK66:

33 yasinda evliyim. 2 yasinda bir oglum var. Muhendisim ancak meslege ara verdim,seneye geri donme planim var. Yani evde bulunabilecegim son bir yil. Cocuk sahibi olmadan hatta evlenmeden once cok aktif bir sosyal hayatim vardi. Bir spor kulubune uyeydim. Lisansli tenis oyuncusuydum. Kimsesiz cocuklar icin balolar,kermesler duzenledim. Turnuvalara katildim, cogundan madalyam ve kupam var. Modern dans,halk oyunlari ve tiyatroda birlikte guzel isler yaptik. Sayilan sevilen bir uyeydim. Uyelerin buyuk cogunlugu zengin cocuklarindan olusuyor, ben de zengin cocugu degilim ama 15 yasimdan beridir onlarla beraberim, birlikte cok guzel anilarimiz var.

Ancak ben buyuk sorunlar yasadim ozel hayatimda ve kovuldum kulupten. Acikca defol diyen olmadi belki ama hareketleriyle ve davranislariyla beni istemediklerini belli ettiler. Onca yillik emegim cop oldu bir gunde. Yasadigim sorun kagit uzerinde kalan evliligimdi. Nikah kiymistik ve dugune hazirlanirken ayrildik. Sonra ben buyuk bir bunalim yasadim. O evrede bu kulube olan uyeligim bitti tamamen. Sosyal hayatim sifirlandi. Maddi manevi cokus yasadim diyebilirim.

Sonra simdiki esimle tanistim. 2,5 yil icerisinde evlendim ve cocuk sahibi oldum. Simdi kulube geri donmemi istiyorlar. Eskiden yapabildiklerimi simdi yanimda cocukla yapabilir miyim bilmiyorum. Cok da ozledim o hayatimi. Simdi 2 yasindaki bir cocukla 3 saat cikip tenis oynayamam, gidip de balo duzenleyemem veya tiyatroda bir rol kapamam diyorum kendi kendime. Ama bir yanim da sen cok emek verdin oralara. Git ve devam et diyor. Siz benim yerimde olsaniz naparsiniz?
sizi neden kovdular ki, siz iyiyken iyi, siz kötüyken kötü, siz yine iyi olunca yine iyi.. :işsiz: benim anladığım bu. böyle bir yere enerjimi harcamaktansa çocuğumla vakit geçirir onu büyütmek için harcarım daha iyi

çocuk gerçekten bu kadar engel mi? bence gidebilirsiniz siz mutlu olursanız ailenizle daha iyi ilgilenirsiniz diy düşünüyorum.

Mddi durumunuzda uygun ise ve en önemlisi eşiniz destekçiniz ise gidin
yoksa
kendinize düzenize zarar verirsiniz
bahsettiğiniz şeyler çocukla da yapılabilir ama en azından ev işinde ve çocuk bakımında yardım alan kişilerin yapabildiği şeyler onlar kendinizi ölçün tartın
onun dışında enerjiniz ilk 3 ay düşük gibi kalır sonra tempolu yaşama alışırsınız
ve ben tempolu yaşayan erkek kadın farketmez bayılıyorum
Esimle hic konusmadik bunu. Bir baslayayim sonrasinda bakarim diyorum. Dediginiz gibi bir sure yavas ilerler hersey. Tek aklimi kurcalayan sey oglumla ilgilenme ve onu da bu ise dahil etme konusu. Evle ilgili kisimda sorun yasamam,halledebiliyorum islerimi erken saatte

Ortak acı yönlerimizi unut, terket mümkünse sil :)
Bu konuda tek kalmayı tercih ederim.
Ben yandım eller yanmasın yani.

Bir de kovulduğun yere gitme boşver :)
Ah şu bir b.ka yaramaz gururum..
Cok tatlisin,oyle deme gurur her zaman ise yarar. Hele ki gururunu kiranlari ezim ezim ezecegin gunler ve firsatlar karsina cikarsa

sizi neden kovdular ki, siz iyiyken iyi, siz kötüyken kötü, siz yine iyi olunca yine iyi.. :işsiz: benim anladığım bu. böyle bir yere enerjimi harcamaktansa çocuğumla vakit geçirir onu büyütmek için harcarım daha iyi
Tamamen ailevi sorunlarimdan dolayi beni istemediler. Lisansim iptal oldu.
Cocugumla cok vakit gecirdim 2 senedir. Evde oturarak ona daha fazla faydali olamiyorum gidip gelip bana sardigini hissediyorum ama butun gun onunla beraber disarida olma fikri de beni tedirgin ediyor

