• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev , alışma süreci

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
İyi geceler kızlar
Hemen konuya gireyim . Eşim bağlandığı şeyden kopamayan biri , gördüğüm kadarıyla karakteri bu şekilde . Kirada oturuyorduk , evimizde 2+1 .
O çalışma odasının küçüklüğünden bense mutfağın küçüklüğü ve havasızlığından şikayetçiyim .
Artı bebek geliyor , ev alalım dedik paramızı ayarladık evimizi bulduk ve aldık cuma günü hayırlısıyla . Ama adam hayata küstü resmen , tamam çok eksi yönü vardı , küçüktü güneş almıyordu vs. Ama alışmış olmak meselesi .
Durup durup seni gelinlikle şu kapıdan sokmuştum
Yok efendim şurda burda şöyle olmuştu
Çok duygusallaştı :olamaz::KK53:
Aldığımız ev her yönden çok güzel
Bahçesi var , mutfağı büyük güneş alan bir ev ve 4+1 .
İster istemez beni de o havaya soktu
Sürekli morali bozuk bir şekilde oturuyor , sohbet muhabbet yok birşey desen tersleme modunda .
Bu eve de ilk taşındığımız süreçte evi oturtana düzene sokana kadar bir hafta annemde kaldık
Adam başladı gece yarısı kalk annene gidelim uyuyamıyorum demeye .
Aylarca alışma süreci..
Çocuk gibi hayata küstü :olamaz:
İki gün içinde evimize taşınıcaz ama ne hevesim kaldı ne birşeyim
İllaki alışacağız biliyorum insan nelere alışmıyor ama çok uğraştıracak gibi beni :KK17:

Yengec burcu genelde öyle oluyor bizde 1 hafta önce tasindik tasindigima bin pisman oldum tasinmadan 2 ay önceden beliydi tasinacagimiz basladi basimin etini yemeye simdi burdada eski evimiz söyleydi böyleydi ne güzeldide bu ev kötüymüsde benide bunalima soktu yeni evime sevinemiyorum bile hatta diyorum acaba kontrat bitince gerimi tasinsak ayni apartmana diye

Bırak esin eski evde kalsın . Arada komşu gibi uğrar , güzelim evine geri döner . Gide gele alışır ,o zaman misafircilik biter , evine alışır :) ay çok komik ama yaaa .. eşim de beni şuan bulunduğumuz merkezi konumdakı evimizden çıkarıp dağ başına götürmek istiyor .müstakil ev hepimize iyi gelecekmiş .site hayatı çocuklar için on numaraymis ..çocuklar konusunda haklı ama evimiz güzel ,ven seviyorum .her yere yakın ,niye gideyim ..ama asla taşına duvarına kiyamadigimdan değil :D

Yengec burcu genelde öyle oluyor bizde 1 hafta önce tasindik tasindigima bin pisman oldum tasinmadan 2 ay önceden beliydi tasinacagimiz basladi basimin etini yemeye simdi burdada eski evimiz söyleydi böyleydi ne güzeldide bu ev kötüymüsde benide bunalima soktu yeni evime sevinemiyorum bile hatta diyorum acaba kontrat bitince gerimi tasinsak ayni apartmana diye
Duygusal bir yapısı var bu konularda böyle
Bağlandığı şeylerden vazgeçemiyor
Resmen evle liseli ergen gibi aşk yaşıyor
Kapıdan girer girmez odam küçücük çalışamıyorum diye kapı baca çarpardı
Şimdi o odadan çıkmıyor

Vallahi eşiniz yengeç burcu değil mi diye giriş yapacaktım ki bir arkadaş sormuş. Aynı ben.. 5 senedir hayallerimi süsleyen yeni bir ülkeye taşındım eşimle. Şimdi günde üç öğün evim de evim diye ağlıyorum:) vay ben o eve ilk gelinlikle gelmiştim, vay efendim koltuğumuzda nasıl film izliyorduk, kapının kilidini açınca karşı duvar beni şefkatle karşılıyordu, balkonda saksılarımda domates yetişmişti vb. sebeplerde gün içinde evde ya da dışarda farketmeksizin gözlerimi yaşartıyorum.
Sadece kendime 'orayı özlediğin gibi şimdiki günleri, bu evi ve yaşamının bu kesitini de özleyeceksin' dediğim zaman bir nebze sakinleşiyorum. Siz de öyle söyleyin eşinize lakin ben de ilk evimi unutacağımı hiç zannetmiyorum:)

