- Konu Sahibi 1impossiblelove
Sesli güldüm yaYok yahu benide bunalıma soktu
Kapımı penceremi okşar hale geldim oyş diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesli güldüm yaYok yahu benide bunalıma soktu
Kapımı penceremi okşar hale geldim oyş diye![]()
Çok tesekkürlerSesli güldüm yaalışır alışır görmezden gelin, güle güle oturun daha güzel anılar biriktirin bebeğinizle..
Biz diye birşey yok ,adam seçimini çoktan yapmış :) çek git ,yiyorsa peşinden gelmesin :))naza çekiyor kendini .evi satıp da iş falan mı kuracak nedirBiz ise hala süreç uzatıyoruz![]()
Mercedesimiz garaj bekliyorBiz diye birşey yok ,adam seçimini çoktan yapmış :) çek git ,yiyorsa peşinden gelmesin :))naza çekiyor kendini .evi satıp da iş falan mı kuracak nediryada bi Mercedes
![]()
Yengeclerin ortak sorunu demek ki :)
Birden evi bulduk aldık ondan öncesındede yenı bır kac mobilya aldık eve henuz gelmedı
Dıyor ki buraya cok guzel olacaktı onlaf , biz burası için almıştık
Cekınmese aglayacak o derece
İlk defa boyle goruyorum valla hayretler içerisinde ızlıyorum
NeeeyyyMercedesimiz garaj bekliyor
Ama biz golfe bınıyoruz nıye cunku eskır
Düşünsene arabaya adak kesti arabaya kanı surmedi kirlenecek diye![]()
Şimdi marka verılır mı reklam olur mu bılemedım yasak mı ama 2017 modelNeeeyyyben dayanamam çizerim o Mercedesi, adam çizildi diye soğur ,bana verir
çok değişik bir kocan var ,sabırlar diliyorum . Garajda bekleyen araba eskimiyor mu ? Yıllar sonra da müzeye koyar herhalde :) ay acıdım arabaya ya ,kaç model ,satmayı düşünür müsünüz :)
Allah yardımcın olsun ,çok değişik bir muhtevası var esinin :)Şimdi marka verılır mı reklam olur mu bılemedım yasak mı ama 2017 model
Alana kadar bır yıl boyunca canı cıktıyattı kalktk alıcam dedı en son parayı topladık gıttı aldı
İlk aldıgımız iki gün gezdık tozduk
Sonra tuttu ucuz bır ıkıncı el golf aldı
Sagda solda bunu kullanırız dedı o cok yakıyor ayak altında kullanmam dedı tamam dedım ama garajdan da xıktıgını gotmuyorum
Arada bı yıkatmaya goturuyor
Yıkatıyor getırıyor sonra tekrar
Yanı yıkatmadan yıkatmaya bınıyoruz desem yerıdır
Malına cok kıymet veren bırısı
Cımrıde degıl ama bılemedım
Medela dısardan gelır ayakkabılarını sıler yerlestırır
Bornozunu ilikler dolabına askıya asar
Saatlerını sıler hepsını aynı delıge gecırıp bırakır
![]()
Yengeç erkekleri çok duygusal oluyorlar. Benim eşim de Yengeç benim heh dediğim şeylere onun gözü dolar. Onu anladığını belirten cümleler kur, yeni evinizde çok daha güzel anılar biriktireceğinizden bahset.Yengeç burcu
Benimkide yengeç allah sanır versin herşeyden sıkılır benimkiYengeç burcu
Ay ben gülerim
Ama siz gulmeyin destek olun![]()