Tamamen ailevi sorunlarimdan dolayi beni istemediler. Lisansim iptal oldu.
Cocugumla cok vakit gecirdim 2 senedir. Evde oturarak ona daha fazla faydali olamiyorum gidip gelip bana sardigini hissediyorum ama butun gun onunla beraber disarida olma fikri de beni tedirgin ediyor
Sanırım ben gitmezdim kovulduğum yere diyelim ki eşnizle aranız açıldı yine aynı tavırlarımı gösterecekler yine mi kovacaklar eğer gidecekseniz herşeyi baştan açık açık konuşun.

Sanırım ben gitmezdim kovulduğum yere diyelim ki eşnizle aranız açıldı yine aynı tavırlarımı gösterecekler yine mi kovacaklar eğer gidecekseniz herşeyi baştan açık açık konuşun.
Ya eski mesele cok farkli bir durumdu. Nikah iptali yaptirmistim,herkes bosanma dedi. Hos bosanma olsa ne fark eder olmasa ne fark eder,ayrilmisim iste. Uzerime geldiler bu konuyla ilgili. Ozel hayatim yahu size ne diyecek psikolojide degildim hic kendimi savunmadim. Biraz ben de hataliyim yani,yillarca emek verdigim lisansimi iptal ederlerken sesimi cikarabilirdim hakkimi arayabilirdim

Yaparsın. Kesinlikle yaparsın.
Yapmazsan pişman olacaksın. İç sesim beni yıllarca yedi. Şu anda bir çocuğum var ve tam biz gezginim diyemesemde geziyorum. Kızımla insanların çok çılgın bulduğu bir hayatım var. Yorucu mu evet ama müthiş haz verici

Yaparsın. Kesinlikle yaparsın.
Yapmazsan pişman olacaksın. İç sesim beni yıllarca yedi. Şu anda bir çocuğum var ve tam biz gezginim diyemesemde geziyorum. Kızımla insanların çok çılgın bulduğu bir hayatım var. Yorucu mu evet ama müthiş haz verici
Ne guzel ne mutlu size. Ben de yapmaya calisacagim artik

Sizi burdan tanıdığım kadarıyla bunların altından kalkabilcek bi kadınsınız. Hiç tereddüt etmeden söyleyebiliyorum bunu. Konuyu okudum sonra nicke baktım aaa darkmore kesin yapar ya niye sormuş ki dedim ;)

Bursa kocaman bir koy zaten. Zengini cok zengindir, kimseyle muhatap olmazlar,sokakta bile gezmezler. Avmlerde bile gormem, girdikleri kapi bile farkli :KK66: sadece beymene girer oradan da cikar giderler. Garipler ya.
Sen bursayı bi sevemedin
Ben de bursa aşığıyım
Bu arada ben olsam asla gitmezdim

Cok isterim biliyor musun kendi basima bir seyler yapmayi. Anaokullariyla gorussem mi acaba dedim bir donem. Bilmiyorum ki.

Kendileri benim kadar basarili olamayinca,gazetede dergide benden daha cok bahsedilince delirirlerdi ama bir sey soyleyemezlerdi. Ben olmasam bir kisi eksik mantiginin farkindalardi aslinda. Bukemedikleri eli optuler defalarca. Tiyatromuz begenildiginde sahneye tesekkure ilk ben cikardim mesela. Yuzume soyleyememelerinin bir numarali sebebi basarimdi,iki numarali sebep de babamdi. Babam hemen hemen hepsinin hocaligini yapmisti cunku.

Kafam karisik,eskiden yasanan kotu seyler de bir bir gozumun onunde inan
Onlar senin başarını çok kıskanmis ya gene bir bahane bulup yol verirlerse bilemedim hiç güvenilir değiller

Onlar senin başarını çok kıskanmis ya gene bir bahane bulup yol verirlerse bilemedim hiç güvenilir değiller
Bilmiyorum valla kiskandilar mi, yillar boyu kolay kolay alamadilar benden mac. Ama bunu hayati bir konu haline getirdiler mi hic fikrim yok. Halbuki basit bir seydi

Back
X