Bırak esin eski evde kalsın . Arada komşu gibi uğrar , güzelim evine geri döner . Gide gele alışır ,o zaman misafircilik biter , evine alışır :) ay çok komik ama yaaa .. eşim de beni şuan bulunduğumuz merkezi konumdakı evimizden çıkarıp dağ başına götürmek istiyor .müstakil ev hepimize iyi gelecekmiş .site hayatı çocuklar için on numaraymis ..çocuklar konusunda haklı ama evimiz güzel ,ven seviyorum .her yere yakın ,niye gideyim ..ama asla taşına duvarına kiyamadigimdan değil :KK70:
İllaki alışacagız
İnsan en sevdiğinin bile ölümüne alışıp kabulleniyor
Ama adam bebek gibi bir hal aldı
Son son surda yemek yıyelım
Yok son son surda bu olsun
Kiralasa evi coktan vazgecmişti eminim

Of böyle melankolik durumlar da insanı bezdiriyor. Allah yardımcınız olsun. Eşinizde bu durum her şeyde saplantı gibiyse bir terapiste falan mı gitse acaba. Ay ne bileyim her şeye böyle bağlanıyordu çok zor. Hafif bir okb falan olabilir mi acaba. Ya da ben anlayamıyorum hiç. Ben rahatım bozulduğu zaman geriliyorum sadece. Of bunu şimdi kim yapacak pef diye. :deli: tebdili mekanda ferahlık vardır. Hem ne güzel ferah kocaman ev almissiniz hayırlı olsun. Keyfini çıkarın.

Vallahi eşiniz yengeç burcu değil mi diye giriş yapacaktım ki bir arkadaş sormuş. Aynı ben.. 5 senedir hayallerimi süsleyen yeni bir ülkeye taşındım eşimle. Şimdi günde üç öğün evim de evim diye ağlıyorum:) vay ben o eve ilk gelinlikle gelmiştim, vay efendim koltuğumuzda nasıl film izliyorduk, kapının kilidini açınca karşı duvar beni şefkatle karşılıyordu, balkonda saksılarımda domates yetişmişti vb. sebeplerde gün içinde evde ya da dışarda farketmeksizin gözlerimi yaşartıyorum.
Sadece kendime 'orayı özlediğin gibi şimdiki günleri, bu evi ve yaşamının bu kesitini de özleyeceksin' dediğim zaman bir nebze sakinleşiyorum. Siz de öyle söyleyin eşinize lakin ben de ilk evimi unutacağımı hiç zannetmiyorum:)
Yengeclerin ortak sorunu demek ki :)
Birden evi bulduk aldık ondan öncesındede yenı bır kac mobilya aldık eve henuz gelmedı
Dıyor ki buraya cok guzel olacaktı onlaf , biz burası için almıştık
Cekınmese aglayacak o derece
İlk defa boyle goruyorum valla hayretler içerisinde ızlıyorum

Of böyle melankolik durumlar da insanı bezdiriyor. Allah yardımcınız olsun. Eşinizde bu durum her şeyde saplantı gibiyse bir terapiste falan mı gitse acaba. Ay ne bileyim her şeye böyle bağlanıyordu çok zor. Hafif bir okb falan olabilir mi acaba. Ya da ben anlayamıyorum hiç. Ben rahatım bozulduğu zaman geriliyorum sadece. Of bunu şimdi kim yapacak pef diye. :deli: tebdili mekanda ferahlık vardır. Hem ne güzel ferah kocaman ev almissiniz hayırlı olsun. Keyfini çıkarın.
Benimde şaşkınlığım bu yüzden
Cunku ben eşimin bu kadar duygusal bor yapıya sahıp oldugunu hiç bilmiyordum
Bana fazlaca sevkatli ama etrafa karsıda cogu konuda dırek yargıyla gaddarca bakan biri .
Yani mantıksal bakıyor cogu şeye
Ama mesela çok deger verdıgı seyler unutulunca gerı planda kalınca boyle hallere burunuyor

İllaki alışacagız
İnsan en sevdiğinin bile ölümüne alışıp kabulleniyor
Ama adam bebek gibi bir hal aldı
Son son surda yemek yıyelım
Yok son son surda bu olsun
Kiralasa evi coktan vazgecmişti eminim
Ben olsam herifi bırakıp çoktan 5+1 ime yerleşmiştim :))

Back
X