- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
İyi geceler kızlar
Hemen konuya gireyim . Eşim bağlandığı şeyden kopamayan biri , gördüğüm kadarıyla karakteri bu şekilde . Kirada oturuyorduk , evimizde 2+1 .
O çalışma odasının küçüklüğünden bense mutfağın küçüklüğü ve havasızlığından şikayetçiyim .
Artı bebek geliyor , ev alalım dedik paramızı ayarladık evimizi bulduk ve aldık cuma günü hayırlısıyla . Ama adam hayata küstü resmen , tamam çok eksi yönü vardı , küçüktü güneş almıyordu vs. Ama alışmış olmak meselesi .
Durup durup seni gelinlikle şu kapıdan sokmuştum
Yok efendim şurda burda şöyle olmuştu
Çok duygusallaştı

Aldığımız ev her yönden çok güzel
Bahçesi var , mutfağı büyük güneş alan bir ev ve 4+1 .
İster istemez beni de o havaya soktu
Sürekli morali bozuk bir şekilde oturuyor , sohbet muhabbet yok birşey desen tersleme modunda .
Bu eve de ilk taşındığımız süreçte evi oturtana düzene sokana kadar bir hafta annemde kaldık
Adam başladı gece yarısı kalk annene gidelim uyuyamıyorum demeye .
Aylarca alışma süreci..
Çocuk gibi hayata küstü
İki gün içinde evimize taşınıcaz ama ne hevesim kaldı ne birşeyim
İllaki alışacağız biliyorum insan nelere alışmıyor ama çok uğraştıracak gibi beni
Hemen konuya gireyim . Eşim bağlandığı şeyden kopamayan biri , gördüğüm kadarıyla karakteri bu şekilde . Kirada oturuyorduk , evimizde 2+1 .
O çalışma odasının küçüklüğünden bense mutfağın küçüklüğü ve havasızlığından şikayetçiyim .
Artı bebek geliyor , ev alalım dedik paramızı ayarladık evimizi bulduk ve aldık cuma günü hayırlısıyla . Ama adam hayata küstü resmen , tamam çok eksi yönü vardı , küçüktü güneş almıyordu vs. Ama alışmış olmak meselesi .
Durup durup seni gelinlikle şu kapıdan sokmuştum
Yok efendim şurda burda şöyle olmuştu
Çok duygusallaştı

Aldığımız ev her yönden çok güzel
Bahçesi var , mutfağı büyük güneş alan bir ev ve 4+1 .
İster istemez beni de o havaya soktu
Sürekli morali bozuk bir şekilde oturuyor , sohbet muhabbet yok birşey desen tersleme modunda .
Bu eve de ilk taşındığımız süreçte evi oturtana düzene sokana kadar bir hafta annemde kaldık
Adam başladı gece yarısı kalk annene gidelim uyuyamıyorum demeye .
Aylarca alışma süreci..
Çocuk gibi hayata küstü

İki gün içinde evimize taşınıcaz ama ne hevesim kaldı ne birşeyim
İllaki alışacağız biliyorum insan nelere alışmıyor ama çok uğraştıracak gibi beni