• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev psikolojimi bozdu

Ne bileyim canım film, dizi izle internetten, kitap oku, ya da hobi falan bul kendine. Belki kafan dağılır rahatlarsın.
Isin kotu tarafida mahalle yeni yerlesim yeri oldugu icin internet kablolari daha dosenmemis 2 hafta surermis

Ev yeni siz yabanci gibi cok normal .Bir de insan yakinlarinin varligina alisinca yokluklari cok etkiliyor.Ama 3 5 gune normal hayatiniza dönersiniz üzülmeyin. Bu evde guzel anilar biriktirmeye bakin.

Ev yeni siz yabanci gibi cok normal .Bir de insan yakinlarinin varligina alisinca yokluklari cok etkiliyor.Ama 3 5 gune normal hayatiniza dönersiniz üzülmeyin. Bu evde guzel anilar biriktirmeye bakin.
Umarim kısa sürer bu dönem

Evibi sirkeli suyla temizle
Adacayi yak
1 avuc himalaya tuzu ve su koy bir kaba haftada bi degistir
Neticede o evde ne duygular yasandi nasil bir enerji kaldı bilemeyiz
Onun haricinde duygusal bir dönemdeysen bu hisler olağan
Bunları hiç yapmadım ve açıkçası ilk kez duyuyorum.Batıl inanç gibi bişey mi yoksa gerçekten enerji aura vs ögeleri etkileyebilir mi? Beni aydınlatır mısınız?

Eve tasinmadan temizliği sirkeyle yaptik hep ama daire 0 ilk ben girdim zaten

Evi siz yerleştirseydiniz, aileniz 1 ay sonra gelip 1 hafta kalıp gitselerdi böyle olmazdınız. Bu evi sadece ailenizle deneyimlemişsiniz. Şimdi üzgün olmanız normal. Bu evle ilgili tüm anılarınızda aileniz vardı, şimdi yoklar.

Evinizde tek başınıza ve eşinizle bol bol güzel anı biriktirin. Böyle anlarınız çoğaldıkça o duygu gidecektir.

Bunları hiç yapmadım ve açıkçası ilk kez duyuyorum.Batıl inanç gibi bişey mi yoksa gerçekten enerji aura vs ögeleri etkileyebilir mi? Beni aydınlatır mısınız?
Canlı cansız hersey enerjiden ibaret ve frekansları farklı farklı
Mesela adacayı bitkisinin frekansi yuksektir
Dusuk frekanslı enerjileri gayet yok edebilir...

Adacayi yak
vay be somut bi tavsiye ,enerji dengelemek için mi yapılıyor bu ?

internet işi baya uzar , gazete ve dergi alın , internet paketinizi yükseltin , bikaç kitap alın okuyun. önceki konunuzu hatırlıyorum gelmelerine sevindim

Senin durumun evle alakalı değil ailenin gitmesiyle alakalı. 15 Yıldırım uzakta yasıyorum ailemden. giderlerken hala çok üzülürüm, bomboş gelir ev. zamanla alısacaksın

Adacayi yak
1-2 aya taşınıcam. Dedikleriniz çok mantıklı. İnanırım böyle şeylere. Hepsini yapıcam nasipse

Adacayi yak
aynılarını yazacaktım eline sağlık..

Back
X