• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev , alışma süreci

Ayyy onu en çok ben anlıyorum galiba . Maalesef bende öyleyim ( konum bile var). Yeni biley aldığımda hemen alışıyorum ama eskisini atana kadar satana kadar resmen eziyet çekiyorum, varsa bu duruma bir çözüm bende parmak kaldırdım çözüm bekliyorum :)

Biz diye birşey yok ,adam seçimini çoktan yapmış :) çek git ,yiyorsa peşinden gelmesin :))naza çekiyor kendini .evi satıp da iş falan mı kuracak nedir :KK70: yada bi Mercedes :p
Mercedesimiz garaj bekliyor :halay:
Ama biz golfe bınıyoruz nıye cunku eskır :işsiz:

Düşünsene arabaya adak kesti arabaya kanı surmedi kirlenecek diye :halay:

Yengeclerin ortak sorunu demek ki :)
Birden evi bulduk aldık ondan öncesındede yenı bır kac mobilya aldık eve henuz gelmedı
Dıyor ki buraya cok guzel olacaktı onlaf , biz burası için almıştık
Cekınmese aglayacak o derece
İlk defa boyle goruyorum valla hayretler içerisinde ızlıyorum

Üzülmesi bir yana sizin sevinmeniz de onu kırar. Anılarınıza onun kadar değer vermiyormuşsunuz, onu anlamıyormuşsunuz, ilk heyecanları yaşadığınız o ev size çok da anlam ifade etmiyormuş gibi hissedip triplere girebilir. Ben bir kaç kere bu mesele sebebiyle tartışmıştım. Gene bir gün başka bir ağlama seansımda:D eşim 'insanların değil evleri, şehirleri,ülkeleri bile yakılıp yıkılıyor, geri dönemiyorlar, içinde bulunduğun durumu abartma Allah başka dertler verir, o insanlara üzül.' demişti. Böyle düşününce kendimi şımarık buluyorum, mantığım duygularımın bir nebze olsun önüne geçiyor yüce Rabbime hamd ü senalar olsun:)
Bebeğinizin doğum tarihine baktım, 2 ayla paçayı kurtarmış yavrucak, bir eve iki yengeç fazla olurdu:)
Sağlıklı, kolay bir doğum dilerim.

Mercedesimiz garaj bekliyor :halay:
Ama biz golfe bınıyoruz nıye cunku eskır :işsiz:

Düşünsene arabaya adak kesti arabaya kanı surmedi kirlenecek diye :halay:
Neeeyyy :KK57: ben dayanamam çizerim o Mercedesi, adam çizildi diye soğur ,bana verir :KK53: çok değişik bir kocan var ,sabırlar diliyorum . Garajda bekleyen araba eskimiyor mu ? Yıllar sonra da müzeye koyar herhalde :) ay acıdım arabaya ya ,kaç model ,satmayı düşünür müsünüz :)

Neeeyyy :KK57: ben dayanamam çizerim o Mercedesi, adam çizildi diye soğur ,bana verir :KK53: çok değişik bir kocan var ,sabırlar diliyorum . Garajda bekleyen araba eskimiyor mu ? Yıllar sonra da müzeye koyar herhalde :) ay acıdım arabaya ya ,kaç model ,satmayı düşünür müsünüz :)
Şimdi marka verılır mı reklam olur mu bılemedım yasak mı ama 2017 model
Alana kadar bır yıl boyunca canı cıktıyattı kalktk alıcam dedı en son parayı topladık gıttı aldı
İlk aldıgımız iki gün gezdık tozduk
Sonra tuttu ucuz bır ıkıncı el golf aldı
Sagda solda bunu kullanırız dedı o cok yakıyor ayak altında kullanmam dedı tamam dedım ama garajdan da xıktıgını gotmuyorum
Arada bı yıkatmaya goturuyor
Yıkatıyor getırıyor sonra tekrar
Yanı yıkatmadan yıkatmaya bınıyoruz desem yerıdır
Malına cok kıymet veren bırısı
Cımrıde degıl ama bılemedım
Medela dısardan gelır ayakkabılarını sıler yerlestırır
Bornozunu ilikler dolabına askıya asar :D
Saatlerını sıler hepsını aynı delıge gecırıp bırakır
:süslü::deli:

Şimdi marka verılır mı reklam olur mu bılemedım yasak mı ama 2017 model
Alana kadar bır yıl boyunca canı cıktıyattı kalktk alıcam dedı en son parayı topladık gıttı aldı
İlk aldıgımız iki gün gezdık tozduk
Sonra tuttu ucuz bır ıkıncı el golf aldı
Sagda solda bunu kullanırız dedı o cok yakıyor ayak altında kullanmam dedı tamam dedım ama garajdan da xıktıgını gotmuyorum
Arada bı yıkatmaya goturuyor
Yıkatıyor getırıyor sonra tekrar
Yanı yıkatmadan yıkatmaya bınıyoruz desem yerıdır
Malına cok kıymet veren bırısı
Cımrıde degıl ama bılemedım
Medela dısardan gelır ayakkabılarını sıler yerlestırır
Bornozunu ilikler dolabına askıya asar :KK70:
Saatlerını sıler hepsını aynı delıge gecırıp bırakır
:süslü::deli:
Allah yardımcın olsun ,çok değişik bir muhtevası var esinin :)

yeni eviniz daha büyük dolayısıyla daha ferahtır mutlaka. iyi şeylere çabuk alışılır, taşınınca böyle olmaz muhtemelen eşiniz. siz de aynı havaya bürünmeyin ama daha pozitif, daha ılımlı olun ki iyice ters tepmesin.

Benim es de yengec bizde yeni evimize gectik adam hic eski eve dair ozledim dedigini duymadim anilar tabiki var ama yeni evini seviyor iyiki almisim diyor.

Eski evin fotosunu cek, çıkart onu, çerçeveye koy eşine hediye et:)) bakar bakar ağlar dertli baykuş gibi :KK70: yalnız yengeçlerin erkekleri de ilginçmiş, ortak noktalar görmek ilginç geldi.

Back
X